- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ott minden több fázisról kapja a kraftot, jobban van hűtve, más a NYÁK, más az egész... Jó amúgy hogy a lapod rájött, hogy át akarod verni, különben csúnya vége lett volna az extreme biossal a lapodnak....
Az én 1333-as Kingmaxaim részletes időzítései 1400@CL7-en: [link]
Viszont a "performance level" csak 2:1-es osztóhoz, és 350-es FSB-hez való, ha kipróbálod, próbáld így!Ja, és 1,55V-ot kaptak, és beton stabilak így! (Kaptak 1 óra prime/blend-et, 1 óra linpack-ot, 4 óra Vista extended bootmenüs memória diagnosztikát, 2 óra NFS-t.)
Ha gondolod, írogasd be a BIOS-odba, hátha segít!
Ja, és szerintem kezdetben ne feszeld a ramokat, 1400-hoz azoknak sem kellhet több 1,6V-nál! -
HSM
félisten
-
Armando_19
őstag
Az van igen, de nemrég érkezett más chippel szerelt belőle. A fent írt D9JNM. 1:1ben lecserélem őket simán, csak az a kérdés, hogy megéri e a cserét. a mostani mezei chipes kingmaxaim 1600-at sem tudnak stabilan 1.76V mellett, szóval ennél szeretnék valamivel komolyabbat. Sokat kódolok családi videókat, digitalizálok, stb stb, ahol lenne valami jelentősége a jobb ramnak.
-
Laraxior
titán
nem...újonc,nem is írkál ide. Már elvittünk tőle egy QXet,egy giga X38-DS5 lapot,aszittem csak hülyéskedik amikor megláttam a csávót. Én nem hiszem el.Aszonta menjünk fel és vigyük ami kell. Hát tényleg az volt benne amit mondott,és most is. Mik vannak.... elég jövedelmező lehet az online poker
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Bittorrent topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Kingston Fury Renegade DDR5 6400mhz kit
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged