Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Apple Watch
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AirBooms
üzenetére
1. Nemtudtad kikövetkeztetni a hsz-ek alapján, hogy mikor kell enabledre rakni?
Amúgy, akkor ha 4giga memód van 64bites win nem pl 3gigát fog használni hanem a tényleg 4gigát. Tehát 4giga esetén kell bekapcsolni.2. Olyan mint az EPP nv-s lapoknál egy előre pepogramozott profil, sebesség, időzítés, fesz biosba kiválasztod és annyin megy a ram.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
Nálam 1.8v-n megy 1800-on 9-7-6-15-el...én csak 1920-at szerettem volna belőle kipaszírozni, de annyira nem jött össze. 2.1v-ig próbáltam, játszottam vele eleget, meg az MCH-val. Memtest szwerint 1920-8-7-6-15 hibamentes 2v-vel, de a win kiakad tőle. Én 1800-on hagytam, így legalább stabil. Annyira szétcseszi a win-t, hogy állandóan újra kell raknom. Marad a nyugalom és az 1800.
-
válasz
AirBooms
üzenetére
Én 1800Mhz CL8-8-8-30 1T PL7 Stronger 1.96V-al használom őket. 7-7-7-20 is menne, de az csak olyan 2.1V körül lenne prime stabil, de az ugye nem egészséges...
Biztos lehetne faragni a CL8-8-8-30-ból is 1.96V-al, de arra aztán végképp nincs türelmem.
Persze Super PI lefut lazán CL7-7-7-20-al alacsonyabb fesszel is csak épp semmit nem ér ha prime eldob.

-
válasz
AirBooms
üzenetére
Pl egy user aki ezeket használja.
Tegnap óta ezeket a beállításokat használom csak lazább időzítésekkel és kopp-kopp megszűntek a random kékhalálok meg fagyások, persze a ramfesz nem akkora.

Én az OCZ-k alakítása után biztos nem veszek 4x1gigát pláne, hogy most jók ezek a G.skillek.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
AirBooms
üzenetére
hát olyan nagyon nem kellett azt tukmálni, én csak elhúztam a mézes madzagot és kend már is ráharapott
egyébként amit irtam, fenntartom, szerintem mindennapi használatban nincs akkora előnye mint amennyivel drágább egy gyors ddr2-nél, de sztem ezt te is tudod
a ferrari jöhet, kutya maradhat
btw. jól haladsz, a nissan legalább már piros 
gardener: ki fogja, egyre gyorsabb lesz az uj chipsetekkel ebben biztos vagyok (és nem feltétlen mhz-ről beszélek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Meg az is, menyire jó IMC-jú proci csöcsöl a gépben.)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

a proci előbb érkezik remélhetőleg,akkor ki tudom próbálni a P35ben is

Virust kaphatott a Computer vezérlése nálam.