- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Hehe, sejtettem
Én n00b!4n³ néven vagyok, néha valami kiegészítéssel, tegnap pl. a game előtt elfogyasztott nedűre való tekintettel 5 puttonyos voltam
Én anno nagyon sokat cséztem, az első béta megjelenése után nem sokkal csöppentünk bele, ha jól emlékszem 2000 magasságában. Volt egy jó kis baráti társaság, rögtön klánt alapítottunk (muhaha - ez volt a neve), volt saját klánszerver, sokat lanoztunk stb. stb. Aztán a csapat is szétesett, rengeteg időnk is ráment és szép lassan abbamaradt a dolog, én ha jól emlékszem az 1.6-nál tettem le, azzal már nem is játszottam. Igazából az egész PC-s játék témát abbahagytam, vagy legalábbis minimalizáltam, néha elővettem valami autószimulátort és végigvittem 1-1 FPS-t, de multiban nem játszottam. Tehát kimaradt egy 4 év simán.
Jóideje terveztem, hogy jó lenne kicsit néha felmenni és lődözni, de nem nagyon tudtam rávenni magam. Aztán most szeptember végén valahogy megtörtént, felraktam és aktiváltam a már jóideje a polcon figyelő HL2 accountot és elkezdtem megint játszogatni.
Az első alkalmak egyikén amikor még leginkább tölteléknek éreztem magam a tunkoláshoz és azt sem tudtam merre vagyok arccal (jó-jó persze most se vagyok sokkal jobb), valamelyik nagyarcú poligonhuszár lenoobozott, egyetértettem vele és gondoltam valami ilyesmi jó is lesz nicknek -
Pompi
nagyúr
válasz
BalaNce87 #6330 üzenetére
Hát - és ezt most nem a CoD mellett vagy ellen mondom, hanem csak úgy általában - sokmindent tudnék mondani erre a CS-re, csak azt nem, hogy életszerű. Inkább egy szerencsejátékhoz tudnám sokszor hasonlítani, makkerparádé. De én nem veszem annyira komolyan, így elég jól el tudok szórakozni vele
-
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid #6323 üzenetére
Néha nálam is előfordul, hogy lila lesz a padló a sötétben. Én betudtam annak, hogy húzva van a kártya. Ilyenkor amúgy egy ki és belépés segíteni szokott, szerencsére mostanában nem volt mert nem igen tudnék visszamenni ha kijöttem, mert szinte mindig fullon a BB2
Tehát valami hw érzékeny anyagból van ott a padló -
Pompi
nagyúr
válasz
parandroid #6267 üzenetére
Vagy gamepod. Hamár van olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged