Új hozzászólás Aktív témák
-
XaraX
addikt
válasz
Borokafa #17960 üzenetére
A 8 gb nálam ekkora fesz mellett kb 1600-ig volt stabil.
Amit neked elküldtem, azt mielőtt feladtam postára, egy gyors tesztre bedobtam külön, ugyanezekkel a beállításokkal kb 1860-ig volt Linx stabil, akkor derült ki, más a sorozatszámuk.
+ ezek 1 oldalasak, a nálam maradtak 2 oldalasak.
Feltételezem, ezért nem akartak együtt jól menni, mármint a 8 giga.
Ettől függetlenül szerintem ennyiért a legjobb vétel a Kingmax.
Kiváncsi leszek, AMD-ben hogy mennek majd. -
Cadal
őstag
válasz
Borokafa #17765 üzenetére
Itt vagyok én, csak a háttérből figyel(l)ek
. Na igen, sok kellemes pillanatot hoztak a Phenom II-es procik, el lehetett velük ütni az időt rendesen (nagykabátban a szobába tesztelve...). Azért majd figyelem, mit sikerül összehoznod szárazjéggel
be kellene hoznod azt a kevéske lemaradást
. Meg érdekes lesz majd kop8 kolléga tesztje is.
-
-
válasz
Borokafa #17331 üzenetére
járt nálam egy msi,sajna nem volt mivel megküldeni a lapot.
azt a p45-t ami nálam volt megnéztem volna azért egy jófajta E8400-el.én egyébként most nézegettem 680i 780i lapokat.
olyat még nem próbáltam...
na meg jól jönne az sli (mert ugye ati nem kell) a 3 monitoros géphez.lizakattila : foxconn-ból max házikót vennék
anno volt egy amit meg akartam venni,de akkor nem tudták beszerezni. -
lizakattila
senior tag
válasz
Borokafa #17315 üzenetére
Jók a Biostar lapok, szeretem is (mivel nekem is az van), de az általad linkelt valahogy nem szimpi. Főleg a 8 pines alaplapi tápcsatit hiányolom, azért egy x6-os procikat fogadó lapnál szerintem már alap lenne a megléte. Azért egy 6 magos proci - tuning esetén főleg - már kéri a powert a stabilitáshoz.
A Foxconn érdekes lehet. Nem találtam túl sok infót róla, de abban a néhány tesztben elég jól szerepelt.
Giga, Asrock nem nagy kihívás. Talán a legismerteb lapok. Ha a kettő közül kellene választani, akkor inkább giga. Szerintem nagyobb tuning esetén stabilabb lenne (azért valamivel jobb minőségű alkatrészekből készül).
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz
Borokafa #16656 üzenetére
Hello!
Igen, nem hagyhattam ki.
Herr z-hez bejött pár baromi jó példány, abból vettem egyet. Nagyon ütős cucc. Még megy a tesztelgetés, de nagyon elégedett vagyok. Itt a hideg, van egy jó proci, újra mehet a tesztelgetés
Úgy néz ki, stabil lesz 1,4V-al 4100Mhz-en is.
-
válasz
Borokafa #16517 üzenetére
akkor neked is elmondom,ha rákattintasz a fesz értékekre a táblázatban,akkor láthatod mik a követelmények ill. a vid tesztnél le is van irva hogyan készüljön a teszt.(kicseréltem a hivatkozást a vid teszt alatt,meg tudod nézni. majd kicserélem a többi alatt is)
igy tőled is kérek 2 héten belül egy másik tesztet.
azután törlésre kerül a teszt,vagy kicserélődik az újra.h.adam.92 : akkor ezt megbeszéltük. a ramok számának emelkedésért nem nyitnék uj sort,de a képet majd kicserélem.
Erdei88 : nem figyeltem mostanában az árakat.
egy i7 920 930 már biztos elfogadható áron van.
mindegyik megy 3.8GHz-en,8 szállal. lehet kapni alá jó lapot olcsón.
az amd-s árakat főleg nem tudom,mert nem foglalkoztat,de majd utána nézek mit lehet kevesebből összerakni. -
-
barnam_
nagyúr
válasz
Borokafa #16222 üzenetére
Én is valami ilyesmit akarok: integrált vga-s alaplap, meg egy ilyen cerka
Net/film/zenére az is bőven elég. Úgyhogy ha valakit érdekelne eladó egy Q9400
(Meg majd lehet a többi cucc is.)
-
kisza25
félisten
válasz
Borokafa #16033 üzenetére
az igaz, csak én teljesen ua. pakoltam át az új gépbe, csak az alaplap +CPU+memória más,
még a táp is ua. te az idle adatokat írod, meg az alap load fogyasztást,
én meg a 710 x3@x4@3Ghz és az i3 @4Ghz fogyasztását írtam+VGA
amúgy, ha csak a TDP-t nézzük i3 73W , phenom II 945 125W és akkor i3-nál ebből lejön az integrált GPU fogyasztása amit nem használok,
de hangsúlyozom én nem váltottam, hanem van AMD-m és intelem is -
helkis
veterán
válasz
Borokafa #15074 üzenetére
1sör nem sör.., 2mag nem mag..
hát igen akkor droopolnak jobban a lapok minnél több magos procit kell kihajtanijuk, sokkal jobban igénybe veszi ilyenkor a lap tápellátó áramköreit, főleg tuningolva.. kell a sok fázis..
szolgáltatásokat tekintve a második legjobb lap szvsz a mezőnyben (enyém még DDR2-es, mert kell a AM2, AM2+ support), sajna DDR2-es Gigabyte 790FX-UD5P-t még gigabyte-ék sem tudtak számomra szerezni..
annak a DDR3-as verziójához viszont volt szerencsém, szvsz a legjobb lap phenom2 alá..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lexus, Toyota topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest