- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
SZACSKO #2635 üzenetére
"egy idő után már úgysem fogsz tudni mit kezdeni a halom fp-vel meg a sok zsével."
Egy éven keresztül küzdöttem azzal, hogy sosincs semmire keret. Nem tudok felhúzni kocsikat, vagy, ha igen akkor már másra nem jut. Egy kínszenvedés pénz összekaparni ebben a játékban anélkül, hogy ne az egész napját töltse ki az embernek...Szóval, ha tudsz valami trükköt kíváncsi lennék rá, mert többször írtad, hogy annyi ebben a játékban a zsé mint égen a csillag, csak én nem találkozok ezzel a jelenséggel.
Már 1-1,5 hónapja tönkrement a telefonom szóval nem tudok játszani, de, ha megint jó lesz akkor visszatérek és szeretnék úszni a zsében, lubickolni a jóságban... -
access_denied
senior tag
válasz
SZACSKO #2531 üzenetére
Vegyük úgy, hogy nem látom jól.
1. Szerinted mi a nehezebb? Egy kocsit 100%-ra fejleszteni, vagy 2/3-ra, 3/4-re? A Libertyd úgy vissza van húzva mintha 3/4-nél megállt volna, ennek ellenére jobban értékeli a játék. Miért?
2. Miért kell elbukni versenyeket, hogy több rp-d legyen? Ez logikus? Egy ilyen játéknak nem így kellene működnie szerintem.
3. Ha már azt leírtad, hogy 1-2 tanknyit el kell bukni, akkor ezeket az időket miért nem számolod hozzá a nyereséghez? Az arany tankoláshoz sem 0 perc. Az is idő, amíg várakozol az általad favorizált autókra. Így soha az életben nem jön ki semmiféle 200k rp/ óra arány.
4. Az 1/1 a leggyengébbek sportja. Hatalmas mennyiségben kapok refuse-t, ez is értékteleníti a játékot.
5. Számomra az lenne a logikus, hogy a nehezebben kirakható autók kapnának több rp-t. Nem feltétlenül a gyorsabb. Lehetne ezt vegyíteni a ev-vel. Jelenleg nem így van, pl. 918 kevesebbet hoz mint a laferka (mindkettő 100as).
6. Csapattársak tiltása egy lobbyban és rp csökkentés megszüntetése abszolút pipa, adom.
7. Hogy lehet az, hogy azonos idővel az egyik nyer a másik veszít?
szerk.: képet kivettem, ha nem hiszed, akkor privátban megmutatom.
-
access_denied
senior tag
válasz
SZACSKO #2515 üzenetére
Nem kicsit sántít a hasonlatod. A világ 6. legjobb sprinteréről szerintem többen hallottak, mint ebben a játékban bármelyik csapatról
. A világ 6. sprintere gondolom keres valami lóvét is, ezt nem keverném össze a játékpénz hasznosságával.
A mi csapatunkban is felmerült a kérdés, kicsit kisebb célokkal, de szerintem nincs meg az állomány ahhoz, hogy elérjük azt. Ott is és itt is azon a véleményen vagyok, és voltam, hogy teljesen mindegy 20M fölött, hogy mennyit teljesítesz. Vagy első vagy, vagy legyen meg 20M és a többi pedig szórakozás.
és #2516 Rollvt
Szórakozás fogalma. Való igaz, van érdekessége a farmolásnak, de korántsem nevezném szórakozásnak azt, hogy fix időponthoz igazodva egymással futamokat játszotok egy órán keresztül, jó esetben (?) azonos csapattaggal.
Számotokra a farmolás szórakozás, számomra egy unalmas ipari munka. 0 élvezeti szintet nyújt minden 2. futamot elveszíteni, ezért is szoktam inkább WC alatt magyar ellenfelek csapattagjait keresni és ha lehet lenyomni
. Azt inkább nevezném szórakozásnak.
Annyit rontottam el, hogy mindenhol megkerestem a kiskapukat és túl hamar értem célba.
A céljaitokhoz pedig sok sikert, de én vagy 1 szeretnék lenni vagy 20M. Minden más cél csak részcél. A csapatépítés, csapattagok megtalálása talán a legnagyobb kihívása a játéknak.
-
access_denied
senior tag
válasz
SZACSKO #2507 üzenetére
Lövésem nincs, hogy mennyi tokent lehet összegyűjteni és abból mennyi wc jön össze, nekem a napi majdnem 1 kissé soknak tűnik. Szerencsések vagyok, hogy 30 főből van 25-28 akinek található közös időpont.
Ismétlem magam, a terv az jó, de ehhez olyan fiatalokat kell keresni (mondjuk a nyár pont jó), akiknek van szabadidejük összeszedni a napi maximumot.
Az, hogy a 20M tegnap összejött nektek az még bőven nem jelent olyan számokat amiket írtál. Persze erős a crew de vagy nagyok a szélsőségek az első és utolsó között, vagy erős közepes az átlag. Kb. 40M a szezon végére annyit tesz, hogy mindenki (átlagban számolva ami persze nem igaz) 800k-t szedett össze tizenx nap alatt (300k+100k a prestige carral nem beleszámolandó). Ez egy jó (!) team, de semmi több. Az, hogy a végén 100. vagy vagy 1000. teamben tök lényegtelen, az a pár arany (nem kulcs), bronz, stb., vagy akármi 1 óra alatt összeszedhető.
Szóval az, hogy egy csapat 50M-et szed össze vagy 20M-et biztosan, számomra semmi különbséget nem jelent. Ne kicsinyeskedésnek vedd, komolyan így gondolom. Ezért is adom azt, hogy kiemelkedőt akartok domborítani.
-
access_denied
senior tag
válasz
SZACSKO #2493 üzenetére
A kezdeményezést természetesen jó ötletnek tartom. Előre le szeretném szögezni, hogy eszem ágában sincs otthagyni a csapatomat, pusztán az elv érdekel.
Szeretnétek top játékosokat toborozni. Ezek hagyják ott a csapatukat, akikkel a jó ég tudja mióta együtt vannak. 1 szezon erejéig. A csapat ezt viselje el, adott esetben ne számítson, hogy jó pár millió rp hiányozni fog így a büdzséből. Ők is tegyenek többet hozzá, hogy mondjuk meglegyen a 20M.
Majd az új szezon kezdetekor fogadják vissza a top játékost.
Jól értelmezem, erről van szó?
-
access_denied
senior tag
-
MK VII
veterán
válasz
SZACSKO #2500 üzenetére
Nem tudom, neked ezek a számok, hogy jönnek össze, de, ha 3 órát sz@rok is a WC-n és csak Live-ot tolok, hogy több RP-t kapjak akkor is maximum 30-40 ezret tudok összeszedni.
Ne érts félre, nem kötekszek, távol álljon tőlem. Csak akkora számokkal dobálóztok, hogy számomra nagyon hihetetlen, hogy ennyit akár 1 hét alatt is össze lehetne szedni, nem, hogy 1 óra alatt... -
_ocsisajt
őstag
válasz
SZACSKO #2403 üzenetére
hát pedig ugyanúgy visszadobott erős T2-T3 lobbyba, mentem próbát és szárazon aláztak meg simán... sehol a T1-es vadorzók! (detuneolt 42/42 48/51-es 235i-m van)
...aztán újratuneoltam még-rosszabb értékre és úgy már visszadobott a homokozóba
(ez a trükk rp reset előtt nem működött, próbáltam azt is)Az viszont szépen működik most már (csak eddig mohó voltam ugye), hogy nyerek egy nagyot, aztán free lúz... megint nyerek, megint lúz
köszi!
-
capirossi x
csendes újonc
válasz
SZACSKO #2399 üzenetére
Szia Szacskó! Igen veled mentem és én is simán nyertem 😀😀😀😀 . Azt hittem te tudod hogy működik !😞 Tegnap is azért hivtalak ki de tegnap már nem működött ! Amúgy milyen időt mentél ? Mit irt ki? Ha esetleg ma is összefutunk akkor beteszem a 200 k -t és ha nyertem akkor újra ki Hivlak megint 200 k- ért ha neked is működik akkor fogadd el . Ha van kedved hozza oda vissza hívni egymást de csak a lobbyból lehet mert mindenki nyert. Köszi
-
Lacsu
csendes tag
válasz
SZACSKO #2311 üzenetére
Akkor kérlek, segíts! Talán te tudod. Létezhet, hogy az én Golf I-em 12.2 megy, akármelyik Youtube-os videón látott beállítást alkalmazom (azok 11.8), és ha a saját legmagasabb pluzzt adó beállításánál tartom, akkor 12.3. Harmadikban nyomom a nitrót, minden perfekt, és az a 0.3 tized, az nagyon sok. Én értem, hogy minden autó más, de millió beállítást próbáltam már.
-
törölt tag
-
hothead2
tag
válasz
SZACSKO #1306 üzenetére
Ez egy globális probléma, androin (valószínüleg 4.xx-nél nálam is, más androidosoknak azoknak nem tudom a verzióját nem kérdeztem.) a support hivatalos válasza:
Hi,
Thanks for getting in touch. We're aware that some players haven't received their Crew Championship season prizes, have received different Crew Championship season prizes to their crew mates, or that their Crew Milestones are showing as complete, and cannot be claimed. We're investigating these issues at the moment, and hope to have an update very soon.
Röviden, tudnak róla, vizsgálják, a következő frissítéssel (javítják), HAMAROSAN.
-
törölt tag
válasz
SZACSKO #1298 üzenetére
Azt hogy mikozben telepited es inditod a programot, legyel bejelentkezve a google play games accountodba, csak ugy fogja visszaallitani az allast. termeszetesen magaba a telefonba is ugyanarrol a google accountrol kell bejelentkezni amire a korabbi telefonra is be vagy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged