Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csucsu71 #937 üzenetére
Erre nem nagyon van beállítási lehetőség és rootolva sem lesz több lehetőséged. A root egyébként akkor jöhet jól, ha mondjuk launchert akarsz cserélni, gyárilag telepített programokból akarsz valamit eltávolítani, másik recoveryt és esetleg ROM-ot szeretnél telepíteni.
-
svgyula
addikt
válasz
csucsu71 #935 üzenetére
Szia!
Valami nem jó ott! Mert nem szabadna teljesen sötétben sem lekapcsolni ha megnézed a felső részen azt a két kis kerek nyílást az egyiknek enyhén parázsló fénye van ilyenkor ha a kettő fölé rakod az ujjad akkor kellene kapcsolni. Azt nem írtad hogy melyik a te telefonod. Nekem a cubot one soha nem csinált ilyet. Pedig 2db is volt nálam. Decembertől használtam április elejéig rengeteget telefonáltam éjjel nappal de mindig jó volt. egyszer sem fagyott le a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Kerékpársportok
- Medence topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Könyvajánló
- Milyen autót vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Hővezető paszták
- Xbox Classic / Xbox 360
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged