- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Ez a topic az Amatőr csillagászattal, csillagászati eszközökkel, és a velük kapcsolatos kérdésekkel, tapasztalatokkal foglalkozik, kizárólag hobbi szinten.
Új hozzászólás Aktív témák
-
popey37
addikt
válasz
kuyarashi #6725 üzenetére
azért kell drágábban feltenni, mert mindenki ugyis alkuszik, ha kiteszed 400k-ra engedni fogsz belöle 50k-t. ha kiteszed 500k-ra/ uj ár plusz szíjhatás 650k kb./ engedsz belöle 70k-t és 400k fölött eladod.
nekem eszem ágában sincs eladni a cuccom. bár keresnék rajta legalább a dupláját mint a beszerzési áruk volt. de kizárt hogy eladjam. max a tubust, ha meglesz az APO, de még az sem biztos.
-
válasz
kuyarashi #6725 üzenetére
Mifelénk egy kolega most próbál egy tényleg frissen vásárolt GT81 apo-t eladni "100 font kedvezménnyel" a bolti árhoz képest. Nem szóltam be neki, majd a piac helyrerakja pár hónap érlelődés után
.
Viszont ami jóáras, az percek alatt eltűnik. Kitettek egy 585MC PRO kamerát a boltihoz képest féláron, egy órán belül ráírtam, hogy megyekfutokrohanokviszem - már késő volt
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged