- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
modflow #4181 üzenetére
(A lent 5-5-5-12 az elírás, meg az 1,9 V is, az a Corsair volt
Na az az érdekes, hogy felraktam a fesz-eket ennyire:
AI Overclocking: [MANUAL]
CPU Frequency: 356 (3,2 Ghz)
DRAM Frequency: 1068
Performance Mode: [AUTO]
PCI Express Frequency: [100]
PCI Clock Synchronization Mode: [33,33 Mhz]
Memory Voltage: 2,2
CPU VCoreVoltage: [1,450]
FSB Termination Voltage: [1,4]
MCH Chipset Voltage: [1,65]
ICH Chipset Voltage: [1,2]
Ratio Actual Value: [9]
Modify Ratio Support: [Enabled]
Ratio CMOS Setting: 9
Microcode Updating: [Enabled]
Configure DRAM Timing by SPD: [Disabled]
DRAM CAS# Latency: 5
DRAM RAS# Precharge: 5
DRAM RAS# to CAS# Delay: 5
DRAM RAS# Activate to Precha: 15
DRAM Write Recovery Time: 4
És így is behalt a ram 1068-on (949-en meg továbbra se bootol), pedig mindent megemeltem viszonylag olyan magasra, ami fölé nem érdemes már menni szerintem. Akkor nem értem, hogy hogy csak 890 Mhz-n megy ez az 1000 Mhz-s modul.
Nem értem. -
Lalaboy
őstag
válasz
modflow #4148 üzenetére
A gyari specifikacio az esetek tobbsegeben tulspecifikalt, abbol mar sokaknak szarmaztak problemai. A gyarinal magasabb ramfesz a gari elvesztesevel jar ''elmeletileg''! A gyartok nagyon sokszor tulspecifikaljak a ramjaikat, persze nem a mi erdekunkben. Jobb esetben mikroszkoppal olvashato valahol az igazsag, de mar ez is kezd kimenni a divatbol. Ok szerintem a szamukra optimalis konfiggal (ezt soha nem tuntetik fel) optimalis korulmenyek kozott tesztelhetik (ha egyaltalan tesztelik) a ramjaikat, amit foldi halando nehezen tud elerni.
-
-
modflow
veterán
válasz
modflow #3993 üzenetére
Viszont most nézem, hogy máshol ezt a RAM-ot 67000 HUF ért árulják.
Itt meg zotynál 36000. Ez istenkirály ár akkor.
Bár így kezd nekem gyanús lenni, hogy ez a RAM tényleg az e. De felhívtam Ste-t, és azt mondta szerinte az, bár nem volt túl magabiztos.
Szóval nagyon remélem, hogy azt kapok majd, amit akartam, mert a linken is megnézettem zotyval is, ő azt mondta hogy az.
Valaki vett már ilyet? Tényleg az volt? -
subaruwrc
félisten
válasz
modflow #3945 üzenetére
Szia. Ősember kollágától 2*1giga supertalent pc 8000ret.az h a ram az utasításait hány órajel alatt teljesíti.a cl4 pl nem feltétlenül 4-4-4-12 mert az csak az első számot határozza meg mint cl=cas latency.tehát a cl4 mondjuk lehet 4-4-3-8 is.ezért nem megy jól mer promos chippes a ramod és nem bírja a tuningot.az én a-datáim is szarul mennek... ezért cserélem le őket. 2.5volt az bátor volt....örülhetsz h még megvan.szóval ha tuningolni akarsz (márpedig mérne akarnál
) akkor ramcsere.
-
denes242
aktív tag
válasz
modflow #3903 üzenetére
mar bocs, de most mondtam, hogy a-data 1066+, az jo is es nem is olyan nehezen beszerezheto. en azt javaslom, vagy ha az draga akkor geil ultra/a-data vitesta extreme edition 800+. g.skill-bol is mondtam, hogy a HZ veguek a jok. pl. F2-8000PHU2-2GBHZ bizonyara eleg jo, vagy a 6400-as HZ. meg ajanlom figyelmedbe az elozoleg beirt cimet.
-
Gyuri27
félisten
válasz
modflow #3903 üzenetére
a ballistát 40k-ért nyomják a ph-n, ott ahova írtál. A G.skill-t is a ph-n találod [link] minden féle árban.
Az OCZ-ből mindenkép 7200-től válassz ramot mert onnan micron chipet használnak.
Ennyit vacillálniŐstag leszel mire veszel valamit.
1024MB XMS2-6400 DDRII 800 CORSAIR 15 063 Ft
1024MB Twinx XM2S-6400 DDRII 800 CORSAIR 17 249 Ft
1024MB Twinx XM2S-6400 DDRII 800 CL4 CORSAIR 18 029 Ft
Tessék. Az árak Z0ty-tól vannak.
(a nagy stersszre egy steffl-t vettem a kezembe)
-
denes242
aktív tag
válasz
modflow #3893 üzenetére
latom harom naponta felteszed a kerdest, es ilyenkor ugyanazokat a valaszokat kapod
olcso penzert 800 cl4-esnek jo a geil ultra meg az adata vitesta extreme edition 800+
aztan meg itthon aranylag konnyen beszerezheto az a-data 1066+, ami nem olcso de jo, es micron chipes. ez menne valoszinuleg 800 cl3-ban is (ami a lapodban kiraly).
aztan kulfoldrol lehet mindenfele jo dolgot amiket irtak, mint ez a crucial, g.skill (ja mar ez is van itthon, www.gavi.hu, a HZ vegu a legjobb, micron-os cucc, HK nem micronos, de nem olyan rossz), team group, meg nem tudom micsoda. -
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz
modflow #3710 üzenetére
Milyen konfig? Hogy az, hogy a Corsair hova rakta lövésem sincs!
Ez [link] itt a ph-s bazárokban pl: Z0ty-Bandi T-nál 27-30k 2*1GB van.
Ha corsair-től hajlandó vagy megszabadulni (pénzért)2x1gb 1000mhz crucial ballistix - micron d9gmh 40 000 Ft Z0ty-Hammon-nál.
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
modflow #3676 üzenetére
Z0tynal van crucial ballistix 1000-es ram d9 gmh
2x1gb 1000mhz crucial ballistix CL5 5-5-15 40 000 Ft
bar nekem corsair ramjaim vannak 1066 cl5 , és a ratyi spd ertekek miatt vagy csak alapbol magas fesz indulasa miatt, de kell egy olcsobb ram hogy felcsavarjama ramfeszt elso inditasnal mikor berakom..
en ocz-t nemigen rizikóznék, meg ha mar van normalis aron micron chippes ram, akkor sztem azok kozul valogass
vagy nezz utana itt hogy melyik milyen chippes
[link]
tesztek ,infok utan meg itt
[link]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest