- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
hello
hát ahogy nézem ez a memória nincs benne a qvl listában ( qualified vendor list ) úgyhogy ha nem is lehetetlen de nem lesz egyszerű dolgod
legyen fent a legfrisebb UEFI a lapon kezdésnek, az mindenképpen segít a kompatibilitásban
ezenkívül a cpu vtt / imc / vcsa ( ez össz 2 érték, nem 3 csak nem tudom milyen néven van neked ) állítsd át 1.1v-ra, hogy a cpunak biztosan ne legyen problémája az említett frekivel
ezek után a memória gyári értékeit - 11-13-13-35 stb és 1.65v-os feszültséget
ezek után mondjuk az 1600 aztán ha sikeres, 1866 és így tovább órajeleketaz alatt mit kell érteni hogy 1600 on fura a rendszered ?
memória beállítások fülről kellene csinálnod egy screenshotot, hogy miket lehet állítani, aztán többet tudok segíteni
-
subaruwrc
félisten
válasz
Rikseven #4013 üzenetére
x4 955-s proci mellett alap ref clockon / 200mhz / 1333 vagy 1600 mhz-en tudod majd hajtani a ramokat. 1666-on csak tuninggal ugyebár, ami egyrészt nincs garantálva hogy stabil is lesz másrészt meg olyan nagy gyorsulást nem fog hozni. de inkább semennyit. amd rendszernél mondjuk nem árt a magas ram órajel de 1333 c9 és 1666 c9 között még ott se lesz észrevehető gyorsulás
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
JoceeHunt #3779 üzenetére
vannak 1.6v ra hitelesített sandy bridge ramkitek, az a lényeg, hogy a vtt / io / - és ramfesz között ne legyen nagyobb a különbség 0.5-0.6v-nál. új kit ram vásárlásnál arra figyelj hogyha most teszem azt 1600 9 9 9 27 1.5v os kited van akkor ugyan ilyet vegyél. és ne olyat ami mondjuk 9 11 9 27 1.6v ra van hitelesítve.
biosban hogy állítottad át? nem valószínű hogy nagyon elronthattad de lehet a memória nem kapta meg a stabil működéséhez szükséges feszt. mennyire van hitelesítve? 1.5v ? -
subaruwrc
félisten
válasz
JoceeHunt #3777 üzenetére
Hello
biosban neked kell beállítani a ram szorzót 16.00-ra. a lap alapból 13.33 ra állította.
a ramok alapfeszét / 1.5-1.6v / álíltsd be, tovább nem kell.
ha bővítesz lehetőleg ugyanolyan ramokat vásárolj, vagy legalábbis ne térjen el nagyon a mostaniaktól. bár akkor sincs nagy probléma ha kompatibilis a lapoddal, maximum csak az alacsonyabbak órajelén fog futni az összes. -
subaruwrc
félisten
válasz
WildDaemon #3772 üzenetére
hi
alapból ha 1600 c9 es akkor nem sok jóval kecsegtet, az időzítéseket valószínű csak 8 9 8 v 7 9 7 ig tudod csökkenteni, amivel a mindennapokban semmit nem nyersz. inkább az órajel emelés legyen a cél, azzal olyan 1850mhz ig elmehetsz a mindennapokra. -
subaruwrc
félisten
válasz
Roland06 #3751 üzenetére
6g kit az gondolom 3*2 es felállásban van. az nem nagyon fog neked dualban menni.
ha proci órajel emelésre fagy a cucc / mint írtad szorzó emelés , ami ha jól számolok minimum + 200mhz-et jelent / akkor emelj feszt a procinak.. a 6g ramhoz az északi hidat sem árt feszelni / nb - mch éppen hogy van elnevezve a biosban / mert az nagyobb megterhelés neki mintha 4g ramot hajtanál . -
subaruwrc
félisten
toyone's G.Skill ECO 1600C7 1.35v @ 2120mhz C8
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3194 üzenetére
és az everest ?
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
peetmaster #3151 üzenetére
nem feltétlenül a tesztprogramok hibája ha a játék mást terhel ami addig is instabil volt
-
subaruwrc
félisten
válasz
HaZsolt #3144 üzenetére
a rajtuk lévő ic
a hyperek bírják a 6-6-6 7-7-7 stb időzítéseket, a powerchip és hasonló karakterisztikájúak meg inkább 6-8-6 6-9-6 7-9-7-ben mennek jobban , máshol instabilak
a hyper ic 1900 felett nem nagyon bírja cl6-ban és szerintem most is a fesz miatt tudta ezt nem a 6-9-6 miatt -
subaruwrc
félisten
kingston 2000 c8 1.65v @
2000 c61.xxv
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3120 üzenetére
jaja bár a max validnál is inkább imc limit lehetett
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #3066 üzenetére
a megfelelő platformban szépen mennek
x58-ban lelimitált az uncore órajel... -
subaruwrc
félisten
az egy dolog hogy mondjuk 6 modul csak 2500mhz-et tudna, de nincs az a proci, ami ezt biztosítja neked mindennapi körülmények között.
ők egy szuper válogatott ( cherry picked ) procival tesztelnek, ln2 alatt ami nagyban befolyásolja a dolgokat a jó irányba. aki ilyen ramokat vesz annak tényleg semmi nem számít. és még segg is hozzá -
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #2954 üzenetére
lol
-
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #2952 üzenetére
jacsak?
kéne nekemis valami durvaság.. -
subaruwrc
félisten
válasz
Overlocker #2943 üzenetére
very nájsz...
-
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
Hurkaleves #2820 üzenetére
nitróval.
az úriember léggel is osztogat ennyit én láttam
-
subaruwrc
félisten
memória ic szerint válogass ram kitet ne a gyártó alapján.
2*1 gb-ban a micron d9 gtr/gts / jnl / jnm-ek mennek a legjobban, ilyen chipek vannak régi szériás 1600 c7-es ocz platinumon , 2000 c9-es diablon tuti gtr van, a cellschockok pedig jnl jnm.esek.
3*1 gb-nál elpida hyper-t kell keresni 2*2 nél szintén elpida hyper bbse a legjobb. -
subaruwrc
félisten
-
subaruwrc
félisten
válasz
Achill3uS #2585 üzenetére
jahj a szívem
látom megy a warmup
én most vettem ki a fagyasztóból az ocz-ketmeg már egy winen is túlvagyok..
közbe egy 1620 cl6 ot nézegettem 1680 on is jártam de miért nem működik a quick valid f7-tel az új cpu-z be? vagy csak nekem nem?
még egy everest is -
subaruwrc
félisten
nem, rossz a cucc de van itt mégdurvább...
ez a kickass.. -
subaruwrc
félisten
THX Achi
-
subaruwrc
félisten
lassan végre igazi családtag leszek
( THX Achill3uS)
-
subaruwrc
félisten
Hi
lehet tudni h a 2000-es cl9-es gskill pi black ramokon milyen chipek ücsörögnek? 2*1gb-ról beszélek szval nem a tri channeles kit. nem nagyon csipázzák a szűk időzítéseket ha ez segít vmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- További aktív témák...
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest