Hirdetés
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Csak annyit tudok hozzáfűzni h nem értem ami bevállt és szerette itt sok ember miert kellett megváltoztatni javaslom h vhogy tegyenek egy olyan funkciót mint a torrentoldalaknál h lehessen felületet váltani és tegyék vissza a régit is bele mert szerintem nagyon sokan itt visszatennék itt azt személy szerint én is nekem is nagyon zavaró ez az uj felület és nem azért mert uj!Ha ezen tényleg fél évet dolgoztak akkor csak gratulálni tudok nekik,mert ez kb ugy néz ki mintha 10 perc alatt összevágták volna és a régi felületnek pl volt egy jol elrendezett része most meg..hát...nah nem is idegasítem magam vhogy van egy érzésem h ezért vki/vkik szép nagy summát kaptak mindenki mossa kezeit mindenki jol járt csak éppen az idejáró usereket nem kérdezte senki h milyet szeretnétek stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő