- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZACSKO
tag
pedig nagyon egyszerű. Találni kell egy jó beállítást, amivel olyan 99% eséllyel nyersz. (1% a hackerek, meg akiket majd átsorol 5 perc múlva)
Ha ez megvan, csak tétben játszol. (Én nem 1/1-ezek sosem, és ha kihívnak, mindig emelek tétet)
Ennyi. Aki a tétet nem adja, az ellen nem is megyek.
Ha meg kihívsz valakit te, és nincs tét, azt el kell bukni. Így marad az egyensúly. -
hothead2
tag
valamit rosszul nyomkodtál, miután nem veszed meg a nitrót még mindig lehet nyomni a race anyway gombot, és akkor szomorú arcot vág Jess és figyelmeztet megint, hogy biztos vagy benne, akkor ha tovább lépsz akkor jön a verseny a főnök verdáért. Az idők meg fent vannak a fórumban is amivel verhetőek.
-
hothead2
tag
Miután legyőzted egyszer, utána kér egy visszavágót, egy olyan ajánlattal, ha nyersz tied az autója, ha veszítesz, visszaadod neki azt az arany mennyiséget amit nyertél az előző futamért. Ekkor Jess mondja, hogy vigyázz mert trükközik, és ahhoz hogy legyőzhesd vegyél szuper nitrót tőle igazi pénzért.
De visszautasíthatod Jess ajánlatát, a race anyway vagy valami hasonló feliratu gombbal, csak ugye elkéne olvasni és lefordítani mit ír ki a játék, nem csak játszani ész nélkül. Ha más nem google fordító. -
csibe2zy
csendes tag
-
Rollvt
csendes tag
Nagyon könnyen. 1 órás 150%-os kártyával 2 almás játékos ledarál 180 ezer rp-t/FŐ! A 2 órás 70-esnél 230-250 ezer rp-t össze lehet kaparni, de szintén csak almán. Ezért is keresünk csak ilyen játékosokat egy szezon erejéig, mert nekik nem kell egész nap játszaniuk, csak napi 3 max 4 órát, ha van aznap wc. Azt a kb 2 napot mikor meg nincs, ki lehet birni hogy kicsit jobban megnyomja a csapat. Ehhez pedig nem kell 15 évesnek és munkanélkülinek lenni. Sőt, egyedülállónak sem.
-
-
-
Gabi Hapi
kezdő
Az nem gond, ha valaki mázlista. Az már nagyobb gond, hogy 4 hónap után először - androidon játszva - úgy nyitom a szezont hogy nincs meg a presztízs autó 670! silver kulcsból! Nincs csalás, tisztességesen nyitogattam, és eredmény 1, 2, vagy 3 csillagos autók jöttek. Még ez sem lenne gond, ha a szezon pontszám követelményt a presztízs autó nélkül elérném a csapatomban. Hoztam eddig - meló és család mellett - az 1 - 1.1 millát. De presztízs autó nélkül, hogy? Ehhez kéne rengeteg idő, meg gold....
-
_ocsisajt
őstag
Most komolyan az a bajom, hogy: lehet felcserélném a két platformon tapasztaltakat:
-Androidon ingyen mozi idő után elfogy(elég hamar)
-Cserébe rengeteg 4-5 csillagos autót nyitottam régebben rá (csalás nélkül)-IOS-en egy ügyeletes műszak nappalos részét beletoltam farmba és még mindég adta a videót (ő nyert, én untam meg)
-Valahogy a "drop" ott nálam nagyon ótvar.Csak ennyi
SZVSZ, IMHO kategória
-
-
Rollvt
csendes tag
Én értettem, hogy nem kocsmázás közben játszol több órát, ezért különítettem el. Mindegy.
Amúgy addig amíg sok autót kell tuningolnod, fejlesztened, persze, hogy nyeli a pénzt. Akkor fog jobban gyűlni, amikor a legtöbb autód maxon van és csak max a fusiont kell beleraknod apránként, ha kapsz hozzá. Ez egy ilyen játék. Az elején melósabb, utána már könnyebb.
-
Rollvt
csendes tag
Ebben semmi szeméyeskedés nem volt, csak mikor már állandó jelleggel csak ezt olvasnom, kicsit unalmas. Ha te naponta több órát játszol és mégsem haladsz, van egy rossz hírem....
Nyilván nem a mostani elrontott frissítésről van szó, de aki akar, most is tud pénzt gyűjteni.
-
Rollvt
csendes tag
Nem kell ahhoz droidnak lenni, sem napi 10 órát játszani, hogy haladj. Kell egy jó maxos T5 verda, 1-2 haver/csapattárs és liveben hamar összehozható a zseton. De ha mások ellen mész is. Ha napi 15 percet szánsz rá, ne keseregj, hogy nem haladsz, kevés a pénzed, nincs maxos autód, hanem törődj bele. Én sem verem itt magam, hogy akik tőlem jóval többet játszanak, hol tartanak, mennyi mindenük van.
-
BeZol
őstag
Ne akard megváltani a világot, én januárban kezdtem, de a játék 2016 júniusi talán. Ha tripla ennyi ideje játszanék, szerintem már csak az extrémebb kulccsal nyitható autókkal szenvednék fusion part ügyben, egyébként minden sima pénzért vehető kocsi ki lenne maxolva (így is sok ki van, igazából t4-t5 része döcögősebb mert lassan érkezik meg a kocsi, hiába van zsetonod rá), viszont valószínű h a sima kocsik 1-2-3 csillagos verziói mind teli lenne fusionölve.
Nekem is amint lesz zsetonom és azt hiszem végre nem kell már semmire, akkor jön egy nissan event, amihez nissanokat veszegetek stripelni
Vagy jött az elite 2, és máris repült 2 milla, és még ki tudja melyik kocsival megyek majd végig a bossokon.Tehát én pár hete kezdtem el ledegradálni a játékot a napi versenyekre és semmi live max. mikor unatkozok, és úgy h spéci kocsi meglett megvolt a 800ezer pont a végére és szép lassan csorgott a zseton is.
Eleinte a cash elég szűk keresztmetszet, utána viszont már nem igazán fog kelleni, mert a goldos v. ládával nyitható kocsikhoz a fusion partok nem fognak cash-ből potyogni... Szerintem pont a "cél" előtt kezdted el magad idegesíteni. Reggel-délben-este pici játék aztán tojjál rá, spéci kocsival akkor is meglesz a 800 rp-d és csorog a cash, max. néha kell picit itt-ott ráhúzni.
Én most pl. eléggé unatkoztam, és 265ezer rp-nél járok 0 live race-szel
, klánnál 371ezret ír. Pörgetem a regulation versenyt T5-ön az agerával. Jön 12.775 cash és 230 rp.
Kevesebb mint 40 másodperc 1 verseny, letolok 10-et -> 6perc40sec, majd 5 reklám (hát van ami 30sec, de van ami 15 sec, de számoljunk 30-cakkal), ami 2perc30sec és megint mehet az egész előről.
Tehát 10 verseny: 6perc40.
10 verseny + reklámokkal újratöltés: legyen kereken 9 perc (hiszen vannak rövid reklámok)
1 óra játékkal kitermelek majdnem 7*10 versenyt (utolsónál nem nézek reklámot), ami 7*127.750=894.250 cash ha nem tolom el a launchot és váltásokat, és potyog még 7*10*230=16.100 rpA napi eventekkel most nem is számoltam, ott több zseton esik, és napi 4xer a daily battle is hozható, ami jókat dob mostanság, vagy 18ezer cash, vagy 10 silver key, 50 gold talán, ill. fusion part az nem olyan menő, hacsak nem speciális kocsihoz jó
A napi 4 free bronze key-et sem említettem, meg a mostani napi login bónuszt.
Ha nagyon turbózni akarom az rp-t, akkor óránként megveszem az 5db t1-es kocsit, az 5x500=2500rp. Ha ezt pl. napi 4xer megteszem, és csinálom a 14napos event alatt, akkor az 140ezer rp. Az 5 kocsira durván 150ezer cash kell. Fejlesztésért is jár pont, az szerintem nem éri meg, fusion part berakás az +100 pont, tehát 24xer meg lehet tenni ha van, de strippelni ilyenkor nem tudod csak eladni egy 800-900cash-ért. Stripelésért sem jár rp.És akkor még a live race-eket nem is érintettem, bár nekem az nem szimpi, sokáig tart mire összejön 1 meccs és általában többet bukok mint nyerek. Ha pedig sokat nyernék egy jó beállítással, utána tutira jön egy jó hosszú vesztő széria, és csak égetem az üzemanyagot. Majd ha az emulátoros accomat felhúztam T5-ös szintre, majd akkor csapatom magam ellen. Vhol olvastam h érdemes 3at nyerni 1et bukni, szóval majd eljátszogatok magammal, de ez a reklámokkal nem partner emulátorral eltarthat egy jó darabig, és lehet addigra már nem is fogok játszani.
-
hothead2
tag
A pénz kérdés nem kérdés még offlineban sem. Ha van t5-ös verdád, csak idő kérdése. Ez annyit tesz naponta durván 1,25óránként kapsz 10egység benyát. Na azt a 10 egység benyát valóban le lehet játszani 10perc alatt. 10futam*11500$=115000$ ha napi 10*10benyát lenyomsz akkor az 1150000$ regularban. Mint írtam minden csak idő kérdése. Kaphatsz napi 50-600 aranyat a goals okért. Szint lépés 35-50arany (ha azt kapsz). 20arany 10benya. Kell még tovább ragozni?
-
BeZol
őstag
Hát igen, én is tudnék mit javítani
Nekem csak az első boss toyotája nincs meg, utána lettem képben h mik vannak aztán figyeltem h meglegyen mindig mindegyik boss kocsija.
Aztán jöttek az elite versenyek, örültem h letolom, nem is figyeltem h kaptam +10% rp-t azokra a kocsikra (mindegyik csillag nélküli alap feltuningolt autó persze), aztán kezdhettem farmolni egy új autóra amit még fel is kellett húzni... Levertem végül az elite T5 boss-t is olyan 2,5 hónap játék után, eltelt 2 hét, és itt az új elite széria, ahol már figyelek, hogy melyik kocsi kapja meg az elite státuszt az rp bónusz miatt, viszont alapvetően a legtöbb zseton T5-ben jön, ergo a leginkább egy shax agera r-re, vagy larry gta spano-ra érdemes rátenni, mert ezek alapból +48%-ot adnak. Persze lehet ezt a szisztémát követni T1-4-ig, hogy direkt a bosskocsikra tetetem rá, viszont a sima T1-4 bossok kocsijai mindig 1 kategóriával nagyobbak, ezért nem használhatóak erre, ergo csak az elite bossok kocsijai alkalmasak erre (ill. a normál T5 boss koenigsegg-je).Én most buktam az agerámról a tuningokat és 46 fusion partot... Elkezdtem újra feltuningolni (pedig alapból maxon van stage 6-okkal és nem lehet gyengébbre állítani), és most 717-es úgy, hogy full stage 6-on 710-es... Elég vicces, estére megjönnek a stage 4 partok (egyelőre csak full stage 3 a kicsi kocsi), meglátjuk milyen lesz
Visszafele most sem lehet tuningolni, de gondolom hasonló "bug" miatt futottam össze 10.920-as időt menő ford fiestákkal is.
Tehát szerintem csak a T5 autók az érdekesek, azokkal jön sok pénz és alapból több rp, a többi miatt egyáltalán ne bánkódj, kár ezért újat kezdeni. Egyedül kj T4-es nismo-ja olyan, hogy szintén 48%-ot ad, viszont kevesebb a zseton amit nyerhetsz.
-
BeZol
őstag
Van a fogaskerékjelnél google play gomb, talán segít vmit.
Elviekben a google play alapján tölti be a mentést.Én most azon vagyok, hogy az emulátoros accot felhúzzam T5-re, és végre amit makroval megfarmolok magamnak minimális időráfordítással, azt átadjam a mobilos accomnak live race-ben, ill. live race-ben tudok magam ellen menni.
Az egésszel 1 bökkenő van, hogy a reklámok továbbra sem működnek emulátorban. Egy ideig megy, talán 2xer tudtam teljesen visszatölteni az üzemanyagot, aztán semmi, pedig még makrot sem használtam akkor, hanem manuálisan nyomkodtam.
-
BeZol
őstag
Nekem is meglett 6.-ra, viszont amit erre rátuningoltam, azt a játék következő indításakor az addig használt shax agera R-emhez is megtette, ergo leszedett minden upgrade-et és fusion partot (pedig fix full stage 6 és nem lehet kivenni belőle semmilyen upgrade-et, csak fusion partokat), szóval óvatosan a fejlesztéssel, ha még nem vagy 1.10.1-en. Bár nemtom ott megoldották-e már.
-
Kardos.N
tag
Mire megszerzel 10 arany kulcsot lássuk be hónapok sót van akinek még több idő az ,hogy összeszedje ezt.
Kvázi az a kis pénz "kidobás" nem is hangzik olyan rosszul ha ennyi időt meg spórolhatsz vele nem ?
Ilyenkor jön az ,hogy de nekem így úgy , persze ez is egy nézőpont.
De ha tetszik a játék és akarsz játszani vele , akkor miért ne legyen komoly autód már most ? -
Rollvt
csendes tag
Nem kell a miérteket keresni. Ha meglátsz egy ilyet, felteszed magadnak a kérdést: "Megéri ez nekem?" Ha igen, megveszed és mindegy hogy 2000 vagy 25 ezer az ára. Mindenki más anyagi háttérrel rendelkezik és nem mindenkit érdekel ez a pár ezer forint ahogy az sem, hogy ezért kézzel fogható dolgot nem kap.
-
BeZol
őstag
Az idő pénz. Neked nem éri meg, de fejlett nyugati országban ha csak pár szénné tápolt kisgyerek él vele, bőven jó "potya" pénz a cégnek. A Hearthstone is ingyenes játék, mégis mit kapott ismerősöm tizenakárhányéves testvére? Kártyapakkot és adventure-öket, holott szép lassan haladva ingyenesen össze lehet ezeket pecázni, és mégis költöttek rá. Ez van, ne keltsen benned visszatetszést, ez egy jól működő üzleti modell. Ha 20ezresekkel törölnéd magadnak, akkor pont az ilyen "irigykedő" hozzászólásoktól mennél a falra
Vagy csak szimplán jót kacagnál a csóré srácon akinek nem telik ilyesmire sem
Szóval fel a fejjel. -
razorka777
veterán
-
Lacsu
csendes tag
-
törölt tag
Ha egyszer már kijott a prestige car akkor ne folytasd a ládák nyitasat mert nagyon kevés az esély rá hogy kapsz is valami jót. A legjobb 5 csillagosok nemelyikere 0.1% a drop rate. Inkább tartsd meg a kulcsokat következő szezonra, mert lehet nem fogja konnyen adni. Nekem ebben a szezonban 16dik nyitasra jött csak a Lykan.
-
BeZol
őstag
Rank 25 a max, tehát itt jár a legtöbb bónusz cucc, meg ekkor lehet 30 tagja a csapatnak.
Az én csapatom ("magyarok") is csak 3 milla körül csinált, aztán most már 10en vagyunk aktívak, akikkel kb. 7 millát szereztünk, a maradék 20 emberke hozott 2,4millát a közösbe... Na most ezektől szabadulunk meg részben, mert én pl. egyáltalán nem erőltettem meg magamat, csak a napi ajánlatokat ledaráltam, semmi regulation, semmi live race, viszont megvolt az aktuális heti kocsi, és így szereztem 800ezer pontot. Ha a többiek is megteszik ezt, akkor 25 emberrel meg is van kb. napi 30 perc játékkal a 20millás főnyeremény..., és 5en tekézhetnek mellette. -
fdisk
őstag
Nem tudom hogy te hogy állsz tuning téren a mostani autóddal.
Én az f12-vel t5be jelen pillanatban 9.2 körül megyek 1/2 mérföldön,ám így is kevés vagyok a legtöbb autóhoz.
Ezért én visszabutítottam úgy 10.2 körüli időre. Így már más lobbyba dob be, és itt általában 10/7-et megnyerek.
Próbálgass te is az idővel játszani. Nem kell a legjobb idővel menni.
Sokszor a rosszabb jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest