- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #3545 üzenetére
bocs,félreértelmeztem
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #3527 üzenetére
Szerintem 16-0ra lenne megfelelő,a szó amit kerestél,az a mikorra
-
Sleed
aktív tag
válasz
`#^MáGu$s^#´ #3433 üzenetére
a dobozára rá van írva?
mod:ezzel a nével mennyi idő mire bejelentkezel? -
Sleed
aktív tag
egy szóval nem mondtam,hogy max grafikán.. 1024*768ban minden highon az élsimítás és az az anti-izészűrő is kb 6xoson HDR off
a video stress testhez meg semmi köze a procinak,az csak a vga-t méri -
Sleed
aktív tag
havernak 7600 gtvel és egy 3,8on járatott C2D E8200-al 300-400 fpse van,a procin múlik szinte minden..
-
Sleed
aktív tag
Nekem 2on2 warokon fordult elő elég gyakran(máskor soha),hogy amikor a társamra támadtak B-n(dust2) és siettem át,amikor középnél jártam akkor lőtték le,és mindig kiesett elém a hullája...
a hullákat nem a szerver kezeli,hanem a saját gépetek(vagy valahogy így),így mindenkinek más pozícióba és máshogy esnek le..
cl_ragdoll_physics_enable 0
ezzel a paranccsal el tudjátok tüntetni a hullákat,próbáljátok ki,hátha megoldja a problémát -
Sleed
aktív tag
válasz
birozoli7800 #3334 üzenetére
playdemo <demoneve>
vagy
demoui és a load gomb segítségével betöltheted... -
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #3248 üzenetére
én egyszer egy silkroad-account feltörő progit találtam a gépen,szerencse,h nem játszok vele
egyébként ha azt csinálom ezek ellen h mikor beírom a jelszót,megnyitom a notepadot és beírok egy betűt a jelszóból,utána egy sor kriksz-krakszot a notepadba,és így felváltva,az hatásos,vagy nem lehet ilyen egyszerűen becsapni? -
Sleed
aktív tag
válasz
Genius007 #3181 üzenetére
én magányos farkas vagyok...
ha elindulok egyedül, 3-4 ember nem akadály,de a többiekkel együtt,egymást blokkolva egyet sem tudok lőni,és ráadásul mindig engem szednek le először,és vissza sem tudok lőni,mert nem akarok tkzni..
általában én mindig arra megyek,amerre a többiek nem -
Sleed
aktív tag
régebben lehetett küldeni úgynevezett "guest pass"-okat,amik asszem 3 napig engedélyezték,hogy kipróbáld a játékot...
én már elküldtem az enyémet,csak azt nem tudom,hogy ez idővel lejár-e,ha az ember nem küldi el senkinek..
mert ha nem,kereshetsz valakit,aki el tudja küldeni... -
Sleed
aktív tag
válasz
Speeedfire #3008 üzenetére
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2880 üzenetére
lol.
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2878 üzenetére
ennyire
-
Sleed
aktív tag
sziasztok!
nem tudja valaki,hogy milyen paranccsokkal lehet eltűntetni a torkolattüzet,és a kihulló töltényhüvelyeket? -
Sleed
aktív tag
ezt a fájlt neked kell megcsinálnod,pl. jegyzettömbbel,és beleírni,ami neked kell,majd autoexec.cfg névre keresztelni..
nem javaslom,mert ha állítasz valamit az optionsban,gondolok itt:név,célkereszt,bill. kiosztás..
egyből eltűnik,vagy nem használja,pontosan nem tudom...
inkább írd be a config.cfg-be,nyisd meg jegyzettömbbel és a végére pötyögd be a szükséges parancsokat:rate "25000";cl_cmdrate "100";cl_updaterate "100"
de ha konzolba beleírod,akkor automatikusan beleírja ezeket a config.cfg-be
konzol előhozása:[link]
ide beírod a parancsokat szépen egymás után:
rate 25000
cl_cmdrate 100
cl_updaterate 100remélem segítettem
-
Sleed
aktív tag
válasz
paramparya #2848 üzenetére
ha ezt elküldi Neked,az eladni kívánt account névvel és az ő e-mailcímével
nagyjából meggyőződhetsz a banmentességről...
persze,ez csak a VACbanokra vonatkozik...tehát ha valami magyar szerveren rendetlenkedett,és onnan végleg bannolták,azt nemigazán tudod ellenőrizni..
ha "In good standing" a felirat,biztos nem VACbanos,kivéve ha a képet még azelőtt készítette.. -
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2838 üzenetére
az aláírásomban van te okos
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2835 üzenetére
viccelsz?
-
Sleed
aktív tag
válasz
Blackhole13 #2823 üzenetére
olyan mintha egy T-Rex lakmározna éppen a fejéből és fújtatna az orrával
-
Sleed
aktív tag
ma felmentem kocsmázni kicsit egyből belefuottam egy elborult agyú gyerekbe matyi néven..
inferno volt,ctbe kezdtünk és adtam neki egy dezertfejest futás közben,ezt nem tudta elviselni és átállt ctbe és az egész map alatt tkzott(mindenkit lesebzett 2-3 hpra)
szeretném megkérni valamelyik admint hogy tegyen valamit az ügy érdekében,köszönöm
STEAM_0:1:12643948 ha szükség van rá,van róla demó is de ha a nagytestvér vette akkor ma 17:00-tól 30-ig kb.. köszönöm -
Sleed
aktív tag
újratettem a gémet,a helyzet kicsit változott:sehova nem enged fel,kivéve kocsmára,ami sztem azért van mert úgytom h külön gépről fut és teljesen más porttal.amiről meg a szerverek nagyrésze fut,azt a portot az új router blokkolja sztem.
Namost az van h a router a szomszédban van,a szomszédok megengedték h énis használjam a netet,és mivel már vagy egy hónapja nincs net mert tönkrement a router nem hiszem h örülnének h állítgatni szeretném,más kérdés h nem hiszem h sokat értenének belőle.
A végső kérdésem az: h innen nem tudom emgnyitni azokat a portokat? -
Sleed
aktív tag
sziasztok
1hónapra elment a net és most amikor csatlakozni akarok egy szerverhez kiírja h connecting to server,a vac-os jelet se rakja ki,majd kis idő elteltével kiírja h connection failed after 4 retries... nem minden szervernél van így,de az zavar h nemtok se kocsmára se cs2hu szerverre felmenni..
ezeket a szervereket a szerverkereső sem találja meg...
valami ötlet?
előre is köszi -
Sleed
aktív tag
válasz
.::cHeKkk::. #2460 üzenetére
-
Sleed
aktív tag
Tegnap előtt,egy waron megszivattunk két svédet a haverommal,akit érdekel:[link] nem vagyok egy vegas pró,ne kritizáljatok
-
Sleed
aktív tag
válasz
jolti05 #2446 üzenetére
ma én is kedvet kaptam hozzá és felmentem játszani...
hát minden elismerésem.. ilyen szerverrel még nem találkoztam
senki nemszól egy rossz szót se a másikra,mindenki élvezheti a játékot...
A voice-chaten nemtom h van-e káosz,mert azt már rég kikapcsoltam
Pigstick is fentvolt(még van is) +1 pont
szal,szerintem mostantól oda fogok járni -
Sleed
aktív tag
válasz
Szuperboci #2434 üzenetére
az a baj hogy nemtudsz vele mitkezdeni.... nekem is van már jópár demóm és steam ID-m hozzá,de semmit nem érek vele,nem lehet hova beküldeni...(legalábbis a valvehoz nem)
az a szerencse hogy a csaló ezt nem mindig tudja és kilép,mert megijed...
szal csak be kell állni spectatebe és amikor észreveszi hogy kintvagy általában lelép...
Ui.:magyar szervereknél nem tudom h mi a helyzet,hogy van-e hungarian ban list,mert arra lehet hogy fel lehet iratkozni, a demóval és az ID-vel.. -
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #2425 üzenetére
Én 14 éves vagyok,és szerintem ez a ''nem tiltás'' a legjobb módszer.Amikor édesapámmal valahogy szóbakerült a cigi,ő elmondta,hogy nem tiltja meg nekem,de nem szeretné,ha dohányoznék.Én ott és akkor eldöntöttem hogy nem fogok dohányozni.
Az alkhol az engedélyezve van felügyelet mellett.1-1üveg sör vagy 1-1 pohár bor nem árthat,szerintem.Ha tiltották volna,biztos hogy felügyelet nélkül próbáltam volna ki..
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
teljsen más dologról beszéltek
-
Sleed
aktív tag
válasz
raczger #2118 üzenetére
letöltöd és a .rar fájlban lévő mappákkal felülírod a szerver cstrike mappájában lévő ugyanilyen nevű fájlokat,nemkell külön másolgatni őket,adminlist.txtbe beírod az IP/ID-ket és utána szerórestart... aztán az adott accountal eresztesz egy ''admin''-t(idézőjelek nélkül) a konzolba.aztán ezt már be is bindelheted vmelyik gombra pl.:bind admin p
-
Sleed
aktív tag
hamár így beleméjedtünk a console parancsok rejtelmeibe akkor énis kérdeznék egyet:
bind KP_END buy deagle ezt mért nem ''bindeli'' be nekem? -
Sleed
aktív tag
Pangás van
CSak nem mindenki CSzik?
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
Ittvan mellettem az új gép,és nemtudom használni mert hijányzik belőle a ram
Nemrég waroztunk németek ellen,kicsit érdekes volt a szitu:én rámpát fogtam(Nukeon) és amire odaértem már mindig lent voltak,és érdekesen mozogtak,tudták hogy hol vagyunk.
A végén kiderült hogy miközben a warkonfig betöltődött,benyomták az sv_cheats 1et is így átláttak a falakon és használni tudták a noclip módot.
Azóta miután betölt a warkonfig mindig ellenőrzöm a mat_wireframe 3 paranccsal hogy nem -e lett átállítva...
Ennek a használatát mindenkinek javaslom.
[Szerkesztve] -
Sleed
aktív tag
néha ilyen átlátszó az egész folt,csak a nyíl látszik az elején,igen néha nálam is van ilyen..
da lehet állítani a látókörét,amikor halott vagy nyomsz egy guggolást(alapból ctrl asszem)
és a menüből kiválasztod a zoom outot asszem,így az egész mapra is kinagyíthatod,warokon szintén hasznos,hogy látod mi történik B sötétben -
Sleed
aktív tag
az bírom amikor hosszún nemtudnak betalálni az ajtórésen
mindenki vakul hosszún, a T-k bejönnék és nemértik hogy miért nem lőtt senki
a másik bosszantó meg hogy nemhasználják a radart.elegem van abból hogy minden sarkon belémlő egy társam..
ez könnyen lehetne orvosolni egy olyan szerverrel ahol a CT-ken és T-ken is ugyanolyan skin van -
Sleed
aktív tag
válasz
satomee #1968 üzenetére
köszönöm a segítséget,már rájöttem hogy butát kérdeztem,mert a moviekben azért látszik úgy mert olyan .dem-et használtak fel ami spectateből lett felvéve/vagy srctvből/ és ott a spectator nemlátja hogy felhúzódna a célkereszt és nemis tágul,amikor lő az illető.
apropó srctv: 21:00 ancients-fnatic
connect hltv6.no.gameguard.no:20053 -
Sleed
aktív tag
válasz
moongoose #1963 üzenetére
amit ő adott az arra jó,hogy futás közben nem tágul ki a célkereszt,de attól még ugyanúgy felrántja.
azt tudom hogy a golyók attól még ugyanoda mennek,csak így könnyebb lenne egyszerűen az ember(ek) alátartani a célkeresztet tunkolás közben,minthogy folyamatosan rajtuk tartani...esetleg megnézem KODAIK cfgjében a célkeresztes utasításokat..
-
Sleed
aktív tag
Valaki megtudja nekem mondani azt a parancsot,amivel nem rántja fel a célkeresztet a játék?
tehát ha tunkolok,akkor automatikusan felrántja a célkersztet,szépen lassan.
néha látom egy-egy fragmovieban hogy ez nem történeik meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest