- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorka777
veterán
válasz
access_denied #2730 üzenetére
Én aránylag keveset játszok, most tartok 1.4 millánál.
Szerintem a 800k röhögve megvan. -
Jon Mathias
senior tag
válasz
access_denied #2728 üzenetére
nállunk elég az 500k. 800k-1m nagyon sok
-
NadjAtila
újonc
válasz
access_denied #2552 üzenetére
hello Nagy Attila vagyok
es a mai napon elkerestem a Lambo T Hungary csapatot a Csr2 jatekban
szivessen csatlakoznek mar egy halado jo kis csapathoz, eddig mindenhol csaak *vergodtunk* sehova nem jutotunk, veletek azert volna lehetoseg ugy latom
remelem mihamarabb bevesztek a csoportba es kapok valami viszajelzest, valamilyen formabanUdv Nagy Attila
-
razorka777
veterán
válasz
access_denied #2570 üzenetére
Az előző verziokig pörgött az emulátor, a legújabb verziótól viszont rendesen belassult.
Ennek semmi köze a géphez. -
_ocsisajt
őstag
válasz
access_denied #2568 üzenetére
semmi köze a dolognak sajna hozzá... Amúgy maga a lobbyba lépés ua. mint ipaden kb.
Nem Wifi vs 4G problem, hanem ha nyomsz egy >>>regulart, token cupot, fusion trialt stb., mindegy csak ne live legyen<<< akkor is ugyanolyan tetű lett a betöltés... Ipad kb 1 max 2mp alatt betölti a versenypályát, 1.12 előtt az emulator is ugyanilyen gyors volt kb. Most irdatlanúl lelassult... de a játék többi része is döcögősebb lett, bontás utáni másik kocsi visszatöltése stb.
Próbáltam: andyos, remixos, NOX, Bluestacks 2 és 3-as verzió! A BS3 a leggyorsabb nekem most (gyakorlatilag az engine tökmindegy milyen, ahol tudtam sok ramot és sok processzormagot alkalmaztam)
itthoni gépem: i7 3770, 16 giga ram, SSD-ről fut minden
Lapim: i7 6700HQ, 16 giga ram, szintén SSD (lapin kicsit ennél is lassabb picit)
(igen aláírás, de az változik azért néha)
-
SZACSKO
tag
válasz
access_denied #2558 üzenetére
T5 és T4 3*-al még nem láttam, de amúgy kb így ad nekem is, legalábbis ami a T3-at illeti. T5 és T4 viszont sokkal sokkal ritkább.
Aki ezt a statit feltette, roppant szerencsés volt, mert akkoriban sokkal szarabbul adott, én tapasztalataim szerint sokat javult az arány. -
SZACSKO
tag
válasz
access_denied #2536 üzenetére
1: Nem tudom. mert így állították be készítők. Igaz, hogy nincs maxon, de full ki van maxolva. Ezért annyi az RP, amennyi.
2: Nem logikus. Ecseteltem, hogy ez nekem is komoly problémám a játékot illetően.
3: Ha nem bukod el az 1-*2 taknyit, akkor 208 RP-t ad, mindenki ellen. Miért? Mert a készítők egy faszok és így találták ki. Tankolás: feltolod liláig mikor kezdesz, + facen küldetsz a csapattagokkal. Várakozás: nem idő. Tele van a lobby Roman bentley-el és F40-el. Ha esetleg nincs, ferka ellen bukok egy-kettőt, hogy az egyensúly megmaradjon. 200PR/óra: nem is. nekem még a fele is nehezen. Almával jön ki fullmax kocsival T5-ben egymás ellen. Viszont úgy kijön simán. (tapasztalat)
4:Egyet értek. Jó kocsival nincs amúgy refus, meg hiba, megy minden, mint az ágybafosás (ismételem magam, IOS-el csak)
5. 918-at kaptak vagy 10000-en a 20 millánál, Laferkát meg nyitni kell aranyból 10000/1 arányban. Amúgy van vagy 10 kocsim fullmax T5-ben és van T2 és T3, amit men tudtam feltolni mert nem jött hozzá még FP. Mindenkinek mást ad, szerencse kérdése, nincs olyan, hogy nehezebben felszerelhető autó. Csapatban többeknek a 720 és a918 fullon van, nekem meg a 3/4 S6 hiányzik.. Szerencse kérdése, mi szerelhető fel hamarabb, mi nem. (nyilván ami vehető, azt egyszerű,, meki, ferka, lambo) Amúgy elvben egyetértek veled.
6- pipa
7: a rendszer nézi még a 10 é s100 ezredet. Csak azz nem mutatja. -
SZACSKO
tag
válasz
access_denied #2529 üzenetére
Szerintem nem teljesen jól látod.
A Lyberti fullfullos, csak ha felnyomom maxra nincs sok esélye, viszont egy jó beállítással, (ami nekem is van) nyerő a gép. Ha nem lenne fullra feltolva, akkor nem is kapna ennyi RP-t. Másik ok: WC előtt 1-2 tanknyit el kell bukni, akkor jó lesz az PR. Nem csak a lybertyvel, bármivel. Harmadik ok: magasabb kvalitású autót kell legyőzni a jobb RP-hez. Írtam is, csak kétféle autó ellen megyek. Ferka, vagy Lambo ellen én is szar RP-t kapok, kb egy ezressel kevesebbet. Negyedik ok: az adott beállításnál az EVO-t minél nagyobb értékre kell állítani. Persze ha nagyon magasra nyomod, átsorol, de ha meg leveszed, akkor csökken az PR erőteljesen. Meg kell találni az egyensúlyt, és a jó beállítást, SZERINTEM PONT EZ A JÁTÉK LÉNYEGE!! Amúgy szar autó nincs, csak szar beállítás. csillag nélküli golfra is van olyan beállítás, amivel 99 %-ban nyerő.
Laferka: Tévedés, szoktam a Laferkával is menni, hasonló RP-ket eredményez. Az ok, amiért nem azzal nyomom, hogy abban a szegmensben mindenki 1/1 nyomja. Ha valami miatt ráfanyalodok mégis, akkor is inkább csapattársal, de ez elég ritkán van, korábban leírt okok miatt (persze ehhez szükséges, hogy a Laferka fullra legyen maxolva)
Szerintem a pontozás jól van megoldva, csak ki kell tapasztalni, és okosan kihasználni.
Én inkább két dologgal nem értek egyet: csapattársakat nem tennék sosem egy lobbiba (egyből megváltozna a felállás az eső helyek körül), valamint több nyerés esetén nem csökkenteném az RP-t. Ez utóbbinak semmi értelmét nem látom, ha ezt megszüntetnék, az 1/1 is értelmét vesztené, és csak a tiszta verseny maradna, amit én inkább előnyben részesítek.
És egy példa, hogy T5-ben ennél sokkal jobb PR-ket is el lehet érni: -
razorka777
veterán
válasz
access_denied #2521 üzenetére
Én kb. 10 hónapot nyomtam, soha még mobilos játékkal nem játszottam ennyit, de nem is szeretnék.
Most már inkább "hányingerem" van, ha eszembe jut a játék.😃😃 -
SZACSKO
tag
válasz
access_denied #2519 üzenetére
Jó a csapatunk, nem hinném, hogy ilyen történne. De ha mégis, hát akkor sem történne semmi különös.
Amúgy ha olyan egyszerű lenne, mindenki megpróbálná.
A top csapatoknál (van olyan csapattárs, amelyik tagja volt ilyen csapatnak) hatalmas a fluktuáció, 2-3 szezononként lecserélődik a teljes csapat, mert kiégnek, nem bírják, nem akarják, stb.. Épp ezért csak egy szezonról volt szó. Én biztosan nem bírnám, és nem is akarnám, mert pont annyit játszom jelenleg, amennyi jólesik, és az ehhez nagyon kevés, android meg alapból felejtős, de szorítok nekik, hogy összejöjjön, már csak kíváncsiságból is. -
SZACSKO
tag
válasz
access_denied #2517 üzenetére
Kimondtad a lényeget: vagy 1, vagy mindegy. De első csak akkor lehetsz, ha a legjobbakat összegyűjtöd, sőt, még akkor sem biztos. Pont ezért indult ez a kezdeményezés, hogy megnézzük, lehet-e. (én droidosként nyilván nem játszom ebben szerepet, de a csapattagoknak ha esetleg sikerül, a sikerüket valahol a magaménak is érezném)
Amit mi célként kitűztünk, (legjobb magyar csapat lenni, 50 között lenni) azt már rég elértük, sőt, jócskán túl is teljesítettük.
Így mi már tényleg csak szórakozásból játszunk, de a legjobbak gondoltak egyet, és mernek nagyot álmodni. -
Rollvt
csendes tag
válasz
access_denied #2514 üzenetére
Gyötredelmes küzdelme? Ne viccelj... Nem azért a kis jutalomért csináljuk ami a helyezésért jár, hanem mert szeretünk játszani és ez nem jár semmiféle lemondással.
-
SZACSKO
tag
válasz
access_denied #2514 üzenetére
Ez olyan, mintha egy világ 6-ig legjobb sprinterének mondanád, hogy mi a fasznak fut, te is lefutod a 100-at, csak kicsit lassabban. Az eredmény ugyanaz, a célba beérsz te is.
Gyötrelemről meg szó sincs, ez szórakozás. Mindenki annyit játszik, amennyi jólesik neki. Nincs elvárás, nincs basztatás.
Van a csapatban, aki 1 millát szed össze, van, aki négyet. Mert szeret játszani. -
Rollvt
csendes tag
válasz
access_denied #2510 üzenetére
Az előző szezonban 60 millió RP-t gyűjtöttünk és a 27. helyen végeztünk.
-
SZACSKO
tag
válasz
access_denied #2506 üzenetére
Nagyjából jól értelmezed, a csapatot egy szezonra gondolom otthagyják. Vagy nyomják két eszközről mondjuk maguk ellen, úgy mindenki jól jár, a csapatot sem kell otthagyni. A top első v. második csapatban azt hallottam valaki 8 nickől nyomja egymaga. De ez csak ötletelés.. Egyenlőre ebben a stádiumban van a dolog, ötletelnek, hogy lehetne, a cél, hogy egyszer az életben magyar csapat is dobogós legyen, hacsak egy szezon erejéig is.
Másik: nyilván ezek az értékek csak WC esetén jönnek össze. Nálunk azt hiszem egy nap esik ki WC nélkül, vagy maximum kettő, nem tudom pontosan. (és minden WC-n 25-28 közötti játékos ott van) Mikor nincs WC, akkor jobban kell nyilván tolni, de a top játékosok a WC-t végig sem tolják mert a vége előtt már megvan a 300 K, vagy pont ezért már nap közben sem játszanak, mert WC alatt meglesz (nekünk a szezon verda már tegnap megvolt, pedig nem is hajtottunk annyira)
RP: nyilván nem árulok el titkot, ha veszítesz párat, nő az RP-d. Ha ezt egyensúlyban tartod, akkor mindig viszonylag jó RP-t ad. Ha a kocsid jobban felszerelt, sok csillagos, még több RP-t kapsz. Ha nálad jobbakat győzöl le, mert a beállításod jobb, akkor meg kiemelkedőt. Én személy szerint CSAK 2 autótípus ellen tolom WC-n, és 4000 alatt egyik sem ad. ha nincs WC, 2000 környékén van akkor is. Ha az PR elszáll, akkor meg alacsony PR-c játékosok ellen bukok, mert azok nem vetélytársak. Nyilván mindenkinek más a taktikája, nekem ez jött be, másnak az 1/1 (mellesleg top verdával 1/1 sincs 3000 alatt, inkább 3200 körül két ugyanolyan autóval, és ugye az mind a csapaté lesz.
Zacsifejért bocs, csak tök jól hangzik -
access_denied
senior tag
válasz
access_denied #2323 üzenetére
A lila megvan, de akkor ez annyit tesz, hogy most a 10-re (videó nélkül nem lehet 11) két arannyal kell venni, hogy lila legyen.
-
MK VII
veterán
válasz
access_denied #2282 üzenetére
Tudom... Ez még nem változtat azon a tényen, hogy nem IOS kiváltság a gyenge kocsik nyitása amire próbált utalni a kolléga..
-
razorka777
veterán
válasz
access_denied #2273 üzenetére
Egy pár hónap el fog telni, mire jön a három.
-
BeZol
őstag
válasz
access_denied #2269 üzenetére
első körben sem rossz, nekem legalábbis csont nélkül vitt mindent, és maxos tuning-nál is jobb az 570s-nél, akkor egyikkel sem nyúlsz mellé
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest