- Macrodroid
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4378 üzenetére
Olyan eredményt nem tudsz esetleg ami szarbb véletlenül mint az enyém?
(#4379) subaruwrc: Attól függ, hogy mennyiért, s mikor szólsz, tudsz-e előre szólni (ha ezt el kell adnom, hogy meg tudjam azt venni). Érdekel.
MOD: Várj bakker! kvra kiment az eszemből a DDR 3!!!
A Team ramjaimat nem nagyon szeretném eladni. (szart se kapok értük)
-majd még agyalok!- -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4376 üzenetére
Hát azt nem tudom. Nincs viszonyítási alapom, hogy mennyi ez az érték x-y proviknál, igaz..valahol elkezdtem 1x , s sokan be is szálltak a 2xxx-es topikból. Utána is nézek!
MOD: Meg is van. Sajna,akkor mindenre figyeltünk, s az volt a cél, hogy MINDENKI tudja megcsinálni, procitól-ramtól függetlenül. Ezért FIX 7*333 -on kellett nyomni. Még a rambeállítás is pontosan meg volt adva. Most megcsinálnám ezzel is, de raból csak annyira emlékszem, hogy 5-5-5-15 és PL 10 talán.
Ez volt az az idó, amikor haldoklott a 2xxx topik, pedig szerettem nagyon,s gondoltam ha tesztelgetünk hátha életben marad. Csak utána történt 1 s más..(igaz Kulerr?), s i nem nagyon jártunk már oda...[Everest-WinRar] -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4374 üzenetére
Itt van a kért WinRar a quaddal :
[alapon]
[3GHz-en]
[3,2GHz-en]
[3,4GHz-en]
[3,6GHz-en]
[3,8GHz-en]
[4GHz-en] -
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #4361 üzenetére
oké legközelebb oda küldöm.
a hűtés tényleg lemaradt, xigmatek hdt s1283
a procifeszre meg nem emlékszem pontosan de azt hiszem 1.35v
a 2000-es ramokat eladtam, mert nem mentek rendesen
Lipi67
dehogy beszéllek én le, sőt pár hét múlva lehet eladó is lesz, de 4 mag min feszhez amihez neked kell, nem jó.
Ha pl. Téged elkapnának gyorshajtásért nem ám pénzbünti, vagy felfüggesztett stb..Lószart! 2 évig nem lehetne hardvert cserélned. Bele is halnálaz tuti
mod: hüdegyors valaki
a VID 1.25v
most nézem cinebenchet nem csinál senki. na majd én -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #4336 üzenetére
ezt raktam fel ennél 312kb-os jpeg
-
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #4319 üzenetére
persze h nincs! mikor Krami elindította páran publikáltunk előszőr eredményeket..talán a 2xxx-be beszéltük meg a feltételeket is.
nagyon kiakadtam...egyik azt mondja miért így a másik meg nem hiszsi el meg small fft, mikor blend megy meg mérjem meg mennyi a szoba hő meg délben teszteljek napfényben mert akkor nem olyan jó ...f@szom majd ugrálok is hozzá meg woodoo babát fogok bökködni, a gyerek meg hajszárítóval élből a kupakot nyomja nehogymá olyan jó hőfokok legyenek...
bzs73: mert úgy jön ki a hsz-edből mintha szabálytalan lenne a teszt...de az is lehet h menszeszes rohamom volt
-
19balazs86
tag
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4314 üzenetére
Na megérkeztél?Örülök neki hogy jól érezted magad.Jó az.Néha ki kell kapcsolódni,és jót pihenni.Táblázatos dolgot még azért halogatom mert még tanulom ezt a gigát,de amúgy brutálisan megy.Smallfft eszméletlen könnyű és proci nagyon hasít benne,de blend egyelőre még tanulom.Főleg a rambeállítások amikre rá kell állnom hogy jó legyen.4ghz smallfft elsőre ment 1.120v,és semmit nem állítottam az mch +0.06-on kívül.Minden más alapon,úgyhogy tényleg hasít a giga,csak a ramokat betudjam lőni rendesen,de jófele haladok mert egyre jobb. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4239 üzenetére
Na most írtad hogy próbáljam win-be a feszt állítani.Így gondoltad?vagy más progival?én ezzel szoktam win-be cpu feszt babrálni de ahoz mennem kell a biosba és autora tenni a cpu feszt,mert ha fixre állítom a bios-ba nem engedi win-be állítani.Amúgy igen de itt is hiányzik az a fesz.Nem lessz ebből semmi.Jó van ott a 0.912v mert alapon úgyse sokat számít.Nem killódok 3ghz-en tovább vele.Nem ér annyit az egész,inkább nézem a 3.6ghz-et ott mit megy ebbe a lapba.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4232 üzenetére
Lehetetlen. Érzem. Már szenvedés van keményen.(én 3,5-öt se hittem volna) Most még kis finomítás és újra "támadok". Tegnap este óta ezen az 1 opción ülök. Ezért is zavar, amikor x-y beugrik egy topikba, hogy lökjön neki valaki egy fix 4 vagy több GHz-es biosbeállítást. S leírja, hogy x procija megy y lapban..ÁÁÁ!!
[például
]
vszoltam is Neki [link]No. ut.kisérletem indul VID-en..
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4232 üzenetére
Az a baj hogy próbáltam de hiába veszem eggyel lentebb a biosba ugyanúgy 0.912v-on vagyok cpuz-be,ha meg kettővel veszem lentebb a biosba már nem bootol.A 0.904v hiányzik vagy nem tudom.Mondom eggyel lentebb is megy a biosba és úgy is stabil de cpuz ugyanúgy 0.912v-ot mutat,így visszaraktam hogy tuti stabil legyen.Majd még megnézem esetleg llc nélkül,mert úgy másképp alakul a fesz.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4225 üzenetére
Semmit nem állítottam.Minden feszt alapra vettem.llc enabled és kész.cpu-nak 0.94375v van biosba adva úgyhogy kicsit nagyobb a dropp mint asusba.Asusba ha a biosba 0.94375v-ot adtam cpuz-be 0.928v-on voltam,itt meg 0.912v-on vagyok.Azért jóval nagyobb a dropp de nem izgat ha jobban megy.Márpedig jobban megy mert asusba be se bootolt már,most meg blend is lement és smallfft is.
Ma még 3.6ghz-t nézek és vége mert szobába 31 fok van,holnapra meg még melegebbet mond. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4224 üzenetére
Most is megy egy teszt,kíváncsi leszek mert már 27° van itt bent..
Core Temp: Ok, véletlenül most úgy indítottam el a tesztetViszont..Pl. memteszteknél Ősembernél is sokan panaszkodtak, hogy sok mindent kell megnyitni, nem olyan jó a teszteredmény. magyarul: Ha 1% esély is van rá (lehet, hogy van), hogy 8MHz-cel kevesebbet bír a tuning, akkor nem kéne! Nem a 8MHz miatt, hamen azért, mert aki most kezd majd tesztelni, hátrányból indul majd egy 1 éves teszteredménnyel szemben.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4210 üzenetére
Nem mondtam én, hogy most csináld, Te!
Szerintem, ha napi 1 időpontban frissíted, az is több mint jó!
Még ilyet nem is néztem vele, valós 1,152 lett a bios 1,1875-tel LLC mellett.Ramok: Ős elkényeztetett. Tényleg..1000 éve nem beszéltem vele, rá is írok
-minőség vagy mennyiség.. (Winnif.-nél asszem 4x1 Giga Team figyel)-Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4208 üzenetére
a q 9400-hez írj már be még légyszi. Eredményem nincs(amiket csináltam eddig, azok kvra nem listás feszen voltakAlaplap: Gigabyte UD3R rev1.0
CPU: Q9400 R0
FPO: L 834 B 172
VID: 1,1875V
Hűtés: Thermalright 120 Ultra Extreme
Ram : 2x1GB Team Xtreem 1200Gyorsan csinálok egy vid/biost..csak vacsizom
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4185 üzenetére
Ez mind oké.Itt a legtöbb félreértés pl hogy krammerka-nak is van fent eredménye E8xxx-nál 1.2v-nál és 1.216v neki is,pedig ő csinálta a lista vezetését,és látod a tied se került fel.Na ok én megértettem és el is fogadom.Szerintem is így a korrekt ha 1.200v-on lessz mindenki.
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #4173 üzenetére
Jó munkát (vagy inkább szórakozást?) a táblázat szerkesztéséhez!
Köszönjük, hogy felvállaltad ezt a nemes feladatot!
Látom dolgozol rajta, mert most éppen nem látom magam.
Remélem lesz munkád bőven!
Holnap én is beújítok egy Giga P35-DS3R-t (lehet, hogy sejted is melyiket) és megnézem hogy reagál rá a kis 5200-es.
-
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4140 üzenetére
Szigorúan!
Szólj ha készen állsz, addig mindenki összeszedheti az elmaradt eredményeit, hogy ne keresgéld napokig.Beszéltünk Ákoskával, viszi becsülettel majd tovább az oldalt. Az lenne a kérés, hogy maradjunk az eredeti verziónál. Értem ez alatt azt, hogy ha 1,2v+0,01 akkor ne legyen 1,216V.Tudom, szaros 6 ezred, de..Az a biosban 1 "egységnyi" feszemelés, és aki be tudja állítani 1,216-ra, az 1,2-re is, ez 100%. Máski: IBT kerüljük, hogy reális maradjon a régebbi tesztekkel szemben a táblázat. Másrészt, a kép a teszt futása KÖZBEN készüljön és ne után, mint régen.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4137 üzenetére
Nálam is helytelen asszem a 8500-tel az FSB csak 590, pedig 610 felett volt, majd összeszedem Neked.
Szuper, hogy nyomod tovább!(#4138) ADAM1337 : Hát..elég érdekes. U.ez volt az Abitnál is. Az IP35,35-E kapta a biosokat, a pro meg bő 1 hónap késésben volt mindíg.
Még szarakodtam vele, tizenvalány MHz miatt (engem nem zavar, ha akár 8MHz is jön), azt hiszem, ezen a feszen [ennyit] tud(unk). Bár, szerintem ez nagyon is jó, nem hittem volna. -
Bagira01
veterán
válasz
akoska07 #4103 üzenetére
Kérdés mibe visszafejlődés
Max fsb-be biztos, de mindennapi használatra 1xűbb a p35
Én pld szívesen cserélném vissza a húgom gépébe lévő abit ip35-öt erre az ep45-ds3r-re csak 1. lusta vagyok 2. nem akarom hallgatni az ordítozását h mit csinálok a gépével(amit mellesleg én vettem
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4083 üzenetére
Ezért mondtam (lap), hogy nem csak a ram vizsgázik majd
Bebizonyosodott, hogy jó"kis" lapocska ...nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud majd (sokat sztem)Holnap ..Én is várom már, s nem csak ezért. Kvra unom már ezt a hőséget
Krammerkát..hogy? Személyesen? Szerintem úgy nem jön Ózdra
(illetve megy, elfelejtettem, hogy én nem ózdi vok..)
Írok neki! Hívni nem tudom, elhagytam a Bombert, benne a tfon,s abban volt a száma.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4081 üzenetére
Reméljük a legjobbakat!
nálam pl van, hogy x beállítás mellett (procit tesztelem , nem a ramokat) 800-on sípol, nincs boot. Bemén a biosba és fellököm a szorzót 2-ről 3,2-re (fesz marad meg minden más is) és megy mint a szél..Érti a fene. Tény: Nem 1x vettem észre, hogy a túl alacsony ram órajel van, hogy szar a ramnak, sőt! Volt, hogy a procit is visszafogta ha lustán hajtottam a ramokat. -Régebben elfogadott volt, hogy "zárd ki a ramot ha a procit kinzod, vedd vissza( ne lődd túl), stb.." _na..Nálam ez dőlt jó párszor megMeg kéne már tanulnom pc-t kezelni...
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4076 üzenetére
Bennem munka? Megkérdezném apámat..de sajna már nem tehetem..
Látom, bepróbálod a lapodat ram téren is. Kíváncsi leszek, Nálad mit mennek. Jó ramok nagyon, de annyival nem jobbak mint amennyivel drágábbak..-szurkolokkuler: Az előbb 1 pillanatra láttam egy hsz-edet, most meg nem
Aludnom kéne?-nálam most olyan lassú a net..amire reagálok, s utána szerkeszteném, mindíg kicsúszok
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4018 üzenetére
Hát ha elmegy 11k-ba eladom mert van ugye kinézve de mondom hát látod jól hűt nagyon.Azért nyáron 4ghz-et 50 fokon tartja és hát ugye nem átlagos vid ez se,és tudjuk hogy ezek azért melegednek jobban mint az 1.25vides procik.Szóval nem erőltetem de ha jön vevő aki megveszi viheti.Lap meg marad,és megyek is és leveszem a hirdetést.Szerencsére minden érdeklődő jöv hétre mondta hogy vinné ha még meglessz,de lebeszélve nem lett senkivel.Volt idő megvenni.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4016 üzenetére
Na jó lesz az.
Hát egész délután teszteltem és dolgoztam rajta de jó lesz nekem is.Megérte most azt mondom és marad a lap.Azért a 0.01-éért nem megyek p35 lapra.Jó ez bőven,és ez legalább korrekt lap.
Amugy BMW is 1.336v-on 4800 felett volt mondjuk léggel de a teraszon -5 fok körül az én procimmal.
Ja és örülök mert a hűtőm most már mint látod 50 fok körül tartja a 4ghz-t ami így nyáron egy alacsonyvides procitól jó. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #4009 üzenetére
Hát nekem is win7 vann fent és semmi gond.Valamelyik nap direkt fetettem az xp-t is hogy hátha ott jobban megy a proci de semmivel nem ment jobban.Mindenhol ugyanazt tudtam nyomni mint win7-be.Jó a win7.A vista kuka volt mert használtam azt is sokáig de a win7 szerintem veri az xp-t is.Nekem tömörítés pl jóval gyorsabb mint xp-be volt.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3977 üzenetére
Szerintem igen.Jól mennek azok a deszkák.Na neked már írtam ha minden igaz stabil a 4ghz-em.Pár órája megy a gép és kis játék melett tömörítettem is és nem volt eddig fagyás.Hátha stabil lesz már.
Így vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Facebook és Messenger
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged