- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6421 üzenetére
Nem érdekel holnap hozom vissza a 96GT-t és ezek mennek a süllyesztőbe
Volt már egyszer 4770-em de azokkal semmi gond nem volt ez meg itt buzizik velem
Nah mind1 most ez nagyon fel bosszantott
Arról nem is beszélve hogy 96GT-n jobban fut a NFS: Shift mint egy darab 4770-en ez azért vicc, elindítom a játékot és azokkal a beállításokkal amivel játszottam 96GT-n szagatás mentesen 4770-el úgy szaggat hogy játszhatatlan a game -
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6417 üzenetére
Basszus.....most elakartam kezdeni tesztelni csináltam előtte egy CMOS, elindítom a gépet beállítom 4410Mhz-re és láss csodát nem bootol a gép
Tegnap óta alapon ment a gépem 96GT-vel de ma délután kölcsön adtam és az egyik 4770-es van bent és erre gyanakszom hogy nem akar menni rendesen a vas lehetséges ez -
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6415 üzenetére
Szokásos......E8400
Próbálkozok a 4410Mhz-el és megpróbálom az alapfeszes eredményemet is megjavítani, mert nem vagyok vel megelégedve
Jó lenne már megvenni a deszkádat, mert ettől a laptól nem vagyok hanyatt esve
Ezeket simán tudni fogja UD3-ban is ilyen feszekkel majd hidd csak el -
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6401 üzenetére
Köszi!
Max OC-be is kérnék majd egy frissítést:
Q6600@max OC -
lizakattila
senior tag
-
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6355 üzenetére
Délután eldobott 2-3perc után. Most este csináltam egy CMOS Clear-t és elment 16percig és eldobta az első magot, rápróbáltam újra és erre eldobta második magot
Azért majd még valamit próbálok állítani
Nem lenne rossz eredmény ha össze jönne
Kerestem E8400 stabil eredményeket különböző feszeken de nem nagyon találtam értelmes eredménytCsak kíváncsi lenék hogy mennyire vagyok lemaradva legjobb procikhoz a képest
-
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6349 üzenetére
Csináltam még egy eredményt a listába: 1.2V-os opció
Volt már jobb eredményem is de valahova elkeveredett -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6330 üzenetére
Remélem, nem értettél félre, nekem NAGYON TETSZIK és szuper, hogy ennyit bajlódsz vele (megérte). De ha már kérdezted, az a halvány kék vagy zöld (keverem a 2 színt rendesen), az lehetne hasonló kék, mint a táblázat fejléce.
Miért van az, hogy 8*543-at tudok, de még 6*530-at se? Nekem a 6-os szorzó sose jött be
-
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07 #6267 üzenetére
Az első mondatod "aranyos".
A ramokat cserélgettem már, szerintem az nem igen lehet az okozó. Az oprendszert (xp) valahogy nem tartom valószinűnek, a felsorolásodból marad a lap és nyílván a bios.
A bios reset meg aránylag "sűrűn" alkalmazott megoldás nálam, de ebben sajnos nem segít. -
Zsubi
őstag
válasz
akoska07 #6196 üzenetére
Persze ha lehet akkor szeretném megtartani mellé az E8400-at is
Azért alszok még rá egy párat hogy kell-e nekem a Q9550-es, hogy egyáltalán kihasználnám-e vagy semMeg még lenne mellé egy HD5850-es is oda meg azért kell az erő
Mindez UD3P+Team Xtreem-mel karöltve ha meglesz még neked hónap elején
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6086 üzenetére
Köszi!
Majd még gyakorolok.(Nézegettem a listát, nincs olyan túl sok Q6600 a táblázatban, de elnézvén az eredményeket, első körben elégedett vagyok ezzel is.)
Eléggé megtetszett a 4 mag, így ennyi rövid idő alatt is.
Majd hétvégén nézek 1-2 játékot, progit, hogy lássam, hol jön ki igazán az előnye. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #6080 üzenetére
nem kötözködésképpen ....gondoltam megnézem mert nálam is gond volt a képmérettel. Nos megnyitottam B4l!nt képeit és lementettem JPG-be hozta 600Kb-ban!!!!!
Ezek szerint mégsem nálam van a bibi meg B4lintnál.....Odafigyelünk mi csak nem vagyunk a hunyók, úgyhogy sajna Áki ha nálad nagy a kép mégis maradnia kell a figyelmeztetésnek. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #6034 üzenetére
természetesen azt is megcsinálom, s az a 4040-es 1,35-ös is lehet 1-2FSB-vel több, max FSB és Max OC --reméljük
(nem szorzózok max FSB úgy a jó ha max szorzón van
- , Cinebench R10-et is nyomok majd, igérem. Nálam az a baj, hogy ha 2-3 órám van rá, bele se kezdek, mert vagy fél-1 napot szrakodok, vagy semmit.
bzs73
Lassan, de biztosan
-folyamatosan éhes vok bakker, ez az n2 h2(#6036) lizakattila : Jó kis proci pedig, Gratula!
Az aláírásod meg..-reméljük, hoghy nem
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #6034 üzenetére
Nah, ha minden igaz még így utoljára ezzel a procival:
E8200@max oc
E8200@max fsb
Ha lesz egy kis szabadidőd, akkor légyszi rakd már fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest