- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #27992 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #27989 üzenetére
Road to Global akkor?
-
Scale
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #27799 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #27799 üzenetére
lol
-
Xero
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #27716 üzenetére
Passz. Nem követtem soha, néha került elém, de engem a stílus zavart.
-
marcusa
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #27677 üzenetére
Ez hülyeség... Ha nincs se csaló, se nagyobb rangú smurf-ölő tag sem, akkor én nagyon élvezem a játékot, még ha kikapunk, akkor is!
-
polaroi8d
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn #27541 üzenetére
Mi az a szmörf?
-
zsolt200
tag
válasz
Cthulhu Dawn #27409 üzenetére
Silver 4-ig tudok eljutni egyedül, de onnan visszaesek mindig 3-ra. Szokott lenni 40-10-es statom is, de hiába ha a másodiknak nálunk meg ilyen 17-18-as a statja :S. Már fenyegetnek hogy reportolnak csalás miatt meg hogy smurf vagyok
-
Eagl3
veterán
válasz
2 honapja jatszom, silver kettobol most vagyok kala es egyedul jatszottam vegig. Lehet azert itt is feljebb jutni, csak nagy a szoras...
-
_XXXXX_
tag
válasz
Ez jó kérdés, hogy MM-en mit lehet elérni egyedül. Én most erre teszek egy extrém kísérletet
Szilveszter előtt vettem meg a játékot és sose cs-ztem igazán. Annyi counter-strike-os múltam van, hogy még 2000-2001-ben játszottunk a sulis gépeken az iskolában infó órákon cs-t
(fogalmam sincs hányas verzió futott akkoriban) igaz erről az időről semmi se maradt meg a fejemben. Aztán 2006-2007-ben a haverokkal, az albérletben lődöztük egymást 1.6-ban, onnan ismerem a pályákat, de ott is csak kb 2-3 hónapot játszottunk vele összesen. Úgyhogy majdnem nulla cs-s tudással kezdtem egy hete a játékot
Mivel az orosz/lengyel 8 évesek eléggé idegesítőek és csapatmunkát nem lehet várni tőlük és lőni se tudok, így besorolt a játék a silver1-be, úgyhogy végig járhatom az egész ranglétrát
Nehezítő körülmények:
- nem tudok oroszul/lengyelül
- nem tudok még eléggé pontosan lőni
- nincs korlátlan mennyiségű időm
- 29 vagyok (fentebb írtátok, hogy a kor is számít )
- egy gagyi genius egerem vanSegítő körülmények:
- van elég fps-em a játékban
- tudok olvasni(van aki nem tud), elolvastam a neten található anyagokat a játékról
- 10 éve különböző fps-ekkel játszok neten, évekig klánoztam, különböző eu-s bajnokságokban is játszottam
- jól alkalmazkodok a körülményekhezOtt kezdtem, hogy eltévedtem a pályákon és lőttem a falat az ellenség mellett
(csak MM-et szoktam játszani). Most ott tartok, hogy kezdek képbe kerülni. Már néha tudok húzó ember lenni a meccsen, de még nem elég jó a helyzetfelismerésem a szituációkban. Silver2-be átjutva már kevesebb a visítás a kedves csapattársak részéről, de az orosz karattyolás a semmiről még mindig dekoncentrációt okoz. Egyébként dust2 siralmas, az esetek 70%-ban kikapunk rajta(nekem még nincs elég skillem, hogy egyedül hozzam a köröket), így pedig nehéz előrébb jutni a ranglétrán.
Szoktak lenni egész jó kis meccsek is, svédekkel, németekkel, egész jó csapatmunkát összelehet hozni időnként, szóval van ellenpélda is azért. De tegnap kiégettek dust2-n, amikor mindenki awp-vel ment, az ellenfél is, meg a csapatársaim is, úgyhogy most hanyagolom azt a pályátEgyelőre van lelkesedésem a dologhoz, még nem tudták eléggé elvenni a kedvemet a gyerekek a játéktól
-
hNp88
aktív tag
válasz
Cthulhu Dawn #27413 üzenetére
-
Xero
nagyúr
válasz
Gratulálok a névválasztáshoz....
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
Cthulhu Dawn #27325 üzenetére
Hülyevagyok, 400 dpi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- BestBuy topik
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged