- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
proci985 #33469 üzenetére
Az én stílusomhoz a thief megközelítés áll a legközelebb, ne haljon meg senki, ne riasszon be senki. Nue non-lethal moddal eddig a legjobb eszköz ehhez, de sok kötelező harcban ugye nem lehet lopakodni.
Az jó poén, amikor az air dash a tár tartalmát egyhatod részével növeli, ez jól jön a Wild dog mellé, csak billentyűvel játszva (muszáj lövöldözéskor kontrollerről egérre áttérni, mert a célzásrásegítést teljesen kikapcsoltam) elég körülményes, mondhatni szinte lehetetlen.
Még azt találtam ki, hogy a skill progressiont mindenhol ki kellene maxolni (ilyenkor mindig eszembe jut, hogy talán van egy enyhe ocd-m), sajnos a headhunter már rég maxon van, netrunner meg sehol, lehet elhasználom az egyetlen újraosztó lehetőségemet, és sandevistanról áttérek deckre. A Canto mk.6 már úgyis megvan hozzá15 bodynál szerintem nem is kell több, ha van gorilla armsod, most nem tudom megnézni, de szerintem nekem is hasonló kiosztásom lehet - az intet kivéve, persze, bár azt is felvittem azt hiszem hatra (és van még vagy hét kiosztatlan pontom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BMW topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Ukrajnai háború
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest