- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pokol ura #4352 üzenetére
frissitve...
4362 DroiDMester : a max oc,az most is feszhatár nélküli.
az alulfesz az egy jó ötlet,pláne a válság idején,mindenki rámegy a lehető legkevesebb fogyasztásra.viszont azt is kategorizálni kellene sztem,mert a procik nem egyformán képesek a tuningra.csak egy példa: E8xxx-4Ghz min fesz,E5xxx-3.6GHz min fesz.
azon kivül a gyári órajel min fesz opció is jó ötlet.majd megnézem mi az ami belefér még a táblázatba. -
lipi67
nagyúr
válasz
pokol ura #4352 üzenetére
Élő példa arra, hogy viszonylag nagy a droop s még is megy a proci. Ha most ez jobb lap és LLC, akkor ezt az opciót 1,272v-on futtathattad volna. Kben szép..
(#4353) akoska07 : Este csinálok Neked! Jobbulást!!!!!
(#4354) subaruwrc:
Ha pl. Téged elkapnának gyorshajtásért nem ám pénzbünti, vagy felfüggesztett stb..Lószart! 2 évig nem lehetne hardvert cserélned. Bele is halnál
Szaros 645..S engem meg lebeszélsz a Re-ről. (tudom-tudom, 2vs4 mag)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest