- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Magisk
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Már jó rég nálam van(2008 08), Rover623 volt az előző tulaj, nagyon olcsón adta el lappal együtt, (mondjuk akkor nem is tudtam volna többet fizetni, kerítésalapot ástam, és útban volt a gázcső
nem volt olcsó a móka) eddig nem igazán volt időm tesztelgetni. Meg egy darabig bekapcsolt energiakütyükkel ment 2800-on, már kb 2 hónapja meg bios1.3V@3200. Már ment lejjebb a fesz egy keveset, mint látszik
. Most betegen vagyok, így több időm van a gépet piszkálni.
Még anno mikor hozzám került BIOS 1,425V-al próbáltam 3600-on, ment. Majd most megnézem pontosabbanRemélem
Az a gáz, hogy ilyen médiacanter (is) itt a gép, Este filmnézés, meg a gyerekeknek mesenézés van rajta.
A táblázatot megpróbálom végigzongorázni, lehet hogy a max oc, és FSB nem lesz meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Küszöbön az androidos PC-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I GTX960M I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest