- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe007
tag
Sziasztok!
Én androidosként ezért mentem le minden egyes verzióban a profilomat és utána uninstall, majd a tiszta install fel így nem nő a mérete és amint belépek a Play Store-ba rögtön észre is veszi hogy most 0-ról vagy egy adott level pl.73-ról akarom-e folytatni és szépen vissza is jönnek a cuccaim! (Gold, kulcsok és $).
Ha még se történne ez meg még a frissítés előtt a biztonság kedvéért, hogy igazolhassam igazamat csinálok képernyő mentéseket a profilomról ill a kulcsok állásáról is! -
_ocsisajt
őstag
én nem szeretem a "convertible"-t, a sima kemény-tetőset már "hazaviheted" 12-15 közötti pénzmagért és kapsz egy 2016-os évjáratú V8-as hangon doromboló vadmacsekot...
best buy, ha izomautót akarsz, még ha nem is vagy FORD/autó fan...
-
Fehdavee
tag
Jól van akkor megnyugodtam hogy nem csak én gondolom így köszi! De ez a dolog eléggé kiábrándított a játékból sajnos...
A csr és csr classikkal többet játszottam mint életembe bármilyen másik játékkal. A csr2-t már megjelenés előtt vártam 1 évvel mostanra sikerült megkeresni egy normális teló árát meg is lett de sajnos nem lett olyan jó mint az első kettő... Jó amúgy a játék mert gyönyörű és gyors meg minden de egyszerűen ez a live lerombolja azt a pluszt amit tudna adni szóval lehet maradok a nitro nationnál annak is vannak hibái de nem ekkorák...
-
joe007
tag
Miért eddig nem lehetett? Vagy csak én voltam béna mert én is láttam videót erről csak az gondolom IOS-re volt még kész! Mivel én a megnyert TR1-es Boss kocsiján a Strip-re kattintottam az úgy nézett ki mint ha ki nyitná a motorháztetőt mert erről nem láttam videót hova bők a delikvens és erre rákérdezett hogy vmi 1000$ lesz mondom oké mehet, erre mi lett belőle szétbontotta a hülye csak én erről nem tudtam reklamáltam is a fejlesztőknél más miatt is hogy vettem super nitro-t és akkor már ezt is megemlítettem és mondták, hogy a kocsit nem tudják vissza adni ellenben a Super nitro-t igen a T3-as talán BMW-s kocsinak a versenyéért! Meg is nyertem erre amikor újra beléptem a programba ez a kocsi is eltűnt fasza így 2 BOSS kocsim hiányzik a gyűjteményemből!
-
_ocsisajt
őstag
én ide "szoktam"
ha konkrét kérdésed van, akkor a (pirossal színezett ) "kapcsolatra" kattintsál!
-
_ocsisajt
őstag
most ne nézz hülyének kérlek, ez alap, ezt én is tudom, már sokat gyűjtöttem be
AKKOR van egyes, ha már valamit megcsináltál... én úgy tudom az egyes szám felhívja a figyelmet arra, hogy kész van valamelyik célod és "begyűjtheted"... szerintem nekem valami készen van, csak nem írja ki... tegnap óta már megcsináltam vagy 3-4 célt, de azóta is ott figyel az egyes szám, ez valami hülye bug
-
_ocsisajt
őstag
elsiklottál a "mirror" szón...
Én is UGYANAZZAL az autóval voltam, ő is (Fiesta vs Fiesta)... nekem 1 fusion hiányzik, tehát ha ő maxos, akkor nekem több van még így is!
és amúgy is totál prepatch*** időt ment nem csillagosként: theory -> ő nem patchelt fel, nem nerfelték a kocsiját... gondoltam már mindenkinek kötelező érvényű a dolog, főleg, hogy 1.5.2 után már két patch is kijött!
***prepatch minimmel elvertem volna, mint szódás a lovát!
-
_ocsisajt
őstag
ezek mind megvoltak, az új fejek a sajnálkozás...
nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan kap egy friss patchet a játék (emuból nyomom ahol csak lehet, ott nem jelez/zett csak a nagy frissítés előtt, hogy nono!)
szerk: telefonon is ki van kapcsolva a play frissítés (meg elég sok értesítés), nem szeretem
-
joe007
tag
-
razorka777
veterán
-
_ocsisajt
őstag
igen jó ötlet volt a részemről, hogy próbáljuk ki a mezítlábas fifit, mert nekem a 971-es tune minim biztos egy draw-val magasabban van/volt mint a Tied!
Razor: Szomorú vagyok, hogy így döntöttél, bár valahol megértelek, nagyon sok jó autód volt. Gazdagok allűrje kicsit ez a mindenem megvan és beleunok style
Kiváncsi vagyok ez a pont nálam mikor fog eljönni!
Más:
Minden ellenfelet verek ami nem csillagos T1... most a legjobb időm 12.038 a nonstar minimmel... erre kihívott egy félmilla RP-s (szezon vége előtt reggel) SZINTÉN nem csillagos mini... mondom nézzük meg mit tud...
-> ~11.85MONDOM WHAT???? ez nem ilyen üvegre hangolt csillagos idő??? hogy csinááálta? idegességemben nem toltam screenshotot... azt bánom a legjobban, hogy milyen végsebije volt stb... de a végén alázott meg, pedig nekem sem kell pakolnom 4-est sosem...
és a hab a tortán! nem tudom, hogy csinálta, de visszahívott!! mondom whaaaat 2???? na akkor zártam be a taszkot....
-
_ocsisajt
őstag
igen a live lobby, ahol gyülekező van
ÉÉÉÉS tudom, hogy nektek ez "gagyi"... de nekem most NERDGASM-om volt
Az egész napos liveozás beérett gyümölcse, 50 ezüst kulcs nyitás és tádááám 3 csillagos T5
csakhogy ne legyünk egy kis finom trollszag nélkül... a friss accountomon izibe már 3(!!) hatos upgradem van MCLarenéknál
Persze, hogy mindhárom P1
nade örülök, na
szerk: nézem P1 elég gyesznyó alap értékekre... nah, persze nem azt adta
namajd ecccer
-
_ocsisajt
őstag
akkor én vagyok ilyen szerencsétlen, mert bármennyire viszem le az autómat, mindig 1-2 tizeddel jobb autókat rak be a lobbymba... ennyi... mivel újrakezdtem (igen, teszt miatt, de értelmetlen volt, mert folytköv a szivatás)... ha majd lesz pénzem, akkor veszek állandóan sima autókat, majd bontom őket, kifullozom az alap T1-es autót és akkor visszamegyek próbaképp
-
_ocsisajt
őstag
tegnap melóban barátom unszolására megint felraktam, kiváncsi voltam a nulláról mit produkál...
ugyanaz a live, dettó... felfulloztam a T1-es autót, ahogy tudtam... dyno idő alatt megyek... erre megint CSAK olyan ellenfeleim vannak akik 2 tizeddel stabilan vernek... ezt komolyan nem értem... mindegy, live rész kuka... majd csinálom a napi dolgokat meg a story mode...
-
_ocsisajt
őstag
már letöröltem
-a classicsnál már csináltam a tövig nyomom a gázt és visszaengedtem trükköt (visszaszámol), de itt valamiért bebugzott nekem bluestacks alatt, kiakadt (igen emu alól nyomtam ~85%)
-T5 "homokozót" rohadt sokat farmoltamezért is tudtam minden tierben 2 nekem tetsző autót fullra kirakni 5-ös alkatrészekkel
-40-es szint felett már inkább a live rész vonzott, mert onnan lehetett igazából ugye bronz+ezüst kulcsot farmolniha nem lett volna ez az igazságtalan roster összesorsolás, akkor talán fennhagytam volna.. dehogy az utolsó 20 raceből kb 19-et úgy bukok el, hogy a közel 600 evóra húzott automat 2-3 tizeddel megverik az is vicc.. még1x -> dyno időket mentem majdnem már a végén (emulátor miatt nagyon precizen tudtam váltani/indulni, minden perfect volt vagy good amit akartam)... lehet ez volt a baj...
ja igen: rohadt sokat elvacakoltam a tesztekkel is, hogy ne érje a ház elejét a szókialakítottam a legjobb váltás/nitro kombót, ez sem volt elég...
majd néha visszanézek, azért írjatok, hogy a live részt mennyire rakták glancba, mert akkor lehet visszamegyek
-
-
Saccco
nagyúr
"Azt viszont észrevettem, hogy a Daily race-n, ha egy nem full tuningolt saját autót választok, mielőtt a garázsból kimegyek, akkor ott se tudok győzni."
Ilyet én nem tapasztaltam. Belejöttem az erős gépek irányításába, azóta csak akkor vesztek a Daily-t, ha valamit nagyon benézek vagy valaki megzavar. Pl. a Huracán úgy leforog, hogy 3 másodperc alatt négyszer kell váltani kb.Szerk.: Kevesebbet veszít az ember egy perfect előtti good shift-tel, mint a túlforgatással.
-
B********
aktív tag
Ahogy látom neked is Huawei vagy Honor-od van, igaz? Érdekes, mert nekem nincs semmilyen bug, pedig amióta újra leszedtem sokat játszom vele. Se grafikai, se játékmenetbeli/hálózati hiba nem jelentkezett eddig.
Kifejtené valaki mi ez a nagy online versenybeli módosítás, ami senkinek sem tetszik? Nekem nincs bajom (eddig) az online versenyekkel, milyen volt ezelőtt?
-
Saccco
nagyúr
Azt a T4-et vedd, amelyikhez több part6-od van.
Nekem amúgy a Vanquish elég volt a boss autó ellen is."Azt írja "Fit parts" és piros a PP Range. Mi az?"
Valószínűleg több a PP-d, mint amennyi a versenyben megengedett. PP az autó értéke, a + pont az EVO pont."a 4 500$-os Laddert is bukom..."
A Ladder vége keményebb, mint a boss autó az utolsó versenyben (elnyerés)."Nektek is sűrűn előfordul, hogy nincs videó az üzemanyagért? Mármint, hogy nem tud vetíteni, így nem kapok üzemanyagot."
Sajnos igen. Korábban volt egy bug, mindig megadta az üzemanyagot, videó nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest