Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
jugeen
addikt
775-ös platformra adták a fesz. értékeket. hogy lesz e jobb, azt egyéne válogatja. pontosabban cpu válogatja. magas sávszélhez vtt kell, alacsony időzítéshez meg jó vtt. 2000+ cl8 majdnem mindegyik cpu-val elérhető lesz, de a 2000+ cl7 már annál kevésbé. sajnos a gyenge imc teljesítményt csak vdimm-el lehet kompenzálni.
-
HSM
félisten
Nem, semmi bajom a 64 bittel, de amíg bő 3,2GB ramot tudok használni a 4-ből, addig semmi értelme nekem váltani, minek lassítsam a rendszert nagyobb pointerekkel, és áldozzak fel a rendelkezésre álló helyből? Ráadásul egyelőre még nem is nagyon tudok programot, ami jobban menne 64 biten, ellenben kompatibilitási bajokról annál többet hallottam. Én amúgy szerintem a windóz 7-ig biztosan maradok 32 biten, hacsak nem lesz 6gb ramom és I7-esem....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szatesz
őstag
Nekem pl Vista64 alatt a 3DMark06 nem nagyon akart elindulni...De azonkivül semmi más...Ennek ellenére szerintem 3GB memo még elég egy ideig...Eddig 2gb om volt és csak pl crysisnak kellett volna kicsit tobb memo vista alatt...4GB al nemvolt gond semmivel .De szerintem már a 3gb is elegendö a játékokra....
u.i: az i7 es rendszerekre értem a 3gb ramot.. -
jugeen
addikt
Does NCIX.com handle international or U.S. orders?
For U.S. customers, please visit our U.S. site at www.NCIXUS.com. Unfortunately, we are unable to process orders outside of U.S. and Canada at this moment.
Hogy regisztráltál, hogy szállítanak ide?
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ügyes