- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coccolino_O
őstag
Ha abból indulunk ki, hogy lesz még overpass, akkor biztosan lejjebb fog menni az ára. De egyszer megáll a mennyiség egy adott ponton, onnantól meg csak várni kell. Nekem esl cologne cobblestone láda esett, nézd meg, most mennyin van, és volt, amikor 50 euró volt darabja... És pitiáner 20 euró körül indult.
-
Slystyle
őstag
Azt hiszem 8db kell, de pontosan én sem tudom. Valahol 6-ot írnak, több helyen pedig csak 4-et.
@#24987: Igen, a 4-et én is kétlem, bár akinek nincs meg csak az alap két küldetés csomag, az nem tud sok missziót megcsinálni, ergó nem tudná az operation végéig aranyra vinni szerintem. Ebben az esetben el tudnám képzelni, hogy elég csak 4.
-
De4d
őstag
Fanára Ldlc-re szinte mindig lehet tenni,(kivéve ha egymás ellen játszanak akkor bármi lehet) rajtuk még sose buktam
Fana-Brav --> Fana
C9-HR --> 50-50LDLC-ESC --> LDLC
Nip-Planet --> NipIBP-CW --> IBP
Digni-Penta --> DigniVP-Myxmg --> VP
Navi-Fside --> NaviArkennys: Pedig nem is ő ott a legjobb "elvileg"
Sahazamot istenítik mindig, Fuglyról nem is beszélve, legjobb rátája pedig neki van -
mepet
addikt
Köszönöm a válaszod, mindent megtudtam, ami érdekelt! A cserélgetős, item-árfolyam jóslós téma nem az én asztalom. Mivel úgy jósolom, hogy a CSGO-val is játszom még egy bő 10 évet, mielőtt steamen újabb játékot vásárolnék, ezért számomra a steam wallet-pénz értéktelen, így sosem hozná be az árát, mivel azt csak valódi pénzzel tudnám finanszírozni. (Nekem nem dob drága itemeket magától a játék, eddig a legértékesebb fegyverem pl 0.09 EUR-t ér. Ezekből sosem lesz több euró.
)
-
freeknight
őstag
De egyébként tényleg, hogy van ez? Azt hittem, 1 héten jár kettő legalább, ahogy a breakoutnál is. Erre 4 naponta 1? Ráadásul ma nem dobott semmit, csak egy FT mag-7 Irradiated Alert-et? Ez után várjak 4 napot, hogy mégegyszer dobjon egy olyat, aminél még sima dropban is jobbak vannak?
-
b05co
tag
Tudja használni, azzal is ügyes, de vannak helyek ahová az AUG egyszerűen jobb
Szerintem inkább az a probléma, hogy nagyon kevesen tudják használni és ily módon gagyi fegyvernek van titulálva, pedig van ahol ki lehet használni az előnyeit. Egyébként 3000$ a t oldalon 3300$ a CT oldalon, szóval nem nagy különbségről beszélünk
-
Skilly
aktív tag
Hagyjuk, most igazabol ezen a teman nem vitazni akartam. Abbol igazad van, hogy neha tenyleg nevetsegesen magas aron probalnak meg eladni dolgokat. De inkabb az igaz, hogy mindig probalnak a masik ala menni, most arra gondolok hogy ugy atlagosan ha mindenki hasonlo aron berakja elobb utobb elfogy, nyilvan ha meg olcsobban ugye akkor azonnal viszik, de nem sokat profital rajta. Ha ez valakinek megeri...
Na mind1, pisz!!!!
-
htc07
addikt
-
bivalyolo
őstag
[ GAMEPLAY ]
Tagging (movement slowdown when hit) has changed.
Tagging is now slightly cumulative. Damaging someone in quick succession will apply slightly more tagging and slow them down more (to a point).
Your currently held weapon now determines how much you are tagged when getting hit. How much you are tagged depends on the weapon's "Mobility" value. The higher the Mobility value, the less you will get tagged when hit.
Unified tagging values when shooting people in different parts of the body.
Players now get tagged slightly (based on the weapon they're holding) when they take HE blast damage.
All weapons have updated tagging values.szal fícsőr nem pedig bug
-
Slystyle
őstag
Na én valahogy így jártam a Rush-al. 28-ból kb. 7-8 csak az volt. A végén már a könyökömön jött ki, bár annyira nem vészes pálya.
Ami nekem tetszett az Operation-ben, az a Castle volt, szerintem nagyon jó pálya. Annyi kivetni valót tudok benne vélni, hogy túl nagy/hosszú a rotáció CT-ként, ha az egyik site bukva lett.
Továbbá a Black Gold tényleg nagyon jó kis DM map volt, sokat játszottam rajta.
SamS20 #21866: Abban az 5 percben inkább egy jó hivatalos CS:GO blog és meg is van az információ.
De4d #21869: Ha olcsóbban jutsz hozzá a kuponnal, mint a piaci ára, akkor simán vállalható az összeg és tovább adható nyereséggel. Nem sok, igaz és hamar le fog esni a matricák ára erre a ~0,8€-ra, de addig lehet vele összeszedni egy kevés pénzt, amit akár költhetsz kulcsra is, ha trade lázban égsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Home server / házi szerver építése
- Path of Exile (ARPG)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- LEGO klub
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest