- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
A konzolos témába ne menjünk bele, mert van ugye konzoljáték piac!
Egyébként értelek és én is hasonlóan gondolkodom, viszont a fejlesztők támogatási hozzáállása nem éppen szimpatikus.Még szeptemberben írtam nekik, hogy orvosolják az achievement problémáimat, mert achi gyűjtő lévén nekem elég fontosak lennének és jó pár beragadt darab van közöttük már lassan egy fél éve (idő közben írtam is nekik emlékeztető célú levelet).
Válaszolni válaszoltak illedelmesen, ahogy kell és írták, hogy figyelembe fogják venni a jövőben.Ha most fizetek nekik, csak még jobban elkényelmesednének és még kevesebb esélyem lenne lehet, hogy valaha is orvosolják a nyűgömet (bezzeg az ingame dolgaikat nyomatják orrba-szájba, technikai dolgokat meg hanyagolják).
-
Fehdavee
tag
Vegre itt az uj world tour
Megint van meirt jatszani de sajna az 650 s nem lett meg igy most meg semmit nem tudok csinalni csak megszerrzni az evorat.....meg varni hogy legyen dealernel.
Amugy errol a farmolos temarol annyi a velemenyem hogy ne sirj ennyit hanem jatsz ha nem tetszik torold.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- E-roller topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Milyen autót vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest