Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Már jó rég nálam van(2008 08), Rover623 volt az előző tulaj, nagyon olcsón adta el lappal együtt, (mondjuk akkor nem is tudtam volna többet fizetni, kerítésalapot ástam, és útban volt a gázcső
nem volt olcsó a móka) eddig nem igazán volt időm tesztelgetni. Meg egy darabig bekapcsolt energiakütyükkel ment 2800-on, már kb 2 hónapja meg bios1.3V@3200. Már ment lejjebb a fesz egy keveset, mint látszik
. Most betegen vagyok, így több időm van a gépet piszkálni.
Még anno mikor hozzám került BIOS 1,425V-al próbáltam 3600-on, ment. Majd most megnézem pontosabban
Remélem
Az a gáz, hogy ilyen médiacanter (is) itt a gép, Este filmnézés, meg a gyerekeknek mesenézés van rajta.
A táblázatot megpróbálom végigzongorázni, lehet hogy a max oc, és FSB nem lesz meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- Projektor topic
- Yettel topik
- Raspberry Pi
- Hobby rádiós topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- TCL LCD és LED TV-k
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
nem volt olcsó a móka) eddig nem igazán volt időm tesztelgetni. Meg egy darabig bekapcsolt energiakütyükkel ment 2800-on, már kb 2 hónapja meg bios1.3V@3200. Már ment lejjebb a fesz egy keveset, mint látszik
. Most betegen vagyok, így több időm van a gépet piszkálni.