- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17692 üzenetére
Tudod mit...lezárom a mai off-ot annyival....igen, béna vagyok.A legbénább. Fejlődésre alkalmatlan. De ez csak egy jelentéktelen játék...
Te viszont 2 szinű vagy, és sunyi, ami viszont nem játék, és sajnos nem is levetkőzhető. Mindenkinek "dünnyögtél" a háta mögött. Ebből adódóan biztos másnak is "dünnyögtél" rólam.Ez már csak így megy...szóval döntsd el te melyik volt a jelentőségteljesebb. A "dünnyögés", vagy az hogy béna vagyok egy jelentéktelen játékban.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17687 üzenetére
Folyamatosan ezen a szinten vagy...csak az a gond hogy nekem nehezemre esik leereszkedni hozzád.
Nsr pedig jobb nálad, bármit is mondasz. Én mindig ott voltam amikor nsr és te is ott voltál. Jóval többször győzött. Mint ahogy Keldor is folyamatosan szop@t minden pályán! Szóval mennyél kicsit gyakorolni valamelyik public-ra.
Menjél csak a modker-be, max kapok pár óra ban-t, rólad viszont mindenki tudni fogja az igazságot...ugyanis elmentem az oldalt, mielőtt moderálva lesznek a hsz-ek!
Ki járt rosszabbul?
-
nsrking
senior tag
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17683 üzenetére
Ebből a hsz-edből is látszik mekkora ****** vagy. Jobban játszol nálam nem vitatom. Keldor és nsr viszont téged is meggyaláz. Tehát te sem vagy a legjobb. De ez hogy jön ide? "Savanyú a szőlő" azért tértünk rá a játékban nyújtott képességeimre? Valóban multiban most játszok először shooter játékot, tehát azóta amióta itt elkezdődött. Mert így utólag ezt felhozni annak fényében hogy mondogattad többször is hogy mennyit fejlődtem, és a többiek meg mennyire nem.
Akkor kellett volna mondanod nekem/nekik amikor játszottunk.
2 szinű sunyi ember vagy, Keldort most isteníted, de őt is szapultad mint ahogy Lara-t is..Az a baj hogy ők erről semmit se tudnak. Ezért ezek után 5x meggondolom kit veszek fel msn-re...
[ Módosította: Racecam ]
-
nsrking
senior tag
válasz
feka007 #17683 üzenetére
Öhöm..... vicces gyerek vagy te!
!!!!!!!!!!!!!Két meccsen játszottam vele, az elsőre kb. a felénél léptem fel, de ott úgy is felverekedtem magam a 2. helyre. És ezt 2 hét szünet után. Ezekután mondhatsz bármit is...
Nem szeretem ha úgy nézik le az ember hogy szart sem tudnak róla. Dehát te nem tehetsz erről... -
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17678 üzenetére
Meg volt a bevezetés, és a tárgyalás... most jön a befejezés!
Köszönjük emese...viszlát!
Jah...de a "kis vicces" Crysis kölköt itt ne hagyd! Ti most már 1 csapat vagytok!Vidd magaddal public-ra, de előtte vegyél neki 3-4k-ért eredeti serial-t, mert az én szerveremre nem fog jönni.
Bomlasszátok ott a társaságot, ne itt.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17669 üzenetére
Látom még most se sikerült megértened...
Eleve ha hozzám jön privibe jelszóért, közlöm vele hogy a nevét változtassa meg a hamachin a PH-s nick-jére, és ha nem akar többet jönni törölje ki magát.
Persze így is lesz olyan aki nem törli ki magát de jóval kevesebben. Akinek meg derogál megkeresni engem a "Nanofaszik" szerverre való belépéshez, az jobb is ha nem jön.
Ez egy szűrés ha nem tünt volna fel....Nézz be Lara szobájába. Hányan is vannak?
Megint tele van.
Kb. 2 hétig bírta.
25 néven a crysis kölök is...1. nem a te szobád jelszavát adtam meg neki.
Ez indoklás?
Nagyon gyerkőc vagy te még, ami persze nem baj, de akkor e szerint foglak kezelni...
mindig elfelejtem hogy 17 évesen én sem tudtam felnőttként gondolkodni, ezért nem is haragszom rád.
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz
feka007 #17660 üzenetére
Nemár bakker most kezdtem el én is játszani erre, csak a veszekedés
Hát nem az a jó, ha minnél több ember játszik? Annyi igazság van a dologban,hogy teljesen ismeretlen embernek aki csak megnézné, hogy mi ez annak ne adjatok ip-t. De pl Dashes-t ismerte feka, mondjuk ezt nem tudta Laraxior azért pipult be ( jobban a kelleténél ) . Na békepuszi és gyerünk játszani ( de régebbi mapokon mert feka amiket linketlél 8kb-al jönnek
) .
-
keIdor
titán
válasz
feka007 #17623 üzenetére
Az nVidia fanok néha úgy beszélnek az nVidiáról, mintha szexuálisan vonzódnának hozzá... néha komolyan meg szoktam ilyedni az ilyenektől. Természetesen most nem a topiclakókra gondolok, mert akinek nem vált be, annak nem vált be... azokról beszélek, akik ki se akarják próbálni az ATi-t, mert piros. Itt senki se ilyen, de pl. Sárpac a HD4800 topicban, vagy tompika_jáccik a HOC-n szokott néha úgy beszélni az nV-ről, mintha szerelmes lenne.
Én nem tudom ennek egyébként mi értelme, mármint ennyire ragaszkodni egyolyan céghez, ami minnél jobban le akar húzni, és ráadásúl még egy nagy csaló is.Ennyi erővel az ilyenek az utcán a szembejövő tolvajról is beszélhetnének ugyanígy, meg isteníthetnék.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17617 üzenetére
Érdekes amit Keldor tapasztalt tegnap... az fps esés. Attis pont ilyeneket mondott, amikor le akart beszélni a 4870-ről... meg azt is mondta hogy gyors mozgásnál laggol a kártya... Don Medve el is adta asszem.
Szóval valami tuti van. Ezért nem döntöttem még mi legyen.
-
keIdor
titán
-
pisti88+
senior tag
válasz
feka007 #17556 üzenetére
Lássuk csak az álltalad felsorolt problemeket:
1:600-as táp--->650-es corsair 52A-es leadással a főágon... NO COMMENT!!!
2:Nemtudta rákötni nekem van 8pines, és 6 pines tápcsatim is ez nem lehet probléma
3:eltakarja a S-ATA csatikat: nekem biztos nem megvannak hajlitva igy mind a 6-ot szabadon kényelmesen tudom használlni
4: Hangosságát tekintve csinálltak már halkabbat is, de ugye ami léggel megy és nagy teljesítményű azt hüteni kell ez van nekem amugy is hangos a vas
5:Melegnek meleg de a mostanim is 80fokos
6:G92 nem mai gyerek, G80 sem az mégis imádják sokan, és ugye a G80 nyers számolási erejét összekombinállni nagy tuningpotenciállal nem kis erőt eredményez
Amugy a méretei megegyeznek egy 3870x2-vel, illetve egy ultráéval
Ne temessük már a crysist gyereke ez hozta össze a bandát vannak uj felfedezetlen mappok, most vad idegenekkel nyomassuk idegen szerokon? -
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17558 üzenetére
Felőlem átmehetünk COD4-ezni! Tele a f@szom nekem is a Crysis-sal meg a hamachi-val.
És persze ha 3870 X2-m lesz mégis, akkor nem lesz gondja COD4 alatt 1680-ba sem.
Persze jóval optimalizáltabb játék, és gyengébb karikkal is tök jól megy. Térjünk át...részemről semmi akadálya. -
Laraxior
titán
válasz
feka007 #17558 üzenetére
Hátamögé néztem a mapnakNincsen probléma game-el,kisebb mapokon kell játszani,mint pl. ezen az árnyékoson asszem Desolation a neve. Aztán van még hatalmis is kicsi map.Lasan meg jön a Warhead
Pár hét.... új fegyók,új járművek
új mapok..remélhetőleg
(senki ne kérdezze hogyan íratom ki a bal sarokban a dolgokat....
)
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17499 üzenetére
Egyébként azt se bánnám ha a GTS 512 maradna...qurva jó kis kártya.
Ezért gondoltam a GX2-re...(2x512 GTS)
Elég csak annyit mondanom hogy az alap 650/1625/972 helyett, 800/1950/1050-ig rántottam a GTS-t, de lehet kitesztelem feljebb is. Persze úgy hogy stabil maradjon, tehát ésszel.Nem volt még ilyen kártyám, de kellemesen csalódtam benne! Ezért gondolom hogy a GX2 is jó kenne.
Kicsit túlzásba visszük ezt a VGA vásárlást...az elkövetkező 6-7 hónapra tök mindegy melyik mostani kártyát veszed 1680-as felbontásra 50k-tól kezdve persze. Addig bármelyik meg fogja állni a helyét még a GTX260 is. Utána meg jön egy új csipp, új kártya, új játékok, DX11...stb. Szóval az hogy az Ati mennyivel jár előrébb jelenleg technológiában, nem csúcsosodik ki a játékok alatt, és még egy darabig nem is fog. Szóval a technikailag kevésbé fejlett nV is jó lesz az elkövetkező 6-7 hónapra.Ez a meglátásom. Utána meg úgyis lesz nextGen kártya...és akkor a 4870 lesz abban a cipőben mint most a 3870...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17495 üzenetére
Várjál! A CF-hez tuti kevés a 2 mag 3ghz... ezért nem frankók a tesztek.
Mert amíg az 1 magosoknak elég lehet (bár kétlem hogy 1 GTX280-at kihajt egy 3ghz wolf), addig a CF-hez 3,5,-3,7ghz kellene sztem 2 magosból. Ezért nem lehet látni mi az igazság...lehet nem véletlenül.
-
pisti88+
senior tag
válasz
feka007 #17486 üzenetére
Befosok megvan a GTX utodja ez már biztos
, melegedéssel hogy áll az uj haver fater azt is ird be pls ha nem baj
! Mellesleg alap orajelen egy 16k-s pontszám eléggé felkavaró az jó az hidd el és a mi quadjaink nem 3600on járnak
Amugy az atis toplista 2. helyét röhögve elcsiphetjük, Larával megnézzük majd ő elég beteg ahhoz hogy lefuttassunk egy tesztet 4100mhz-en és ha az ultrával lefuitott akkor ezzel is lefog és több lesz mint 17600pötty -
-
Laraxior
titán
válasz
feka007 #17427 üzenetére
pfijj...norvégból a black jó,ahogy a svéd musicból is
Behemoth az jó volt régebben,most már fene se tudja mit nyomnak a lengyel kutyák
voltam Gorgoroth koncerten Pesten, aláírtak egy 96os plakátot,van egy fényképem a sátáni King ov HellelÉrdekes mert a szombathelyi NoX koncert jobban tetszett
Haverom nagy deathes,majd szúrok be közös képet,beszarsz...
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17233 üzenetére
Sztem a GTX 260 nincs túlárazva.
Kb. azt tudja mint a 4870 és annyiba is kerül, főleg ha jól húzható. Ettől függetlenül nem fogom megvenni, félek, hogy "befürdök".
A legolcsóbb megoldás a Sapphire 4870 + Accelero S1 Rev2 hűtés + 12cm venti. ez max. 60k.A 4850 CF meg 80K Accelero-val+ventivel.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
feka007 #17200 üzenetére
Keldor is elment...köszönéssel.
Lacival maradtam...majd 5 perc után amikor rohangászva kerestem hol kempelhet, látom hogy egyedül vagyok bent a szerón, mert ö is lelépett. Ha szól biztos nem kergetem magam a pályán.
Ezért nem fogok szerót csinálni, mert a játék nem idegesít de ez végtelelnül.
Van jobb dolgom is az ilyen játékok helyett.
-
feka007
veterán
válasz
feka007 #17195 üzenetére
de hát vhogy megkell élni a lámák ellen...
ezt ne vedd magadra, nem rólad van szó, nálad még egyszer nem láttam gl-t, crysis gyerek kezdett el állandóan azzal menni miután én kicsit kipróbáltam, aztán azóta normálisan még nem láttam őt lőni, és hiába szóltam neki, hogy nem kéne állandóan olyan fegyverrel menni, amivel célozni se kell, szart rá... -
keIdor
titán
válasz
feka007 #17193 üzenetére
Jó, most Outpost-on, ti basztatok fel engem. Az elején egy Gauss balról, egy gránátvető jobbról, alázatok mint a szart! Vagy 5 percig magamhoz se tértem.
Aztán késöbb belejöttem...de emiatt nem kell lelépni, most játszak egy kézzel, vagy mi? Nem tehetek róla, menjünk akkor CoD4-ezni, ott erős közepes vagyok csak.
-
-
menalcas
őstag
-
keIdor
titán
válasz
feka007 #17030 üzenetére
Nem rád... nem te irogatsz percenként a HD4800 topicba.
Azokra gondoltam, akik úgy cserélgetnek hardvereket, mint én, de mindig itt vannak. Te nem cserélgetsz folyton... meg már azért nem a legújabb cuccaid vannak. Most nem mondok neveket, mert tök mind1 kikre gondolok nem is járnak ebbe a topicba, meg nem is zavar, hogy apuci veszi nekik a cuccokat, az zavar, hogy villognak vele. Laraxior hsz-ére ez kijött belőlem. De nem akarok tovább OFF-olni itt., max privi.
-
Laraxior
titán
-
Csabahun
senior tag
válasz
feka007 #16942 üzenetére
Na éppen ez volt a bajom,olyan voltál mint egy lokátorállomás.
Levertél egy 1 személyes sátrat,befeküdtél és a legmodernebb lokátorokkal lokalizáltál.
Én meg bevoltam szarva ,mert nem mertem elindulni egyik irányba se,mert akkor tuti leszedsz a Gaussoddal.
Akárhol voltam te mindig megtaláltál.
Alig volt fegyverem,szinte semmit nem tudtam venni.
Nektek meg ott voltak a legjobb fegyverek.
Próbáltam kiosonni valahogy de akkor meg mindig ott voltatok 2-en is.
Igy esélytelen volt,de ha többen lettünk volna bizos jobb lett volna a meccs.
Na de majd ma, talán..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi Redmi 12C 3/64GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest