Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ott minden több fázisról kapja a kraftot, jobban van hűtve, más a NYÁK, más az egész... Jó amúgy hogy a lapod rájött, hogy át akarod verni, különben csúnya vége lett volna az extreme biossal a lapodnak....
Az én 1333-as Kingmaxaim részletes időzítései 1400@CL7-en: [link]
Viszont a "performance level" csak 2:1-es osztóhoz, és 350-es FSB-hez való, ha kipróbálod, próbáld így!
Ja, és 1,55V-ot kaptak, és beton stabilak így! (Kaptak 1 óra prime/blend-et, 1 óra linpack-ot, 4 óra Vista extended bootmenüs memória diagnosztikát, 2 óra NFS-t.)
Ha gondolod, írogasd be a BIOS-odba, hátha segít!
Ja, és szerintem kezdetben ne feszeld a ramokat, 1400-hoz azoknak sem kellhet több 1,6V-nál!
-
HSM
félisten
-
Armando_19
őstag
Az van igen, de nemrég érkezett más chippel szerelt belőle. A fent írt D9JNM. 1:1ben lecserélem őket simán, csak az a kérdés, hogy megéri e a cserét. a mostani mezei chipes kingmaxaim 1600-at sem tudnak stabilan 1.76V mellett, szóval ennél szeretnék valamivel komolyabbat. Sokat kódolok családi videókat, digitalizálok, stb stb, ahol lenne valami jelentősége a jobb ramnak.
-
Laraxior
titán
nem...újonc,nem is írkál ide. Már elvittünk tőle egy QXet,egy giga X38-DS5 lapot,aszittem csak hülyéskedik amikor megláttam a csávót. Én nem hiszem el.Aszonta menjünk fel és vigyük ami kell. Hát tényleg az volt benne amit mondott,és most is. Mik vannak.... elég jövedelmező lehet az online poker

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Kingston FURY Beast 1x16GB DDR4 3200MHz (KF432C16BB1/16)
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Apple iPhone 13 128GB Új akku 12hó jótállás!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja, és 1,55V-ot kaptak, és beton stabilak így! (Kaptak 1 óra prime/blend-et, 1 óra linpack-ot, 4 óra Vista extended bootmenüs memória diagnosztikát, 2 óra NFS-t.)
Sajnos tapasztaltam DDR2-vel...)
, egészen hihetettlen hogy eddig nem vettem észre
,