- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbchris
senior tag
válasz
Devid_81 #15033 üzenetére
Én is úgy értettem . Ott bent szinte értelmetlen az egész kitalálhattak volna valami mást vagy legalábbis nem ennyire bonyolultan .
"Lenn a pálmafák közelében a tengerparton, naplementekor nagyon szeren volt a dolog "
Igen az eleje a legjobb , onnan vettem bátorságot hátteret elmenteni majd egy fiatal leányzót rászerkeszteni a napfelkeltével a háttérben , nagyon bejött a dolog na meg az is mikor vízesés volt és ő is rajta volt .
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #15029 üzenetére
Jah egy apróbb hiba, kilőttem a végén a nagy csúnyaság 2 oldalsó cucedlijét erre épp kikotortak a repcsi roncsok közül azok a kis husszú nyúlványos kis gyíkok
Sikeres halál előtti pillanatokba nyomtam egy gyors mentést....visszatöltve annyit láttam , hogy úrhajó,egyszer csak egy nagy robbanás átszakad az anyahajó én meg hullok be és 2 emelet mélyen magamhoz térek
Mondanom se kell , hogy az anyahajó nem épp átszakadt hanem csak mintha engem teleportáltak volna át egy kissé kátyús-zötyögős úton.....mivel visszajutni nem lehetettet ezért egy másik mentést kellett használni,ahol megint meg kellett küzdenem a gyíkok űrhajójával..... -
bbchris
senior tag
válasz
Devid_81 #15029 üzenetére
Hát ez az hogy tényleg addig jó volt , de csak akkor mikor kijössz a hegyből mert az ott benn háát nem igazán jött be nekem sem sőt egy tök f*szság az egész eztuán már jó csak az anyahajós rész megint ugye hadd ne mondjam milyen . Végre a pacth-ban kiküszöbölték hogy ne kelljen egy teljes tárral lelőni az ellent , nahh ez jól jött de hogy jelentősen gyorsult volna a játék mint ahogy a pacth leírásában van na ez az amit nem vettem észre . AZtán olyan lehetetlen dolgok amiket inkább jobb kikerülni na ez sem értettem , mikor ugye vezeted a V-TOVL-t és inkább ott kell hagyni mindent különben állandóan lelőnek stb . A többit meg már kitárgyalták a fórumtársak így nincs mit részletezni róla . Különben nem is baj hogy nem jelennek meg túl jó vidkarik mert így még rá vannak kényszerítve a játékírók hogy megírják normálisabban ?! a game-eket egyenlőre aztán utána megint majd jelennek meg az optimalizálatlan game-ek újra mint ez is . A Legnagyobb hiány az a multiCore volt amit nem értem miért nem tettek bele hisz ma mér sokmindenkinek van X2 vagy Core2 proci .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest