Hirdetés
- Google Pixel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fekeandras
őstag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Nálam még az ősidőkben mikor "megfizethetetlenek" voltak az 1Gb-os modulok 4db 512-es volt a gépben.Nem nagyon tetszett, hogy minimális tuningra már játékok alatt kifagyott a mocsok ezért kipróbáltam azt, hogy kivettem a 4ből 2-t.Ettől érezhetően megtáltosodott a gépem.Próbáld meg te is úgy van-e valami különbség.Egy próbát megér.És sajnos az ASUS is egyre gyengébb alaplapokat gyárt manapság (tapasztalat), kiábrándultam belőlük.

-
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar
üzenetére
Nincs hiba!Nem annyira tuningbarát a vista,ennyi.Illetve
ihasználja jobban a ramjaidat amik hibáznak tuning alatt.Nem tudom,hogy pontosan ilyenkor mennyin mennek,de nem bírják.Vegyél vissza a tuningból,ezt akartam mondani.Aggregátor:
Imádom az ilyen teszteket!!!Igen,látom,s 1re jobban a Cinebench R10 felé húzok én is.Keresgéljünk picit(ötletem sincs,h merre)s ha nem akad jobb(nem hiszem)szerintem is legyen a Cinebench. -
lipi67
nagyúr
válasz
Bajgunar
üzenetére
32bit az nem kezel 4gigát se,ha ki akarod használni x64-es xp(pl.server 2003).Ok,hogy 3,xxxgigát ír ki,de a programokhoz asszem csak 2gigát rendel hozzá.Van egy 3gigás kapcsoló egy registry módosítással,de az sem ok .
Kékhalál :Vszínű,hogy emmória.Nem is biztos,hogy a fesz,1xüen Vista alatt SZARABB A TUNING,nem bírja.Ill,Mivel kihasználja a ramjaidat teljesen,hibáznak.Hibáznak mert nem optimális a tuningod.
Szerintem..tudod,ha tesztelés,akkor ok,egy printscr ereéig belefér bármi.Ha viszont 24/7,ez se!Nem,mert bár stabilnak tűnink a tuningod,s a vista érzékenyebb(szarabb a tuningra)azért eléggé határeset lehet amin járatod a gépedet. -
h.adam.92
őstag
válasz
Bajgunar
üzenetére
Igen ezt értem. Csak a 64bites xp hiretelen elkezdi használni mind a 4gb rendeszermemóriát + az 512 vga memóriát is. Lehet h hülyeséget beszélek
, de sztem a fesz a baja. Nem kap eleget sztem
Én legalábbis megnézném egy kis fesz emeléssel vista alatt. Esetleg a másik, hogy még megnézed egy 64bites xp alatt, mert sztem ugyan ez lenne ott is. Amúgy miért váltasz vistára? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- LG OLED TV 55CS6LA
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most pedig elég jól sikerült a Phenom..az még csak a CPU a javából

, de sztem a fesz a baja. Nem kap eleget sztem