- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Arkennys #47338 üzenetére
"Aimos elleni játékot nem is kívánok neked, már tényleg nevetséges mikor rohan felétek és deagle-el sorban kapjátok a fejeseket, majd 600 méterről novával, és lassan már kaviccsal is
"
Jó, de ők meg is kapják a bann-t (szeretném azt hinni), így a meccs eredménye majdnem mindegy. Azt elhiszem hogy fusztráló.
Lehet feljebb már több a csaló, a kritikám elsősorban a DMG, és az alatti szinteket érinti. Most only dust 2 módban tolom, hogy húzzak innen felfele, de sok vereség is becsúszik sajnos a rank hígsága miatt.
-
szebe
addikt
válasz
Arkennys #47184 üzenetére
Mostanában amúgy is teljesítménykényszer alatt játszanak, mert a hírek szerint a TSM nem nagyon akarja meghosszabbítani a szerződésüket.
Hogy őszinte legyek, nem is csodálkozom rajta. Már jó ideje csak egy alapot hoznak, semmi kiemelkedőt nem nyújtottak az elmúlt jó pár hónapban.
Közben a revolte behúzta, GGWP
-
Lackki
őstag
válasz
Arkennys #46982 üzenetére
minket a héten ő pakolt 0-ba egyedül trainen
http://steamcommunity.com/id/k4liba42 fragig lőtte magát 108 pont. Ő maga csak supreme volt, mi 4en global.
-
mepet
addikt
válasz
Arkennys #46745 üzenetére
A sehonnai ligák war-jaira nem érdemes fogadni. Még akkor sem, ha top klánok játszanak.
Ez olyan, mintha mittomén egy profi focicsapat tét nélküli, barátságos meccse előtti bemelegítés alatt rúgott gólok számára fogadnál. Semmit sem jelent az eredmény, teljesen kiszámíthatatlan, sőt szerintem a játékosokon számonkérni egy ilyen lényegtelen rendezvényen nyújtott teljesítményüket teljesen felesleges, sőt még etikátlan is. Minek teljesítenének, a semmiért? -
lemusz
addikt
válasz
Arkennys #46743 üzenetére
Valamelyik nap olyan jól mentek a fogadások, hogy 2 eurós skinből indulva (ami nem is enyém volt
) egy nap alatt, 4-5 meccsből 38 lett. Aztán persze mindig elvisz a hév és kb 2 egymást követő meccsen bukom is az egészet, pedig próbálom mindig jól megfontolni, hogy kire és miért rakok. Egyébként nagyon hányingerkeltő ez az egész fogadás dolog, ha csak nem matekozol agyba főbe, nem nézegeted a játékosok twittereit az insider infókért, pl hogy xy-nak fáj a hasa, a másik nyaralásból jön haza, a harmadik helyett jóskapista fog játszani stb... akkor kb esélyed sincs. Arról már nem is beszélve, hogy ez a "throw" dolog egyre gyakoribb. Elméletileg a top csapatokban havi fix fizetésért, elsőszámú munkaként játszó emberekről van szó, így elvárható lenne, hogy minden meccsen tegyék oda magukat még ha szar napjuk is van vagy érdektelen számukra a meccs kimenetele, akkor is tudásuk legalább 80%-át nyújtva, nem elhülyéskedve és szó szerint látva, hogy kb leszarják az egészet. Valamelyik nap is még a kommentátorok is bemondták, hogy a vp és fnatic játékosai meccs közben beszélték meg mi legyen a meccs eredménye, kinek hány kör kellene stb... mouz is tegnap 5v4-ben volt envy ellen, hát nem bírták lehozni, persze utána meg jött a duma, hogy nem is akarták, mert nem lett volna fair... de kérdem én, mi van a fanokkal, mi van a rájuk biddelőkkel? Leszarják és a szemükbe köpnek. Bár csak 1 euró volt a mouzon, de olyan ideges lettem, hogy regeltem egy twittert aztán írtam mindegyik játékos oldalára egy nem éppen szofisztikált üzenetet. Jogos lehet a kérdés ilyen körülmények között mégis miért biddel az ember és idegesti feleslegesen magát. Hát én speciel azért, mert most van egy olyan célkitűzésem, hogy csgós pénzekből szeretnék a gépemen fejleszteni valamicskét Karácsonyra, ha adj Isten nagy makker lennék, akkor pedig egy 144hz-es moncsi lenne az álom.
-
válasz
Arkennys #45078 üzenetére
Újabban legalább hárman szoktunk menni premade, így lassan talán a babér sas is meglesz.
Viszont azért nagy szerepe van az egyéni skillnek is abban, hogy éppen milyen rangon vagy.. Ezt onnan tapasztalom, hogy öcsém accján ki szoktam farmolni a heti dropot az utobbi 2 hétben és az az acc viszont csak kala szinten van jelenleg. Na a kalákat úgy lövöm szarba, hogy már szégyellem, hogy elrontom mások játékát.
Lényeg: solozva is el lehet jutni legalább a DMG-ig vagy akár tovább is. Ha beragadtál kalába, akkor ott saját magadban keresd először a hibát.
Szerk.: Bár válasz hozzászólás lett, de nem Neked szól a vége, hanem a korábbi kollégának!
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz
Arkennys #44623 üzenetére
Arkennys (#44623) : Dettó tapasztaltam már ilyet, hogy a füst még dobott tűz, illetve gránát huzamosabb, illetve kisebb időintervallumra kiadja a kötővonalakat, amik a füst mögött megtalálhatóak. Néhány ilyen kihasználása után, persze sokan megmondták édesanyám foglalkozását és, hogy jól keres.
dantambt (#44632) : Szimplán csak a játék élvezése lenne a célotok vagy esetleg komolyabb?
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Arkennys #44541 üzenetére
Focit is inkabb jatszom mint nezek, pinpongozni pl imadok, de soha eszembe nem jutott volna nezni ahogy masok jatszanak. Snooker talan az egyetlen, amit szeretek nezni, es szeretek jatszani is.
Foci max eb/vb-k semmi mas.
Freestyle bmx meg talan ami picit lekot meg regen neztem trial motort meg offroad versenyeket nagy ritkan.
Nem igazan vagyok sportot nezo(De lehet en csak egy kulonc vagyok
)
#Thaddius: Nehogy azt hidd, pl az a magyar cses csaj talan ebbol fejlesztett/vett uj szamitogepet maganak: Nylon.
Persze foleg a dekorativ csajok tudnak ebbol penzt csinalni -
-
GabN73
addikt
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #43707 üzenetére
Én tegnap 1v1-eztem egy koszorús sassal, de az furcsa volt, mert én is koszorús sas voltam, az ellenfélnél mindenki az volt, és közel sem hozták a carryman szintjét. Az én csapatomról meg ne is beszéljünk, két boostolt supreme is volt, de az egyik konkrétan nova szinten játszott...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #43577 üzenetére
Egyetértek, főleg annak tudatában, hogy a NIP ki tud kapni bárkitől, de a Fnatic ellen elég szoros meccseket játszanak. Szerintem több esélye van egy gyenge NIP-nek a Fnatic ellen, mint bármilyen más tier1-es csapatnak. Ez a "már csak azért is" elv alapján megy a nindzsáknál.
-
szebe
addikt
válasz
Arkennys #43314 üzenetére
Én meg voltam elégedve azzal is, amikor csak a mapokat kaptuk a pass-ért. A Vanguard küldetésekkel már itt-ott túltolták (ölj meg 30 csirkét...), de a habot a tortára a Bloodhound tette fel (öld meg Sergei-t és társai).
A dropokkal szerencsére visszajött az ára (sőt...), de ha a következő is ilyen lesz, kétszer is meggondolom, hogy kell-e ez nekem.
-
gtamate2
veterán
válasz
Arkennys #43058 üzenetére
Szar a szerver vagy packet lossod lehet. Sajnos nagyon sok szar szerver van mostanában, legalábbis amikre az elmúlt két napban bedobott, jelentsd a szervert mást úgy sem tehetsz sajnos.
A packet loss kiíratásához a konzolba írd be: net_graph 1
És játék közbe látod jobb alul az adatokat. -
Aakos
csendes tag
válasz
Arkennys #42835 üzenetére
Szoktam néha nyomni a dupla berettát mókábl, haverom szokta is kérdezni, hogy: "Félrenyomtál vásárláskor? Mi az a f*s nálad?"
(most lehet majd lesz több értelme, mint hogy tunkolod a levegőt)
Feltétlenül ki fogom próbálni... (max bukjuk a pisztolykört, belefér)
Egyébként, értem én az M4A1-S fájdalmadat, valószínűleg nekem is az lesz mikor este kipróbálom. Nagyon szeretem (szerettem?
) azt a fegyvert. De azért én még bizakodó vagyok, hogy használható marad. Ha meg nagyon félresiklott, akkor úgyis elegen fognak sírni, hogy változtassanak rajta ismét. (remélem)
-
Aakos
csendes tag
válasz
Arkennys #42830 üzenetére
Én ezt a videót néztem meg nagy hirtelenjében: https://www.youtube.com/watch?v=5kSs80W7GFY
A létrás javítás egyértelműen pozitív lehet, és remélhetőleg az ugrálós embereket is el lehet lőni így. Az M4 érzésre lehet borzalmas, ha ugyanúgy meglövi, ha nem, akkor szomorú vége lesz... -
szebe
addikt
válasz
Arkennys #42596 üzenetére
Még ha el is szúrta a vétózást (mondjuk az envy ellen nullára támadott cache után lehet hogy még mirage előtt kivétózom cache-t a helyükben
), rengeteg nyert kört bukott a fnatic. 3on2, 4on2 nem egyszer. De persze nézhetjük a másik felét is, snax + byali nagyon durva t oldalt produkáltak.
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Arkennys #42478 üzenetére
Nem nyitottál még eleget. Nekem is kb. a 150. nyitásnál dobott egy 80€-s kést, de már túl vagyok a 300-on is, viszont hatalmas mínuszban vagyok. Az izgalomért megéri néha rányitni egy sorozatot.
Mindig annyit nyitok, hogy észrevehetetlen legyen a kulcs veszteség a tradelés mellett.
-
dugo_
veterán
válasz
Arkennys #42438 üzenetére
ez normális, egyszerű és a free része is bőven jó mindenre. persze lehet guglizni githubos forrásokat is, ha valami tud/akar magának építeni ilyen szoftvereket.
az egészben a "legbonyolultabb" olyan minimál árat találni, ahol még nem vesz a bot minden percben valamit, de még elég sok le tud esni pl. éjjel, hogy a teljes tőkét kihasználva nappal el is vigyék az összeset haszonnal.
-
gtamate2
veterán
válasz
Arkennys #42135 üzenetére
Megnyugtatlak Supremen is van ilyen bőven, vagy olyan is mert nem dobok valakinek cserébe lelő. Persze nem azért nem dobok mert genyó vagyok, hanem mert a srác minden körben ráforceol, de amikor mi veszünk és ott áll nullához konvergáló pénzzel még el is várja hogy dobjunk neki
Sajnos attól hogy valaki ügyesebben lő emberileg lehet még egy nulla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Óra topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- iPhone topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- HiMedia lejátszók
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest