- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
775-ös platformra adták a fesz. értékeket. hogy lesz e jobb, azt egyéne válogatja. pontosabban cpu válogatja. magas sávszélhez vtt kell, alacsony időzítéshez meg jó vtt. 2000+ cl8 majdnem mindegyik cpu-val elérhető lesz, de a 2000+ cl7 már annál kevésbé. sajnos a gyenge imc teljesítményt csak vdimm-el lehet kompenzálni.
-
HSM
félisten
Nem, semmi bajom a 64 bittel, de amíg bő 3,2GB ramot tudok használni a 4-ből, addig semmi értelme nekem váltani, minek lassítsam a rendszert nagyobb pointerekkel, és áldozzak fel a rendelkezésre álló helyből? Ráadásul egyelőre még nem is nagyon tudok programot, ami jobban menne 64 biten, ellenben kompatibilitási bajokról annál többet hallottam. Én amúgy szerintem a windóz 7-ig biztosan maradok 32 biten, hacsak nem lesz 6gb ramom és I7-esem....
-
Szatesz
őstag
Nekem pl Vista64 alatt a 3DMark06 nem nagyon akart elindulni...De azonkivül semmi más...Ennek ellenére szerintem 3GB memo még elég egy ideig...Eddig 2gb om volt és csak pl crysisnak kellett volna kicsit tobb memo vista alatt...4GB al nemvolt gond semmivel .De szerintem már a 3gb is elegendö a játékokra....
u.i: az i7 es rendszerekre értem a 3gb ramot.. -
jugeen
addikt
Does NCIX.com handle international or U.S. orders?
For U.S. customers, please visit our U.S. site at www.NCIXUS.com. Unfortunately, we are unable to process orders outside of U.S. and Canada at this moment.
Hogy regisztráltál, hogy szállítanak ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- DDR4 Kingston és Corsair 2x16GB 3200MHz CL16
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged