- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
válasz
_ocsisajt #2527 üzenetére
Vannak kérdéses részek a live-ban is. Nem kevésszer fordul elő, hogy akár 1-1.5mp-el gyorsabb kocsik közé dob live-ban a rendszer. F40 tipikus példa, főleg ha 100% kész. Ha meg egészen véletlenül nyernél vele akkor nagy százalékban race void.
Nézd meg ezt: #2504 SZACSKO
Egy félig kész értéktelen Libertyvel mennyi rp-t kapott. Egy 100% Laferka vagy 918 nem kap ennyit. Abszolút komolytalan a live a játékban.
-
razorka777
veterán
válasz
_ocsisajt #2329 üzenetére
Ugyan nem fullos, de így is jó időt megy.
Nissan GTR -
SZACSKO
tag
válasz
_ocsisajt #2304 üzenetére
Még egy, ha leminuszolod a kocsit, akkor sem fog többet adni, ez esetben már a 200 is jó..
Leminuszolás az, ha tuningértékeket úgy állítod be, hogy minél kevesebb legyen (magyarán lefelé tuningoilod a szekeret) Nyerni fogsz ugyan mindig, de az RP fos lesz, akármit csinálsz. -
MK VII
veterán
válasz
_ocsisajt #2278 üzenetére
Most komolyan nem tudom eldönteni, hogy mi is a bajod? Az, hogy luckos a keze a haverodnak?
Elárulom, hogy én androidon játszok és rengeteg 1 meg 2 csillagos autót nyitok.. Most akkor méltatlankodjak én is, hogy milyen szar androidon?
Azt dobja a gép amit dob, OS független szerintem.. -
BeZol
őstag
válasz
_ocsisajt #2266 üzenetére
Vettél volna nissan gt-r-t, akkor kapásból 13.9 alatti időket mennél.
Én anno megszivattam magam az astonnal mint ahogy te is. A viper elvileg jobb már, de alapvetően full stage 5 nem lesz elég, kellenek fusion-ök, éspedig 1-2 autót szét kell ahhoz szedni.
Jobb ha hozzászoksz, később jobban bedurvul.
t5-re huracan-t vegyed, és akkor nem lesz problémádNekem 30 körüli ezüstnyitásból sem adta a heti nagyobb esélyű kocsit, DE már nyitottam eddig kb. 10 aranykulcsot, és 1szer kaptam 5csillagost, 1xer 4-est, a maradék 8 sima 3 csillag volt.
-
hothead2
tag
-
hothead2
tag
válasz
_ocsisajt #1054 üzenetére
Szóval... nem is tudom hogy is kezdjem. Most bontottam az 570S McLarent, és kettő darab S6-os partot is kaptam. DE, hogy ne utálj nagyon,
mindegyik olyan volt, ami már van, tehát olyan mintha nem is kaptam volna. Talán, de csak TALÁN az a jó stratégia, (eddig bejött) hogy nem építed fel túlzottan a kocsit, értem ez alatt, hogy nem fulloztam a S2 partokat, csak az olcsóbbakból hármat (és 11-12óra között boncoltam).
Másik dolog viszont ami meglepett, wifi nélkül nem lehet bontani se!
Boldog Viadalt! És sose hagyjon el benneteket a remény!
-
hothead2
tag
válasz
_ocsisajt #1054 üzenetére
Az új frissítés óta lehet S6-os partot kapni bontásból. Azóta én is 3-5 F12-es bontottam, és "csak" két alkalommal kaptam S6-ot hozzá. Tehát nem ad mindig! Sajna ez egy ilyen lehúzós dolog. Próbálkozz tovább!
Ráadásul én felváltva zúztam eddig F12-est meg 570S-t, most is egy 570S vár bezúzásra, csak az építkezésre kell a pénz.Én most nem veszek egy darabig bezúzandó autót, mert a tegnapi nyitásból, még van 3 T4-es és egy T5-ös amit fel kéne építeni. Augusztus óta felépítettem pár autót, és szépen feljegyeztem mennyibe is kerül az összes partot S5-ig fullozva egy-egy autót. Nem olcsó az biztos! Egy T2-es fél milla, T3-as egy milla T4-est majd holnap összeírom, a T5-ös karcolja a négy millát. Ha gondolja valaki aki most kezdi, és szeretné tudni mibe is kerül megcsinálom táblázatba
-
HoTaZo
addikt
válasz
_ocsisajt #1045 üzenetére
Nekem meg most volt egy összejött harmas nyitásom. Egy free láda, egy 100 bronz kulcsos és egy ezüst kulcsos. Ebből volt két 6-os partom és egy három csillagos T5 McLaren 650S. Most meg egy free láda nyitásakor egy, két csillagos T3 Camaro SS-t dobott a láda. De ezt egy kis tuningolás után küldöm a bontóba, mert már van egy két csillagos Camarom.
Azért jó látni ezt a garázst, ahol csak nyitásból származó több csillagos gépezet van. -
hothead2
tag
válasz
_ocsisajt #1045 üzenetére
Nyugi-nyugi. Én is most lényegében 21 stage 6-os partot szedtem össze ládanyitogatással, ebből kettőt hármat tudtam meglévő autóra felrakni. Kaptam az 570S McLaren-emhez, az F12-es és 488-as Ferrarimhoz is partot, csak kenhetem a hajamra, mert természetesen olyat kaptam ami már fel van építve, a sirocco-hoz is a Chevrolet-hez, Aston-hoz és a Dodge-hoz is olyanokat kaptam ami már be van építve. Ha volna rá lehetőség tudnék adni neked az F12-eshez egy S6-os motort, és váltót. Bízzunk benne, hogy hamarosan behozzák újításnak az S6-os alkatrészek crew-en belüli csereberéjét.
-
hothead2
tag
válasz
_ocsisajt #1040 üzenetére
Stage 1 full stage 2-ből meg hármat raktam rá (nagyjából összegezve, 1.050.000 az F12, stage 1 7parts 200.000, stage 2-ből az 50.000 körülieket vettem rá, plusz ugye 100.000 bezúzás)
A következő bejegyzésem megér egy külön sorszámot, és kicsit lelombozó lesz neked ezért előre is BOCS! -
-
razorka777
veterán
-
George666
csendes újonc
válasz
_ocsisajt #985 üzenetére
a nem csillagos minim ha jól emlékszem 352+870 körül volt
beállítás szisztémám a következő volt:
NO beállítása a legnagyobb értékre, utána a
TP legjobb érték beállítása, majd a váltó azaz
FD következett, de itt már nem a legjobb értékre törekedtem, hanem teszteltem hol tudok a legjobb időt menni.
Viszont a váltás és a nitro ellövésének pillanata nagyon sokat befolyásolt ! Ez így nézett ki:
Perfekt start !
Majd egy pillanatot várva besuvasztani 2 esbe !
Itt húzatni a minit és kb. 6500 fordulatnál bepakolni 3.-ba és egyből ráereszteni a nitrót !
a 6500 fordulatszám az még jóval a perfekt váltás előtt van !
Sőt nemhogy a zöld sáv, de még előtte a piros sáv előtt is !
És így tudta a 11.920-11.950 es időt!
minden más megoldással 12.000 fölött mentA csillagos fullos minim 352+1018 evo ugyan ezzel a technikával 11.720-11.750 et tudott !
Itt emlékszem a max. evo lehetett volna 1060 de azzal sokkal rosszabb időt tudtam elérni.de kb. 1 hete itt leírtam a beállításom mozzanatait pontosabban a váltót ott meg tudod nézni kb. hova kell állítani megközelítőleg. Mert pont ugyan az neked nem jó de tudod hol kell keresni kb.
Olvastam te visszaállítottad, hogy a minid megint ugyan azt tudja mint a frissítésed előtt.
Ebben tudnál e nekem segíteni hogyan kell megcsinálni mert én elég bugyuta vagyok az ilyesmihez (sajnos).
Ha igen akkor vagy itt, vagy akár jelölj ismerősnek facén ( Nedró György néven megtalálsz) és kérlek oszd meg velem, hogyan kell. -
hothead2
tag
válasz
_ocsisajt #970 üzenetére
Szerintem is neked van igazad ez ügyben. Valamit nyertél és nem tudtad begyűjteni időben.
Nekem meg olyan volt, hogy elértem valami célt amiért járt két egység benya. Tartogattam vagy két hétig ínséges időkre, a rendszer meg úgy vette, hogy nincs rá szükségem és elvette. Én meg néztem nagyot, hogy hova lett.
-
HoTaZo
addikt
válasz
_ocsisajt #953 üzenetére
Van egy "megjöttek a kinai rendeléseim" fíling.
hothead2 én véletlenül a valameddig felhúzott M4 Coupét toltam a bontóba. Köpködött néhányat, de már nem emlékszem mennyit. Csak akkor lestem, hogy mintha több jönne, mint amit vártam. Szerencsémre az maradt, amelyiket nyertem, az pedig két csillagos.
-
HoTaZo
addikt
válasz
_ocsisajt #945 üzenetére
Végül is aLive Race-eken kívül minden okés, most küldtem videót nekik róla. Majd meglátjuk mit mondanak rá.
Szerintem valamivel pörgősebb lett. Hamarabb vált az oldalakon, mint eddig.Én rendszeresen csinálok mentéseket a telóról, így ha valami nem jól sül el, akkor onnan visszaállítom. Eddig egyszer kellett csak. De megértem, hogy sokan nem preferáljátok a sok frissítést a Playről.
#946: Én max elfogadok kihívást T1-estől. Ha nincs csillaga, akkor tudom, hogy megajándékozom egy nyeréssel. Hadd legyen jó napja!
Soha nemhívok ki T1-est, tuti bukta.
razorka777 : Van hozzá már alkatrészem.
-
HoTaZo
addikt
válasz
_ocsisajt #939 üzenetére
Van egy két pici új elem. Új fejek vannak a bossoknál, de majd csak valamikor lesznek elérhetőek. Állítólag új sztori is lesz.
Egyelőre nekem nem sikerült Live Race-t nyomnom. Nem tud kapcsolódni a szerverre.
Este még jött egy javító frissités, sajnálkozások Jessy tolmácsolásában. -
-
hothead2
tag
válasz
_ocsisajt #894 üzenetére
Figyi én is kb 2 hónapja játszok csr2-t első hónapban kerültem a live-ot mert nem tudtam ráérezni a startra. Ezüst kulcsért az elmúlt hónapban, kaptam, kb ebben a sorrendben: 1db T5*** McLaren 650s 1db T1*Mini 3db T3 R5S Audi 3db T1* Hyundai Veloster 1db T5*** Ferrari 488, 2db T3 Dodge SRT Hellcat 3db T3 Ford Mustang GT Premium 3db T1*Subaru WRX 1db T5*** McLaren 570S 1db T1*Abarth 500 1db T5*** Ferrari F12 Berlinetta 1db T3 Camaro SS 1db T3 Bmw M4 1db T2 Mercedes A45 AMG 1db T4 Audi R8 V10 4db T1* Ford Fiesta ST 1db T1*VW Golf GTI 2db T2 VW Scirocco R 1db T5*** McLaren 650s 1db T2 Lotus Exige 1db T2 Ford Focus 1db T2 Bmw M235 1db T4 Dodge Viper GTS
Amiből több darabot is kaptam, kb 3-4 nyitásonként ismétlődött, és kb két hete tudtam meg mire jó a STRIPE
Arany kulcsért T5*** Lamborgini Huracán LP 610-4 kaptam, miután már vettem egyet egy-két héttel korábban
Amit vettem pénzért vagy aranyért
T1 Toyota 86
T2 Bmw M235
T3 Bmw M4
T4 Aston-Martin VanquishT1 Ford Fiesta ST
T3 Corvette Stingray
T5 Lamborgini Huracán LP 610-4
T2 Lotus Exige
T2 Audi TT RSSzóval csak kitartás, előbb utóbb fordul a szerencséd, vidd végig a Tier1-Tier5-ig és fejleszd az autóid fullosra. A Live Race-n meg minél magasabb Tier-rel versenyezz.
-
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt #892 üzenetére
lehiggadtam... nem fogom eszetlenűű farmolni Minivel a liveot... meglesznek:
-daily battlek
-daily versenyek
-crew cuccok (most is vettem akkor egy óódit, megcsináltam natúrban a 3 kötelezőt)aand cut...
szerk: Hotazo: persze, ezért is írtam eme hszemet, lenyomom T5 bosst oszt utána napi rutinok
-
hothead2
tag
válasz
_ocsisajt #872 üzenetére
Live-on ugyanannyit kapsz ha te, vagy az ellenfeled nem emeli meg a tétet, mint solo módban. Tehát 11.500 + a tökéletes rajtért meg a váltásokért. Ezen felül, lehet ugye egyéni tét. Én lényegében simán csak a futamra hajtok, van elég suska. Az ellenfeleim általában szintén nem tökölnek, csak fussuk a versenyt, mert a lényegében 12ropi szerintem elég egy futamért. De néha, (általában a rendszer elég gyorsan szokott ellenfelet kihívót dobni, és egy idő után ugye bele fut a rendszer abba hibába, hogy egyszerűen nem tudok kihívni mást) én hívhatok ki valakit akit gondolok, előfordul, hogy bedob egy 5-10-20.000-es tétet, de volt már olyan is aki 200.000-re akart lehúzni. A 200.000-est elszoktam utasítani, az 5-10.000-be bele megyek.
Engem inkább az érdekelne, hogy az alacsonyabb Tier-eknél, mennyi pontot lehet hozni egy futammal. Mert Tier5-ben olyan 900-1600pont között lehet kapni egy nyert futamért, kivétel a LaFerrari-k, mert azokat általában simán le lehet nyomni és csak 5-600pont közötti a nyeremény. A LaFerrari-kat általában "bónusz" futamként adja, ha túl sokszor lenyomnak egymás után. Legalábbis nekem.
-
HoTaZo
addikt
válasz
_ocsisajt #775 üzenetére
razorka777 kollégának adok igazat. Mindig egy (szerintem akár két ) kategóriával feljebbi autóval versenyezz!
Úgy fogyasztottam el az üzemanyagomat, hogy végig nyertem, vagyis 2x kikaptam az új, gép adta ellenfelektől. Az élőket végig vertem. T1-es egy csillagos Minivel T3-as két csillagosokat is. Nem sikerült rajthoz állnom egy T3-as 3 csillagos Mercivel, pedig nagyon akartam. Végig röhögtem az egészet. Szar érzés lehetett nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged