- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Egy reinstall miatt felraktam megint a Sourcet, de nem tudom hogyan lehet visszatenni a képernyő jobb alsó sarkában megjelenő értkékeket - ping, fps ezek. Mit kell beállítanom, hogy visszatérjen? -
Agostino
addikt
Üdv.
Köszönöm Mindkettőtöknek a segítséget, ahogy olvasom igazi megoldás erre nem nagyon van. Mellesleg szerintem igazán lehetne egy olyan opció, hogy melyik verziót szeretném normál, vagy csiricsáréhangosat, erre meg pl. a szerver rákérdezhetne.... -
Agostino
addikt
Üdv.
Van valami mód arra, hogyha felmegyek egy szerverre, akkor nekem ne töltse le a sok kibeb***ott hangot, egyéni textúrát meg ezeket? Egyszerűen a tököm tele van azzal, hogy felmegyek valahova, mondom magamban : most egy könnyed kis dust2, mellette szól a fülemben finom hangon a rádió, erre felmegyek és mindenkiféle hang meg zenekavalkád ordít a fülembe, amitől iszonyat hamar ledobja az agyam az ékszíjat. Be kell valamit pipálni; hogy kösz, de nem kell nekem ez a sok felesleges sz*r?
Mondjuk ez a gondom 1.6-nál is megvolt, ott is nagyon zavart.
Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- One mobilszolgáltatások
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Linux kezdőknek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest