- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
Hali!
Szerintetek mit ér (mennyiért lehet meghirdetni itt a PH-n) egy dobozos 2x1 gigás, fekete CellShock DDR3 1800 8-7-6-21 kitet?
A cucc megy CL7-ben a legdurvább beállításokkal 1800 MHz-en, vagy CL-ban 2000 MHz-en (lásd az adataimat).Előre is THX mindenkinek!
-
AirBooms
addikt
Na, tehát:
a DRAM SKEW CONTROL alatt lehet állítani a következőket:
DRAM CMD Skew on Channel A és B
DRAM CLK Skew on DIMM A1, A2, ... és B1, B2, ...
DRAM CTL Skew on DIMM A1, A2, ... és B1, B2, ...Mindenhol alapból AUTO a beálítás, a NORMAL a középállás, ettől lehet felfelé és efelé eltérni a franc tudja milyen mértékegységben...
Szóval?
Én csak úgy belepróbáltam, de nem értem el vele semmit...
-
AirBooms
addikt
Hali!
Nagyon királyok a mushkin ramok
, csak az a gondom velük, hogy 2000 MHz-en CL8-ban sehogy sem tudom őket hajtani. Korábban a fekete Cellek mentek pedig így.
1800-on CL7 PL6-on 1T-ben Strongeren vígan szaladnak!
A cikkedben megadott feszültségértékek valós (mért) értékek, vagy a biosban beállítottak?
Esteleg mihez nyúljak még.Köszi!
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Biztos volt már róla szó, de nem emléxem.
A CSX Diablo 2000-eseken (2x1 giga kit) milyen chipek vannak?
Thx!
-
AirBooms
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem van:
1. Mi ez a Memory Remap pontosan, s mikor kell enabledre , illetve disabledre tenni?
2. Mi ez az XMP profil (a mostani CSX tesztben is hivatkoznák rá néhányszor)? Ezt hol ér el?Thx!
-
AirBooms
addikt
válasz
Laraxior #1831 üzenetére
Huhh, azért a 4x1 giga ezzel a rammal nekem egy kicsit neccesnek tűnik. Egy CelShockkal kevésbé tűnne annak...
Nagyon háklis ez a GTR chip, s a feszt is sokkal jobban kell neki nyomatni. A JNM chipes Cell 0,1 V-tal kisebb feszen vitte az 1800 MHz-et CL7-ben ugyanolyan beállítások mellett. Míg a 2000 Mhz-hez még nem is találtam stabil beállítást, holott a Cell azt is simán vitte 1,9 V-on CL8-ban! A 4x1 giga meg hol van még ezektől...
Azért én drukkolok, s mindenképp várom a tapasztalatokat! -
AirBooms
addikt
Sziasztok!
GTR chipes Diablok 1800-on CL7-ben PL6-on Stronegeren hiba nélkül mennek nálam biosból adott 2,0 V-on. Ez mennyire okés 24/7-re?
Jugeen, vagy valaki más, mi a vélemény?
-
AirBooms
addikt
Basszus, szerintetek nagyot szívok, ha a CellShock 1866 2x1 giga kitem vellé veszek még egy ilyen kitet?
-
AirBooms
addikt
válasz
Overlocker #1674 üzenetére
Utállak!
-
AirBooms
addikt
válasz
Overlocker #1647 üzenetére
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
válasz
Overlocker #1428 üzenetére
Gratula!
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
Hali!
Tud valaki ajánlani valamilyen 2x2 gb-os kitet, ami viszi a 2000 MHz-et CL8-ban?
Thx!
-
AirBooms
addikt
-
AirBooms
addikt
1,65 V-ot.
Amúgy most memtest 86-ozok, s kiderült, hogy 1800 8-8-8-16-on (ezek a gyári értékek) is szinte egyből hibáznak 2,0 V-on. Szóval itt valami bűzlik.
Most átraktam őket az 1-3 slotokba, s érdekes módon egyelőre CL8-ban hibátlanul megy a teszt. Pedig állítólag aranyszabály, hogy DDR3-as ramot csak a 2-4 slotokba szabad tenni! Asszem, ez most megdőlni látszik...NF-ben nem tudom kipróbálni őket.
-
AirBooms
addikt
válasz
Achill3uS #1064 üzenetére
Színvak vagy, mert bordó!
Egyébként valóban igazad van. Gyönyörű bencseket lehet vele csinálni, de pl. a 3DMarkokban nagyobb ugrást vártam. Persze ezek a "háromdé" tesztek sem érdekelnek igazán, viszont most legalább tudom, hogy egy darabig nem kell alaplapot és ramot cserélnem. Már csak egy jó gyors proci kéne... Szóval szerezhetnél nekem egy ilyen "Ferrarit" már. Az sem baj, ha nem piros...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple asztali gépek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest