Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hét évig frissül az új iQOO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- 1 VII Japán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Hiába vártam a postást, ez a fránya intel nem írt nekem ez ügyben (sem) semmit

-Lövésem sincs- 8400 és 8500 is kapott 1,725V-ot valósat, ez se fog kimaradni , érzem...
Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty. (Prime alatt 1,525V gázosabb..---majd jön az is ,csak jönne már a hideg, vagy a ventijeim-
Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.
ilyen mondatot..
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Bírja ez mint az ágybaszarás, kben meg mindíg 1V-on megy alapon, csak teszteknél kapott többet, eddig az is alapfeszes volt, csak pár naopja néztem 1,36 ill. 1,375-ön, meg ma kapott pár percig 1,7-et, de prájmolás nem volt, úgy meg bakfitty.