- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
darál0w #17381 üzenetére
NVidia 680i
láttam róla képet,kérésre kaptam.
sztem nem igen tudta hogyan deritse ki,ki a gyártó.
nekem meg mindegy volt,csak müködjön.nem volt rajta "felségjelzés"
természetesen utána néztem a kép alapján
és azokat a gyártókat találtam amiket fentebb is irtam.
az xfx és az evga tesz rá "felségjelzést" -
válasz
darál0w #17379 üzenetére
ahogy irtam is,név alapján nem vettem volna meg
kellett egy 775-ös alaplap ami sli-t tud kezelni,mert nekem nem kell ati kártya.
mindenképp ddr2-es a team ramok miatt. igy 680i 780i jöhetett szóba.
a piacon nem volt 780i,de 680i igen.
nem rendeltem,ebay-ről vettem,ott találtam rá.
végülis az sli volt a fő szempont,
mert 3 monitort szeretnék használni az autóversenyzéshez.
meg még ilyen nem volt nálamkésőbb megy majd ez is piacra amint megjön a 950-es proci.
mert majd az asus is fog tudni sli-zni.
a lap már meg van,a ramokat is kinéztem már hozzá. -
válasz
darál0w #17377 üzenetére
azt,hogy gyárt számitógépes alkatrészeket
alaplap videókártya
anno egyébként majdnem vettem egy Albatron 7900GS-t
lett belőle egy Biostar,annak volt szimpatikusabb a neve
aztán nem bántam meg,mert magyar rekordot csináltam vele.hogy jutottam hozzá? én mindent be tudok szerezni,ha akarok.
az a 950-es abszolut ki lesz szolgálva.
nem tudom benne van-e még az R2E a top5 lapok közt. -
-
válasz
darál0w #17373 üzenetére
elméletileg uton van egy 950-es proci is
közben feldobtam az everest-et mert a cpu-z csak annyit irt,hogy NVidia.
az Albatront vette elsőnek,ill. a lap alján az Albatron honlapjáról kinál fel letöltéseket infókat. igy vszinüsitem,hogy albatron
ilyen se volt még nálam
teljes felelősségem tudatában nem vennék attól a gyártótól.
olvastam gyorsan 1-2 tesztet,hát meglepődtem,mert dicsérték.
igazából nagy különbség nincs a gyártók által készitett 680i-s lapok közt.
maga a 680i chipset ami jól sikerült.aztán lehet szidom majd ahogy csak tudom,de még egyenlőre nem.
1 dolgot azért kiemelnék:
aki erre az alaplapra a memórai slot a 24 pines tápkábel és a sata csatalakozók közé bekalapáltatta a házról rávezethető csatlakozók dugalját
minimum nobel dijra jelölném
én ugy nem használok házat,nekem megfelel. de aki igen ?
még szerencse hogy van az alaplapon külön power és reset gomb.
ez is jó jel lehet,mert gagyi lapokra nem rakják rá ezeket.
annak már tudnia kell vmit. -
válasz
darál0w #17348 üzenetére
na most mi van,akkor nem segitesz ?
#17345 Boogie33 : vagy a proci nincs rendben vagy a hűtő nincs rajta rendesen,esetleg pasztázási gondok,vagy tényleg igy melegszik.
mondjuk azért mert megnyitsz egy everestet nem kell annyira felmelegednie.
még az is lehet,hogy a proci szenzorai hibásak,vagy az összeszerelésnél nem sikerült tul jól a kupak alatt a pasztázás,talán nem is fekszik fel rá rendesen a magra.
hirtelen ennyi jutott eszembe -
Borokafa
őstag
válasz
darál0w #17327 üzenetére
Az első helyen nálam egyenlőre a Giga van,
Hogy miért: unlock megy, Sata III, USB 3 van. Memóriából próbálnék olyat választani mellé, hogy 2000MHz-et megközelíthessem. Ha az előző szériákhoz hasonlóan az NB és HT órajelet meg lehet emelni rendesen és a memória is menni fog 2GHz-en, akkor ezzel többet fogok nyerni mint a sideporttal. A 790-es Gigával 3000Mhz körüli NB-t is sikerült elérnem.
Mikor anno behozattam a Jetway HA06-ot azzal kiveséztem a sideporttal vagy anélkül témát
Ja, és még árban is talán ez a leg barátságosabb.
Ettől függetlenül minden hozzászólást köszönettel veszek, segíthetnek a választásban, főleg ha némi konkrétum is kerül mellé, hogy miért az..... -
Borokafa
őstag
válasz
darál0w #17321 üzenetére
Pedig az intel vonalon egész jó lapokat hoztak össze
A Bio 890GXE-vel volt már dolgom, az is egész elfogadható
Mondjuk a túl magas FSB-t annyira nem bírja, de BE procival jól használható, unlock is megy vele, ezt nem tudtam kipróbálni mert 4magos proci volt benn, de a lehetősége megvolt. -
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
válasz
darál0w #17270 üzenetére
Ez az aji Gigabyte óra
Megvettem a hűtőt is! Ilyen: Gigabyte X-Power
5K volt egy AC ventivel pluszba. Mindjárt rakom is fel
-
N_A_S
veterán
válasz
darál0w #17256 üzenetére
Ennyibe kerül
Igaz netto árakat írtam. Bruttóba 74K kompletten a cumó, de visszakapom az ÁFA-t
Ramról egy kis teszt: OverClockersClub
Ugyan ilyen van nekem is
Ja és kaptam ajiba egy GigaByte órát
Szerk.:
A Giga lap egyetlen csúfsága hogy nincs rajta 1394, nem mintha használnám, de azért ez már szinte alap... cserébe van USB3 + SATA3 -
Tidus
addikt
válasz
darál0w #17234 üzenetére
Mind két laphoz kb. négy hónapja adtak ki új biost.
Viszont a Gigák biosával tényleg sok a hiba.
Én X58A-UD9 béta biossal jártam úgy egy hete,hogy nem tartotta meg a bios beállításokat és találomra állt be, ráadásul olyan beállításoknál amihez hozzá sem nyúltam. Ebből kifolyolag visszabeszélt a gép angolul computer női hangon.
A hibákat jeleztem a Gigabyte GTS-nek(Global Technikal Support)
Ami viszont tény, két nap múlva visszajeleztek nagyon korrektül, és levették az F5g béta biost a hivatalos oldalról. Az viszont nem konkrét tény, hogy az én jelzésem alapján.
Pénteken megjelent egy F5h béta de azt nem fogom kipróbálni.
Ettől függetlenül a giga lapot venném meg. -
N_A_S
veterán
válasz
darál0w #17232 üzenetére
Igen kezdetben én is vele szemezgettem, de nem nagyon találtam róla semmilyen review-t és ez kicsit elbizonytalanított. Bár Zé_Mester megnyugtatott hogy a kezdeti BIOS gondok orvosolva lettek, és gond nélkül viszi a 200-as BCLK-t valahogy az ASUS jobban tetszik (olcsóbb is, mondjuk nem sokkal).
Proci i3-540 lesz valszeg
-
h.adam.92
őstag
-
Szabikaa20
őstag
válasz
darál0w #17072 üzenetére
Hat igen....De a masik eleg valosnak nez ki 1.8V felett....Csodalom hogy nem egett neki szenné!Most gondolkodom...hogy nekem is volt olyan hogy a BIOS-ban 1,475 volt allitva es a CPU-Z pedig csak 1.404-eket mutatott....De csak ikor huzva volt a proci...Amugy jol mutatott!De most is huzva van ne most jol mutat.
-
Szabikaa20
őstag
válasz
darál0w #17068 üzenetére
Miert szerinted lehetetlen?.....hat biztos nem levegovel meg vizzel van hutve!
De am itt van a többi eredmény is meglehet nézni.Vannak intelek is 8GHz-en...
-
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17053 üzenetére
Hát amd-k jól mennek.Teljesítményükkel nincs gond,de én kifejezetten mindíg az alulfeszelést,ill alacsony feszes tuninngot kedveltem.
Láttad te is annak idején én nem nyomtam 1.35v felett nagyon,de 1.35v alatt brutális eredményeket csináltam aszthiszem.Na ez amd-nél nem menne,mert az nem a kevés feszről híres.Mondjuk amd se volt még,de láttam elég tesztet,meg eredményt.Ennyi.Szóval jó az amd,de nem nekem való. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17050 üzenetére
Hát nem.
Mondjuk mint írtam i7 még nem volt,de nem is akarok valahogy.Most gondolkodok hogy összekéne rakni valami asztalit is télire,de 775 fele hajlok a legjobban.Jó volt az,és bőven elég mindenre.Na meg van benne lehetőség,variáció.Nem úgy mint a mai űber szuper legújabb dolgokban. -
bzs73
őstag
válasz
darál0w #17048 üzenetére
Próbálom ezt a procimat visszaszerezni,de eggyelőre nem eladó.
Volt procim
De nagy hülye voltam hogy eladtam.
Én is bedőltem a corei-nek.Jó nem volt még corei7, csak i3 és i5,de hát a jó kis 775-t nem érte meg i3 és i5-re cserélni.Mondjuk volt még jó pár brutál procim,de amit linkeltem,az vitt mindent.Kise próbáltam hidegbe,mert pont nyáron, nyárvégefele volt ez a brutál procim.Na de nem adom fel.Egyszer úgy is az enyém lessz még.A tulaj is megmondta,hogy én leszek az első. -
PH-User
addikt
válasz
darál0w #17024 üzenetére
Mármint a procit nem degradálja, max. egy BIOS resetet kellesz végrehajtanom?
Igen, meg van a 4GHz, de Prim95 5 perc után eldobja magát és lefagy a gép.
Ha restart gombot nyomok, akkor kikapcsol.
1,3250V-ot tehetek neki BIOS-ból?
VTT meg MCH-nak a max. van adva, asszem +0,35V és +0,375V. -
PH-User
addikt
válasz
darál0w #17020 üzenetére
Tiltani nem tiltja semmi.
Egyébként 471x8.5 = 4003MHz 1,3000V beállítva BIOS-ban, LLC kikapcsolva, IDLE 1,264V-ot ír a CPU-Z, leterhelve 1,24V-ot.
Adnék még neki szívesen, hogy meg tudjam, bírja-e a 4GHz-et, csak félek, hogy utána már nem fogja tudni 1,2V-tal a 3,8GHz-et.
Vagy ettől nem kell félnem? -
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
darál0w #16790 üzenetére
Hááát, nem..
(#16776) h.adam.92 : Nézzük. Ott csak órajel meg ram számít. (meg az , hogy Tveakelsz, milyen az oprendszer). Legyen 2,8GHz, ramok szinkronban (1:1) 5-5-5-15 -ben. Ok?
Igaz, akkor 350-es FSB-n 750-en mennek majd, de most nem a jó eredményre hajazol, hanem a 2 rendszere különbségére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest