- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Napi versenyekkel én ezért nem foglalkozok, mert amikor belelendülök az óratekerésekbe, előfordulna sokszor, hogy átugornék napot és olyankor megszakadna a lánc igen.
Szóval számomra felejtős (pedig olykor tudna jó aranyakat adni, de sajna az én stílusommal nem kompatibilis). -
Azt a RUF CTR3-at próbáld ki úgy, hogy egyáltalán nem használsz verseny alatt nitrót!
Jobb időt lehet menni úgy vele.corvette:
Engem a single csak addig érdekel, amíg ki nem végzek mindenkit, akit épp ki lehet.
Plusz közben/utólag ha látom, hogy vam valami Payback verseny, akkor arra még ránézek, de úgy tűnik beintett keményen legutóbb a játék egy ilyen versenyen (részletek az előző hsz-omban).Most meg multiban ott vagyok, hogy durván benne a top 1%-ban, kb 1xx-as helyezettként.
Elég lesz nekem már ebben a szezonban csak az utolsó 2 napban felnéznem (pont rá fogok érni játszani). -
1stVikman
senior tag
Óóó, ha tudom, hogy annyi elég lett volna, akkor nem nyomtam volna még este meg ma délelőtt.
644492 RP, #789. hely.
Astonnak nagyon drága a motor, meg turbo tuningja. Nitrot nem tudom mennyi lett volna, mert a sok multi verseny alatt összeszedtem 10 free upgrade-t, amit nitro+ kasztnituningra lőttem el.
Most kicsit pihentetem, aztán később visszatekerem 16:00-ra az órát és egyben lejátszom a sok benyát. Bár a mostani nyeremény pont nem érdekel, már végeztem az olasz csapattal. -
1stVikman
senior tag
Ez hasznos volt.
Én 488K-val vagyok ~2100. helyen, top 1%-ban.A single boss-ok kocsija nem pro sajnos.
@ttt1
Elvileg ha ugyanazzal a google-fiókkal töltöd le, akkor újratelepítés után érzékeli, hogy te vagy az, és megkérdezi, hogy visszaállítsa-e az x. szintet vagy akarod 1. szintről újrakezdeni.
Nekem eddig mindig visszaállította, de azért szoktam csinálni előtte mentést titanium backup-pal is, amit még egyszer sem kellett használnom, csak a paranoia.@corvette
Berlinetta-ra ezt találtam multihoz: [link], meg itt egy video singleben: [link] -
Én csak azért nem foglalkoztam velük, mert meg voltam győződve, ha 1000 Ft-ért kínál a játék hozzájuk segédet, akkor anélkül esélyem sincs sehogyan sem, csak aranyat veszítenék feleslegesen.
Később, World Tour-okat nyomatva világosodtam csak fel, hogy nem kell annyira tartani azoktól a versenyektől.
Ha a kezdetektől tudtam volna ezt, több autóm lehetne jelenleg a garázsban. :/Ahhoz az Astron-hoz meg magamtól megint csak a youtube videózást tudom ajánlani, bár amúgy nem minden autóhoz van videó.
-
Az ilyen 3 csillagos váltásokhoz nagy segéd tud lenni a Youtube, rákeresve az ató nevére, plusz melléírva, hogy "shift pattern".
Így találtam neked most pl ezt a videót.Ha nálad esetleg ez nem válik be, nézz meg más videókat is (ha jól láttam van még több), egyébként én nem vagyok benne ezekbe a 3 csilagos versenyekben, azt sem tudom mi fán teremnek, csak annyit tudok, hogy szép Pagani Zonda-t lehet vele nyerni, ami kéne nagyon, de nem adom meg a játéknak ezért a Facebook-omat...
-
1stVikman
senior tag
Én még nem adtam valódi pénzt semmiért. T4 és T5 boss kocsikat simán nyertem az R8-as audikkal mechanic és supernitro nélkül is.
Bár T1-2-3 nem sikerült. Pedig most a revege versenyeken már beadta még egyszer mindegyiket, de egy hajszállal mindig előttem végeztek.
Ha megint lesz rá lehetőségem, előtte nézek youtube video-t, hogy melyik kocsival és hogyan érdemes lenyomni az első 3-at.
A World tourokban csak a LaFerrarit és a Veyron-t nyertem el, a többit nem is nagyon próbáltam. -
Amur
addikt
Még a T5öt sem fejeztem be, pont ugprade-re gyüjtök hogy full-os legyen vmelyik járgány, így LaFerrari még nem játszik nálam.
Jelenleg a PRO Corvette ZR1-el tolom a multit, nagyon ritkán kapok ki vele, annak ellenére hogy csak T5-ös ellenfeleket ad be hozzá. Biztos mert PRO T4-es. -
Abban én is látok valamit, hogy ha mindig újrakezdjük a streak-eket, akkor esetleg tényleg jobban lehet gyűjteni az RP-t.
Viszont 3 ok miatt nem szívesen csinálom azt:
1.Csak egy darabig működik ez a megoldás is. Előbb utóbb (de ismerve a játékot, inkább előbb) úgyis összegyűlik az az össz RP mennyiség, ami után már akkor is csak fixen ad, ha fél pályával hagyjuk le az ellenfelet.
2. Ez azért költségesebb út jóval, mert mindig fizetni kell streak-ek előtt nevezési díjat. Főleg a World Tour nevezési díja húzósabb (oké, engem igazából ez az egész pont végülis nem annyira érint az én 55 millámmal).
3. Jól tudnak jönni azért összességében a streak sorban való nyeréséből adódó RP szorzók is.
Főleg ha kevés tankkal kihúzunk egy full tankot, akkor jó pár versenyt tudunk még tolni akár +100%-os RP bónusszal, ami ugye streak láncban nyerésekből tud összegyűlni. -
_stick_
őstag
Nekem meg lett az evora, de elég ocsmány az egyedi festése.
Nem is annyira az autóra hajtottam, inkább arra voltam kíváncsi, hogy mennyi játék és RP kell az 1% eléréséhez. Gondolom egy T5-ös autóhoz már jóval többre lesz szükség... Mindenesetre, most nem fogok egy darabig autóért multizni, inkább gyűjtöm a kocsikat, hogy több legyen az alap %.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest