- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazimódó
senior tag
-
vazimódó
senior tag
Eleinte nekem se sikerült,de aztán találtam egy servert. Ha nem sikerülne neked később se(próbálgassad azért) akkor megnézem a serverlistában hogy bennemaradt-e az a server amelyiken voltam és adk egy IP-t.
Gave:Elég jól jön. Havernál most 470 és 800 kb/sec között ugrálde többnyire olyan 600 az átlag. -
Vistaboy
veterán
Hát reméljük. Én 1280x800-ban szoktam a mostani progikkal játszani. Pl a Jericho demója és a Bioshock is mindent fullra rakva megy röccenés nélkül. Így nekem tökéletes. Most raktam fel újra a Neverwinter Nights 2-őt (Mivel nemsokára itt a kiegészítője), és az is gyönyörűen megy.
A VGA-n kívül mást nem áll szándékomban cserélni Karácsonykor. Jelenleg az a "Leggyengébb láncszem".Meg persze kell egy hangkari is, a régit el kellett adnom. De az már nem olyan nagy plusz költség...
-
Vistaboy
veterán
Alapvetően nem az igény, hanem a pénz határoz, sajnos.
Nekem lenne igényem legalább 1680x1050-as felbontáson Full grafikára, csak pénzem nincsen kártyára. De ha már pl. Medium-on eldöcög a 7800GTX-emen, Én azzal is kiegyezek.
Persze, utána amint lehet, megveszem a 10800GTX-et...
-
debut12
aktív tag
Isten adná, hogy végre bekövetkezzen 1X a 2. pont, mert akkor legalább láthatnánk végre valami fejlődést is, és nem csak 1 helyben toporogna a játékfejlesztés(régebbi gépek miatt)
Mert ahhoz képest, hogy milyen gépek voltak pl a Doom 1-2 korszakában, ahhoz képest hol tartunk ma, de annyival nem lettek szebbek a játékok. -
feka007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest