- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #2685 üzenetére
Milyen IC lehet azon a G.Skill-en?
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #1985 üzenetére
Nálam is ugyanez volt Maximum 2-vel, de a GTL-ek mindent képesek megoldani... írj PÜ-t ha érdekel, és elmagyarázom hogyan kell használni... 450FSB pl. nálam 1,1V VTT-vel is elmegy... (ha auton hagyom, akkor 1,2V kell neki, Wolfdale-nek csak 500-tól kell GTL-el játszani, vagy VTT-t emelni) ramoknál az NB GTL számít nagyon.
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #1944 üzenetére
Szent isten... ügyes, grat!
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #1898 üzenetére
Read-ed nagyon jó (nekem csak 9100), de a Write, Copy nálam is ennyi DDR2-vel. Ha nem jönne a Core i7 akkor már kezdenék is gyűjtögetni DDR3 rendszerre, mert Read miatt megérné... WinRAR is szép!
Mi ez a 4GHz proci, vége a tápodnak?
Mert akkor új VGA-nál nálam is határon fog már járkálni... kéne egy HX1000W...
XP x64-et próbáld ki, hogy ott mennyire stabil...
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #1864 üzenetére
Igazából alapon biztos menne. A gyártó 1600MHz-et garantál a te lapodnál ha jól tudom, ott megy rendesen? DDR2-es lapnál nincs ilyen gond.
Mod: Ja látom, alapon is hülye. (csak 4 órát aludtam!
)
Én a helyedben visszaváltanék DDR2-re, 24/7-re úgy se látsz különbséget... tweakelni persze jó, csak szerintem semmi értelme... akinek hobbi, csinálja, de szerintem te inkább a 24/7-et tartod fontosabbnak...Szatesz: Nekem is kevés, igazából ha megszokja az ember a 4-et, onnantól vége, kevés lesz a 2GB. Oké XP-n még elmegy, de Vistának kevés a 2GB. Meg ne 3GB-os használjon, ha egyszer kifizette 4GB ram árát, és ott van a gépbe, teljesen jogosan várja el, hogy tudja használni... csak ezekkel a mai lapokkal egyre nehezebb belőni normális 24/7-et.
-
keIdor
titán
válasz
SzlobiG #1735 üzenetére
Szép eredmény! Hát igen, a DDR3... kár, hogy nem DDR2 árában mérik ezeket.
Szegény procid...majd 3 év múlva, mikor már 5000ft-ot se fognak ezek érni, egyszer én is megküldöm így.
Laraxior+Szatesz: Menni fog az szerintem, Q6600-nak amúgy se kell sok FSB... 490-ig bírja a lap, akkor már bőven jó... a legtöbb 790i meg se áll 600-ig.
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #1501 üzenetére
Nice clock, grat
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #1421 üzenetére
Kellemes freki! Grat!
-
keIdor
titán
Reméljük késöbb jön majd CL8-ban is.
-
keIdor
titán
Alakul ez! Sajnos mindig elkeseredek a DDR3 árától, de ha ez így csökken, akkor nyáron egy 1600-1800-as kit talán szóba jöhet a Nehalem elött! Tudni már valamit az X48-DDR3-2000MHz kapcsolatáról? nForce 790i nagyon tetszik, de nem akarok nagyon nForce lapot inkább X48 vagy P45.
-
keIdor
titán
G.Skill DDR3-1800 7-7-7-18
-
keIdor
titán
Elég durvák! Állítólag a Corsair azt állította, hogy még kisebb finomhangolások után akár 2133MHz 7-7-7 @ 1,9V is elérhető lesz!
Kemény! Ilyen frekvenciákon, időzítéseken már durván elkeni a DDR3 a DDR2-t! Itt már látható a gyorsulás! Az árakra leszek kiváncsi nagyon és arra, hogy az X48 mennyire lesz "elég" erre. nForce790i is elég jó, de valahogy az nForce az nForce... félek tőle
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #1091 üzenetére
Nah kiváncsi leszek! A cél mi? 2000MHz?
-
keIdor
titán
''Az E6750 már az új 45nm-es technológiával készült Penryn c2d?''
Nem még mindig Conroe 65nm.
''Egyébként úgy gondoltam akkor hogy egy ASUS P5K + E6750 + 2x1GB Kingmax 1066 CL5 lesz a befutó!
Sztetek ezzel meddig lehet majd kihúzni?''
Attól függ mire kell... ha játékra úgy másfél-két év. -
keIdor
titán
Ehhe [link]
Érdekesen hangzik... DDR3 2400MHz xD -
keIdor
titán
válasz
Achill3uS #313 üzenetére
Szerintem ez a lap is ugyanolyen veszélyes lesz Quad OC alá, mint a P5K-k. Ua. az a WRM... Mondjuk szerintem a Desingal nincs baj, mert nekem tetszenek. Inkább tényleg ez a heatpipe lesz a zavaró meg ha tényleg úgy fog melegedni az X38, ahogy írják, akkor ez a hűtés lehet kevés lesz neki...
off
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
válasz
Overlocker #292 üzenetére
-
keIdor
titán
Úr isten ember...
az ilyen hozzászólásokat én rühellem! Közöd? Az ő pénze nem? Arra költi amire akarja, ha már az övé, vagy te nem így vagy ezzel? Szerintem nagyon helyesen teszi, én is vennék DDR3-at pl. ha megtehetném, mert nem fogom a pénzemet a sírba vinni!
Birom az ilyen irigykedős hozzászólásokat, de nembaj... hála istennek a Prohardveren kevés az ilyen hozzászólás és ez vígasztal most engem! Ezért kár volt regisztrálni...
MOD: Amúgy a folyamatos gépfejlesztés is egy hobbi! Tudom, hogy sok irigy ember ezt csak villogásnak látja, de akkor is létezik egy ilyen hobbi! Bár hiába erőlködöm, úgy se fogja felfogni néhány ember soha ezt...
MOD2: OFF
[Szerkesztve] -
-
keIdor
titán
''vizes'' OCZ-k: [link]
[Szerkesztve] -
keIdor
titán
Én már olvastam kb. 1 hónapja, hogy az Intel NEM ENGEDI meg a lapgyártóknak, hogy DDR2-es X38-as lapot kiadjanak. Linket sajnos nem tudok adni, mert már régen olvastam és nem találom. Persze az is kérdéses, hogy vajon igaz-e ez... bár szerintem az lesz, mert az Intel még csak véletlenűl se említi meg a Roadmapjain, hogy az X38 támogatja a DDR2-t.
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #214 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedűl!
-
keIdor
titán
válasz
Overlocker #212 üzenetére
-
keIdor
titán
SuperTalent W1866UX2G8 1,866MHz with 8-8-8-24 1,9V
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest