Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

válasz horvathkrisz #14794 üzenetére

Igen, igen. Köszönjük Cevat Yerli, teljesen igazad van. Vagyis nem. Csinálsz egy olyan játékot amit még 5 évig senki sem tud futtatni elfogadható minőségben, ha mégis azonnal megbánja mert a története 0, és a játékidő is nagyjából ennyi. Ezt meg mind olyan áron kínálod, hogy embertelen csak mert... miért is? Mert ti vagytok a nagy Crytek, vagy mert EA keresztapa adja ki? Nevetséges. Persze hogy ezek után mindenki letölti. Kipróbálják hogy egy optimalizálatlan vacak demó után hogy futna a játék a gépén. Igen én is letöltöttem, és 20 perc után abba is hagytam az SP küldit és inkább a Sandbox2-ben ökörködöm (1x végigvittem még a megjelenés idején ez igaz.) És nagyon örülök neki hogy nem adtam érte 12 ezret, mert most ezt a megtakarítást egy olyan videókártyába fektetem ami már talán elviszi élvezhető minőségben a játékot. Talán nem techdemót kellene csinálni, és reklámozni a húdejó motort ami még 20 évig motor lesz, de ma csak egy több CPU-s Több GPU-s rendszer képes kipörgetni, és lefele skálázva nem jobb egy Unreal Engine 2-nél kinézetben. Legalább egy értelem sztorit, egy jó játékvezetést, és esetleg egy 10 órás játékidőt adhattatok volna, akkor megérteném hogy fel vagytok háborodva. //gyenge idegzetűek ne olvassák tovább// Felkínáltok egy rakás díszdobozos szart, és elvárjátok hogy kapkodjunk utána, anélkül hogy előbb bele ne néznék abba a dobozba. //18-as karika vége//

Adjátok csak a sok vackot konzolra is. legalább ők is megtudják hogy érdemes lesz előbb letölteni és kijátszani amit csináltatok.

Új hozzászólás Aktív témák