- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Feri1977 #1520 üzenetére
CSR Racing esetébe különösen jó ez az akksi idő, tekintve, hogy 60 fps-sel megy a játék és egyébként sem volt híres korábban sem az akksi kímélésről (el ne kezdd itt is ezt az akksi témát
).
CSR 2 meg idővel szélesebb körben is kompatibilisebb lesz a telefonokkal, időközönként rá kell csekkolni és egyszercsak letölthető lesz az.
-
válasz
Feri1977 #296 üzenetére
Elvileg ilyenkor, ha teli töltöd aranyért, utána normalizálódik a rendszer (én személyesen ezt nem próbáltam még).
Ezt persze úgy csináld, hogy közbe ne legyél dátum szerint a jövőben.Ha ez nem válik be, akkor google...
Nekem nem volt ebből gondom még, egyszerre mindig csak 2 órát pörgetek előre és megjegyzem, hogy hol tartok (pl jelenleg kerek 1 nap múlva lenne teli a tankom normál időszámítás szerint).
kroki84:
LaFerrari:
Induláskor próbálsz 6 ezres vagy alacsonyabb fordulatról indulni, egyből felpakolod 5-be, majd akkor lövöd el a nitrót, mikor váltanál 6-osba.
Ha 6 ezres fordulat fölött sikerül indulni, akkor is hasonló a procedúra, annyi különbséggel csupán, hogy 4-ből 5-be pakolásnál vársz egy lehelletnyit. -
boost
veterán
válasz
Feri1977 #254 üzenetére
Én úgy emlékszem végigtoltam ( eljutottam a legmagasabb szintig) 2013-ban, befizetés nélkül. KB az a lényeg, vagy az volt a lényeg, hogy van egy pont, ahol rendszeresen fél áron felkínálja az új szintes kocsit, és addigra elég pénzt kell rá spórolni. Ha ott akkor nem veszed meg, akkor tényleg szívás, és sokat kell ismételni. Lehet, hogy azóta ez megváltozott. Így azért elég jól lehetett haladni, csak az üzemanyag-hiány hátráltatott az állandó játszásban.
Nyitottam egy iOS géming topikot, ahol a többi iOS játékot, akciókat is megbeszélhetjük. [link]
-
válasz
Feri1977 #252 üzenetére
Vicces is lenne, ha játékon belül lehetne az időt állítani, durva öngól lenne a fejlesztők részéről.
Az időt/dátumot természetesen játékon kívül, a készüléked Beállításaiban, a megfelelő helyen tudod állítani.A játék mechanikája miatt meg felesleges mérgelődnöd, ez ilyen. Nem kell vele játszani.
Csalás téma meg warez mivoltából adódóan tényleg tiltott, szóval ez le is zárható. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest