- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ocsisajt
őstag
Köszönöm már rémlik a dolog
Most "tettem tönkre" a fullos androidos mentésemet (tegnap írtam supportra) ott van/volt 1-2 finomság... 10 garázs teli elmebeteg autókkal(full-full T5-ös autók miegymás) szal nem ma kezdtem, de valahogy ez most nekem kimaradt, mintha meg tudtam volna anno csinálni viperrel is S5-ös alkatrészekkel, na mindegy.
Még emléxem volt 1-2 patch amikor ingadozott a tune "végeredménye"... valszin egy jó patchel csinálhattam meg... (Nissant utáltam anno is, most is)csak most már ipaden gamelek, szóval mindent úúújra
-
joe007
tag
Sziasztok!
Először is köszi az új verzióban megjelent infókat!
Másodszor aki még nem frissítette le a játékot a sorozatos hibák miatt mint én, ill. nem kezdte el a Tempest2-t annak javaslom nézze meg mennyi $-ja van ugyanis a versenyben való részvételnél a program nézi a jelenlegi pénzedet!!!
Ha lehet akkor csökkentsd le a költségeket $1,51m-re és akkor a költség csak $1,5m lesz!!
Nálam $15m volt így volt mire elköltenem legalább vagy 6 autót kifejlesztettem és fusion-okat pakoltam bele!Jó pár csapat társam jelezte, hogy neki $5m volt a részvételi díj ebből következtettem az arányos költségre és levittem a fenti módszerrel a költségeket és láss csodát tényleg másfél millió dollár lett!
-
MK VII
veterán
Elviekben a google play alapján igen... Viszont egy tök új google playből, hogy tölti be a másik play-es mentésemet?
Ez nekem a gondom.
Ja hát a reklámnézésért járó benzin az nagyon nincs jól megoldva ebben a játékban...
Elején egymás után beadja a videókat, aztán gondol egyet és napokig egyet sem.. -
-
MK VII
veterán
Túl mélyre mentem úgy látom..
Félreértés ne essék.. Tudom a miértjét a dolognak... Egyszerűen csak annyi lenne a kérdésem, hogy, hogy állapítják meg egy nem kézzelfogható dologról, hogy mennyit ér..Örüljünk a 85%-os leárazásnak vagy tudjuk, hogy az is drága?
Ééérted...
Bár a mai társadalomnak nem kellenek miértek, meg válaszok.. Csak 2133ft 25 fillér? Oké veszem. -
hothead2
tag
Azért ez a hihetetlen kategória. A napi kupák 15*120-200pontokat tud hozni annak függvényében, hogy T1-T5-ig melyik kategória. Minden feladat T5 lenne és valami különleges autód lenne hozzá ami megfelel a
kritériumoknak akkor az azt jelentené, hogy: 220rp * 15futam * 14nap = 46200pont. Ez köszönőviszonyban nincs a 800ezer ponttal. -
MK VII
veterán
Én személy szerint csak annyit szeretnék írni a Te litániáiddal ellentétben, hogy ezek miért is vannak on-ban? Meg egyáltalán miért is kell ezt itt kiöntened magadból?
Ez már rég nem topik téma amiről, Te beszélsz...Dícsérendő a hozzáállásod és a kitartásod, csak ne itt tömd meg vele a topikot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest