- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
SzlobiG #3292 üzenetére
hm.. nézegettem teszteket az ADATA 1066 elvileg tovább jut cl5be mint a buffaló azonos feszen viszont cl3-ba és cl4be egy lehelletnyivel gyengébb (kb 15-20mhz) mint a buffaló azonos feszeken..
hmm... nagy a dilemma mi is legyen, szarul nem szeretnék járni 5X ks rammal nagyon. -
-
westlake
félisten
válasz
SzlobiG #1359 üzenetére
nem az volt a kerdes, hogy fellephet-e ez a dolgo, vagy sem.. nem is igazan ertem a hozzaszolasod lenyeget.. en tenyeket kozoltem.. olyan tenyeket, amik eddig (szamomra) nem voltak konkretumok.. szo sem volt most olyan dologrol, hogy gyari fesz, vagy sem.. tisztaban vagyok azzal, hogy gyari ertekek felett, vagy alatt, senki nem garantal semmit..
-
válasz
SzlobiG #1204 üzenetére
Attól függ, hogy ien feszen mien melegek a bordák terhelés alatt. Ez változó. A CellShockjaim 2.45V-n, terhelve éppenhogy langyosak, valószínűleg nem is lesz gondjuk, ha huzamosabb ideig így vannak járatva. 2.65V-n vagy afölött viszont már felforrósodnak, ha terhelem a gépet, és előbb-utóbb hibáznak. Tartós 60 fokot szoktak emlegetni, amely fölött hibáznak az IC-k. Más memók viszont már 2.3V-n melegek, 2.45-ön meg tűzforrók, tehát ahány chip, ahány borda (ahány borda-illesztés ugye
) annyi lehetőség. Persze a húzósabb árú tuningramok jobban viselik a plusz feszt.
[Szerkesztve] -
Konflikt
addikt
-
Speed
addikt
válasz
SzlobiG #1101 üzenetére
Pl.:
-2048MB Twinx Dominator DDRII 800 CL4 CORSAIR 76 857 Ft 3 év gari
vagy talán
-OCZ 2GB DDR2-800 Kit(OCZ2G8002GK, XTC Gold, Retail) 73 590 Ft
Bár szerintem jobb választás lehet a Dominátor ha nem sajnálod a +6k-t de vehetsz akármilyet 70k ból má sokminden kijön lehet nézegetni team,g-skill,patriot szal léyneg töbfajta ramot én a kis dominatort venném -
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
SzlobiG #1053 üzenetére
állítólag Micron D9GMH, de sztem ha tényleg az akkor valami leválogatott szar, vagy 2 fajta 1 modulon, vagy nemtudom, mert nem megy úgy mint ahogy kéne neki sztem
ja igen akartam neked mondani, h ami most nálam van sima P5B, ramokkal szórakoztam kicsit, 500fsb-n használom ezt is, 550-en 1:1-ben (6-os szorzón most csak, mert win alol nincs ugye fsb állító progi és a 3850 azért annyira nem stabil igy vdroop mod nélkül) simán megy.. szóval én arra tudok csak gondolni hogy nem lehet ennyi lap szar ami nálad járt, inkább a procid lesz fsb korlátos..
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest