- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Na erre kíváncsi lennék. Friss megjelenéseken kívül kb semmi esélyed a jó árú itemekre a botok ellen.
Nyilván be lehet vásárolni kilóra a ládákat is, de az meg megint csak hosszadalmas és nehézkes.
Az ajánlatokat pedig ne Te keresd. Majd azok megtalálnak Téged! Ez a kulcsa a dolognak. Alig küldök ki offert, csak kirakok pár tradet aztán mazsolázok.
-
Assimilator
őstag
-
realmdrude
tag
-
törölt tag
Ott nem akadt, viszont néha kicsit lement az FPS lövés közben, de szerintem az normális jelenség volt, mert semmi olyat nem tapasztaltam mint a CS:GO-ba.
De fix hogy az alaplapom rossz, mert az első VGA slotba az l4d2 ment 160FPS-el, a másodikba téve meg 299 fixen, néha ment le 280-ra.
De ezt gariztatni fogom úgy is.
Érdekes hogy a Source enginel lehet bajom, egyik percről a másikra elromoljon vicc, még mindig nem tudom felfogni. -
törölt tag
Ugyanúgy megvan a jelenség sajnos.
Megpróbálok majd szerezni egy másik VGA-t, ha azzal sem lenne jó, akkor Alaplap, vagy HDD kizárásos alapon.
VAGY, maga a CS:GO ilyen, Steam-es játékok.
Source-ba az van, hogy ott is ugrál az FPS, de semmi akadást nem észlelni. De a HDD tuti hogy rossz nálam, mert rendszert nem igen bírja el, sokszor olyan lassú, és egy ilyen erős gép mellé nem kellene belassulnia. -
törölt tag
Szeptember 2-es, még is mire gondolsz?
Tegnap megtudtam, hogy az alaplapomnál az első VGA slot rossz, mert azzal még jobban szétesett az FPS-em. Beraktam a második slotba a VGA-t, és mindenhol FPS növekedésem lett, de még nem az igazi CS:GO-ba. BF3-at most akarom tesztelni megint, L4D2-be elvileg jó volt, ott is mikor néha lőttem, akkor kicsit levett az FPS-ből, bár ott fix 299 volt mindig, néha ment le.Xero: Az a map előtöltés nem tudom mi most hirtelen.
Nekem az FPS 999-re van téve, mondom még pénteken, vagy csütörtökön toltam 5 faceit meccset, utána mentem fel 1-2 perc múlva publikra csinálni a missiót, és azóta szívok. -
törölt tag
2:10:25-re tekerjetek, sajnos a hanganyag le van tiltva, de nagyon vicces volt
-
pr1mzejEE
addikt
ESEA-n játszottak vele szerintem, nem emlékszem már pontosan, hajnali 3-kor néztem, azt se tudtam hol vagyok..
Viszont ők sem játszhattak előtte sokat rajta, mert a meccs után spotokat néztek meg jumpokat, stb.. De hallottam róla, hogy be akarják rakni, nem tudom ebből mi igaz.
-
Coccolino_O
őstag
Ha az előzőkből indulunk ki, akkor biztosan nem lesz vége, és lesz valamennyi hosszabbítás. Arra azért kíváncsi vagyok, hogy esni fog-e továbbra is az aktuális láda.
Alapvetően jöhetne valami olyan patch is, hogy ne essen tavalyi, téli láda. Tegnap kaptam egy winter offensive ládát...
-
Hunbeast87
senior tag
Kellett volna létrehozni egy második profilt csak cserére :/
(#20359) maximilian4: Nincs is fent már hirdetésem, de folyamatosan jönnek (mit jönnek, özömlenek sajnos) napi szinten a vagy privát profilos vagy (max. 3szintű) ezer éve játszók profiljai.. Ma is volt olyan, hogy a srác kb. két éve játszott utoljára.
(#20360) mate3553: Miért? És ha valamelyik PH-s pont egy barátlistáról találna meg Téged?
(#20362) mate3553: Jogos
-
Coccolino_O
őstag
-
-
vzsryl
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest