- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
ferminator7 #11597 üzenetére
én akkor kezdtem el játszani amikor megjelent 2004 végén. akkor 2 év egyhuzamban, utána ingadozott a kockaságom. de ez most miért is számít?
-
Xelo
addikt
válasz
ferminator7 #11595 üzenetére
dehogynem, bemásztam a szomszéd józsibához és amíg nem figyelt oda kiloptam a hűtőjéből.
komolyra fordítva a szót: amikor abbahagytam mindíg elpasszoltam, steamen meg mindíg jöttek aranyos akciók amik arra kéztettek hogy visszatérjek. nem mintha számítana. legjobb formámban is mid skill körül voltam. mostmeg full funban játszok
-
Xelo
addikt
válasz
darál0w #11589 üzenetére
nem csokadot vagy kit akarom védeni, de én is baszakodtam már annó videvágással és még ilyen színvonalú munkám se sikeredett. ügyes lehet a barátnőd, vagy én vagyok balfasz
1 ellopott és 3 eladott counter-strike-os steamem után egyik barátom megszánt és újra játszogatok. érdekes ez az új "source". jobban észrevehető a szerverek közti különbség. van ahol nagyon adja, van ahol baromi fos az egész.
-
Xelo
addikt
"Valve explains Tickrate as: "During each tick, the server processes incoming user commands, runs a physical simulation step, checks the game rules, and updates all object states. After simulating a tick, the server decides if any client needs a world update and takes a snapshot of the current world state if necessary. A higher tickrate increases the simulation precision, but also requires more CPU power and available bandwidth on both server and client."
....
There is not a value in the net_graph that shows the server's tickrate. The server's tickrate does not fluctuate. It is a constant value."
forrás: http://www.counter-strike.com/faqs/tickrate/azaz a netgraph nem mutatja a szerver tickrate-jét, akármennyire is szeretnétek. a tickrate egy állandó, nem ugrál, nem ingadozik. benéztétek. a képen látható 25ös szám se a tickrate, hanem a következő:
"The Average amount of Updates being Sent or Received per Second (Not the tickrate)."
amiről ti beszéltek is lehet probléma, de nem kéne okoskodni és egy hostingot fikázni ha ti se vagytok képben.
-
Xelo
addikt
igen byteches a szerverünk, de nállunk nem nagyon szoktak külföldiek játszani. mondjuk úgy: még nem volt war idegen légiósok ellen. svéd klántagunk nem panaszkodott, illetve azok se akik itt pubolgattak (németek, oroszok). persze leírhatod a véleményed, csak azért lepőttem meg mert én tieddel ellenkező visszajelzéseket kaptam. ennyi
-
Xelo
addikt
nem én csinálom, csak a saját, reális tapasztalataimat írom le. ugye 12 slotos szerverünk van, ha ez a 12 slot úgy van tele h ninsc 80+as pingű játékos fent nem laggol be. ezt egy hónap használat után szűrtem le, figyeltem meg. nagy viszonyítási alapom nincs, de magyar szervereken szoktam játszani, és nem hiszem h bármelyiknél roszabb lenne. skyhosting, h4 ami hasonló árkategória és miénken mégis jobban beadja a hitet a fegyver. nekem ezek alapján teljesen játszható, semmi problémába nem ütköztem, és igaz magyarok ellen játszottunk még csak, de ahoz hasonló visszajelzést nem kaptam amiről te beszélsz (shit server).
kthxbai -
Xelo
addikt
a saját szerveremet én konfigoltam, tehát nem tudom mennyire ért hozzá. azt meg nem értem miért Anorex a bytech konfigosa, mert elvileg már más. a TVt nekem simán belőtte annó csak aztán kikapcsoltam. a szerver jól adja, nem laggol, szerintem nagyon jó választás annak aki hobbiból játszik. de jahh, szánalom a hostingunk, szánalom a csapat, szánalom az ötlet, szánalom a weboldalunk.. így jártunk
aztán meg mondjátok hogy "mi a játékélményért játszunk"
-
-
Xelo
addikt
válasz
darál0w #9785 üzenetére
takarodjatok már.. ezt a nem tudok rá mit mondanit úgy mondod mintha akárki is kérdezte volna a véleményedet. nah nézzhetjük így: vágom hogy vicces ember vagyok, legalább valakit megnevettettem. pont. ide se szánszékszom többet írni. nem tudom miért vagytok annyira oda magatokkal, csak egy rohadt játékot játszotok, ugyanazt a rohadt játékot mint én. de ugye hierarchia az van, az már más kérdés hol mennyire reális alapokra épül. ti tudjátok.
-
Xelo
addikt
válasz
Genius007 #9779 üzenetére
te biztos magasabb szinten nézelődsz, valszeg nem olyan prók mint te, igaz olyanok nem is lehetnének.
látom próbálod elvenni a kedvem, amikor a rohadt hétköznapokban legalább egy valami sikerül, és annak megpróbálok örülni. fail
én nem azért írtam be hogy lefikázz, vagy utalj rá. kár volt
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
épül a klán, egyre több az igen jó játékos. már van 2 ex Hsc sünk (sLg, Naniak), DAIM (SWE) is valszeg beáll, már vakarcs is érdeklődött.. nem tudom ismeritek-e őket, nem bénák. úgy néz ki többet hoztam össze mint amit elképzeltem
-
Xelo
addikt
közvéleménykutatás következik:
1. kérdés: a szerverünkön mi legyen a ratek (jómagyarul: rétes) elfogadotta értéke?
én ötletem: rate 20000-30000, cl_cmdrate 100-101, cl_updaterate 100-101
2. kérdés: ha valakinek nem a megengedett határon belül vannak a ratejei, mit kezdjen a szerver vele?
opciók: a, kickelje b, fagyassza c, drogozza be d, slappelje
szerintem a kick a legjobb. talán pubnál lehetne a cmdrate és updaterate 75-101, baromi sokat nem számít és legalább nem üldözi el a népeket, warkonfigban pedig a fentebb írt 100-101. mit gondoltok?jahh és egy kis MÁS: ma 22:00 - 24:00 között a host karbantart, jön az 1000fps
-
Xelo
addikt
elvileg le kéne tölteni. majd kipróbálom, törlöm a winter dust2m és fellépek. egyébként örülök hogy bejön. pár dolgot még változtattam a szerveren mióta játszottál, csak le kell tesztelni h stabil-e.
nosferatue: várunk.
sok gamernek nagy az arca, szerencsére felénk még nem volt hasonló eset (legalábbis akkor nem amikor játszottam)
-
Xelo
addikt
válasz
Diocles #9457 üzenetére
vagy 5(?) napja aktív a szerver, ebből 2 konfiggal ment el. tehát új a téma. a killstatot a !killstatsoptions paranccsal tudod kikapcsolni (chatbe). a második probléma megoldásához meg egyedül kevés vagyok
játékoscsalogató surf mapokat meg csak azért se fogok feltenni (nem szeretem)
-
Xelo
addikt
válasz
birozoli7800 #9426 üzenetére
amíg nem csal (elég hamar kiderülne) miért ne vehetnénk be?
-
Xelo
addikt
igen, pedig 1 ember a csapatunkból nagyon nem szuperált. jó lenne benépesíteni a szervert. viszonylag elégedett vagyok a hosttal. 5.én a szervergépbe belepakolnak még 16gb ramot illetve kernelt frissítenek hogy menjen az 1000fps, februárban meg beraknak egy másik gépet is a mostani mellé (6magos cpu, 32gb ram), tehát elég izmos lesz.
-
Xelo
addikt
üdv. nagyjából kész vagyok a szerverünk konfigolásával. aláírásomban az IP
-
Xelo
addikt
na beszart a kölyök
"[12:34:26] Kristóf: ?
[12:36:45] Kristóf: tudod
[12:36:46] Kristóf: mit
[12:36:48] Kristóf: le vezsek midnent
[12:36:52] Kristóf: csa engem felejcs el rendben?
[12:40:26] Kristóf: igy meg felel?"/win
-
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #9368 üzenetére
hát jahh, tényleg nem
-
Xelo
addikt
válasz
kurkoaligi #9350 üzenetére
cl_downloadfilter none? és kevesebb smilet légyszives.
más: elindult a klán.. és első probléma meg is szűlte önmagát:
az utsó 2 hírt olvassátok elnem szomorú?
13 éves görény szar
-
Xelo
addikt
5. mi?
ma csinálgattam az oldalt, kuksizzátok meg: HellGear Team
-
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #9333 üzenetére
természetesen elhiszem és nem kérdőjelezem meg. kössz
-
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #9306 üzenetére
akkor valaki bizony lopja a neved. LION WEST <3GIRLS v valami hasonló néven játszott. még mondtam is h cső a Kszeló vagyok PHról "te" meg nem válaszoltál.
szerk: pedig épp valami war szerveződött volna, csak az ellenfél nem ért rá, erre a fake "LION"os gyerek beírta hogy ők szivesen kiállnak. viccelődtem is h azt elhiszemegyébként szervezünk egy új klánt pár haverral, 4 hónapra szeró megvan, webhostingot holnap veszem. CL vagy SL leszek, a név pedig HeG Team
-
Xelo
addikt
válasz
Csabee. #9230 üzenetére
bizonyára egy phishing oldalra linkelte, ami valószínüleg az eredeti steampowered alapján készült, tehát ránézésre megegyezik a kettő. ugye online is betudsz lépni a steam fiókodba, valszeg s-men is ezt próbálta, és nem vette észre hogy nem a megfelelő siteon van. a hamis weboldal tárolja a belépési infókat, az adminja meg zsebrevágja a accountokat.
-
Xelo
addikt
válasz
gergobaby #9200 üzenetére
Kaizen's CS: Source FPS Cfg v1.1
ez elég fapados
CEVO Cfg V3
ez tartalmazza a normál cevo ligaconfigot és az fps növelő változatot is. én a másodikat használom kis változtatásokkal, de Kaizen-é jobban butítja a grafikát. szerintem keresgélj guglin olyan címszókkal hogy pl "Counter-Strike Source config for notebooks". -
Xelo
addikt
válasz
phanzetomox #8256 üzenetére
nekem meg olyan ami hatástalanítja a tiedet
óvoda..
-
Xelo
addikt
belefutottam egy bugba. izomból nyomkodtam a refresh gombra szeró csatlakozásánál mert tele volt, erre eltünt minden a févöritszből.
-
Xelo
addikt
válasz
birozoli7800 #8226 üzenetére
nem tök8? úgyse oda lő
-
Xelo
addikt
még magamat építem
van amikor nagyon megy és jönnek a fejesek (meg az anyázások), sokszor meg 1:2 a k/d ratiom. 3 napja tolom (napi pár órát), de kezdem élvezni szal lesz ez jobb is. a baj hogy már jó ideje nem játszottam semmiféle FPS-el (kiv Fallout 3, abban meg ott van a VATS), elszoktam.
-
Xelo
addikt
emberek, megnyílt a Steam account boltom, ha gondoljátok kukkantsatok be: [link]
van GTA4 (+ extrák 6K), L4D (+ extrák 6K) is! -
Xelo
addikt
wuluhuluk ittvok van steam accontom vegyetek fel: tripOG . kthx. megártott a sok Mojito meg Cuba Libre waaaazzzz.
szerkszerk:
hejhácsi: jaaah gyú 4évvel ezelőtt én is kiraktam még ilyen kamunévelőtagokategyébként meg Tekken rulz de most.. ő jah SZÚÚL KÁLIBÚÚR 4
szerkszerkszerk: próbáljadki -
Xelo
addikt
Genius007, Drilla, sNoRh: semelyikőtökkel nem beszéltem "kualalumpuliul", és a friendlistemből sem törölgettem
ezt az accountot egyik ismerőstől vettem, de már neki se volt meg a cd kulcs, elég jó áron adta mondtam hogy nem gáz csak használni akarom. fene gondolta hogy ellopják. úgy látom nem tudok mit tenni, majd ha lesz cash..
-
Xelo
addikt
figyeljétek már az accountomat, úgy néz vki megváltoztatta a jelszavamat.
-
Xelo
addikt
200+ pinggel is nagyobb az e-penisem mint nektek -
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #5039 üzenetére
annyit tudok hozzáfűzni hogy mostanában a legkeresettebb privát csalások az úgynevezett league-proof elnevezésüek, amikért sokan többszáz dollárt adnak ki, s viszik a cal meccsekre.
szép lenne ha így lenne ahogy mondod, de sajnos mindenhol vannak csalók. pl én csak funból játszom, így általában publiccal kell beérnem, ahol nem egyszer tépem a hajam a csalók miatt. ha igazad lenne se tudnék olyan környezetben játszani ahol az emberek csakis becsületesen játszanak.
-
Xelo
addikt
yay ma péntek van ma mehet a lődözés este
-
Xelo
addikt
válasz
illusiON #4897 üzenetére
lol. nem vágom: az a skill ha nézed hogy a célkereszttől jobbra 2milivel adja a fejest?
szerintem nagyon feelinges így, nincs kedvem visszakapcsolni
egyébként én is keresgéltem hogy mi lenne egy jó crosshair, én eddig nagy sárgával toltam, de nem volt a legjobb... aztán állítgattam ide oda, szarabbnál szarabb.. mondom kurv4nya'd! és kilőttem
szerk: jahh dm unalmas, de fene fogja kivárni hogy újjáéledjek. -
Xelo
addikt
elkezdtem a trainingemet
miből áll? azt csinálom amihez nem értek...
pont egy: ak-val szar vagyok, pedig nagyon brutál fegyver, szal akonlyval kezdek
pont kettő: mivan ha nincs célkereszt?
pár hónapig crosshair nélkül nyomom, ha hívtok valahova kalkuláljátok bele.
picit kezdtem már ma ráérezni, de lesz ez még sokkal jobb is: [kép]
szerk: beugRóka^ néven -
Xelo
addikt
am ittvagyok. vki egy kis gyakorlásra? kb 2 hónapja nem csztem, és előtte se voltam nagy szám szal..
szal kéne egy kis tréjning
-
Xelo
addikt
nekem nem kell megmagyarázni
de nem ennyire egyszerű mint ahogy írod. cépluszpé módszerekkel simán, de ahoz tudnod kell hogy mit csinálsz ha magadtól akarsz ilyenekbe belekezdeni. valszeg akkor én abban a 20%ban lehetek, mert számomra sokkal nagyobb élmény segédeszközök nélkül játszani. én elég nyugodt gamer vagyok, nem ordítok ha meghalok, nem vagdosok, nem verem agyon a billt, stb, hanem próbálkozok. szeretek fejlődni, akármiről van szó, érezni hogy jobb vagyok.. pl emléxem első nagy PH!s élményem volt a NFS
nderground1 kupa ahol megvertem Viktor77-et, és ezzel megnyertem. örültem mint majom a farkának
de mégis valahol éreztem hogy jobb volt, csak nem jött össze neki, ezért tovább kellett hogy gyakoroljak.. nem egyszerű nyiltan beszélni a csalásokról, nagyon sokan próbálták, és valszeg sokan rászoktak ahogy mondod.. de én úgy gondolom a prohardveren értelmes emberek vannak, nem 12éves kis haxormanók, és veletek megoszthatom amit tapasztaltam.
-
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #4795 üzenetére
téged nem érdekel mivel állsz szemben nap mint nap? nem lenne jó ha az emberek tudnák miről beszélnek? ha megtudnák különböztetni a csalókat a jó játékosoktól? tapasztalni kell, ami szerintem nem elitélendő, addig nem amíg nem mások élményét rontod vele direktbe.
-
Xelo
addikt
válasz
Genius007 #4793 üzenetére
magamtól, ezek mind "alap"funkciók
volt aminek a neve nem jutott eszembe, pl: a no bullet spread csak most ugrott be. egyébként youtube az emberek barátja, ott sok videjót lehet nézni ilyesmikről
satomee: csak akkor bannolnak ha VAC-által felismert hacket alkalmazol VAC-es szerveren. mi haverokkal úgy voltunk vele: aki nem eredeti szerón nyomja, az vagy csíter vagy pedig nem eredeti a játéka -> nem probléma ha adunk nekikha akarsz próbálkozni nyugodtan lehet olyan szervereken ahol a VAC nincs bekapcsolva, azért NEM lőhetik ki a steam accountodat (legalábbis anno így volt)
-
Xelo
addikt
válasz
satomee #4788 üzenetére
volt olyan időszakom hogy pár volt haverommal szopattuk a népet (khm bele lehet vinni a rosszba?
)...
aimbot: lényege az hogy automatikusan, vagy klikellésre, beálításaitól függően az ellenfélre viszia a célkeresztetl. van egy pár fajtája: pl. vector (értékeket kell megadni és aszerint céloz, gyorsabban működik mint a bone de csak HvHra használatos), vagy bone (belövöd hogy fejre adja, és oda fog menni a golyó. rage-elésnél szokás ezzel menni). az aimhoz kiegészítő finomságok amik a fegyverek visszarúgását, illetve a golyó szórását szüntetik meg, de ha valak ilyet használ akkor specator módban rángat a képe, nagyon könnyen kiszúrható.
triggerbot: amikor a célkereszted ellenfelet ér, a fegyvered magától tüzel, ha nincs skill ez nem segít. van egy almódja az only awp triggerbot, aminek a jelentése hogy csak ha AWPt használ akkor aktiválódik.
anti-aim: lelőhetetlenné tesz azzal hogy az emberkéd össze vissza mozog, pl körkörösen forog, méghozzá úgy hogy te ebből semmit nem érzékelsz. rengeteg fajtája van. ha azt látod spectator módban hogy valaki fejjel lefelé megy, vagy ugrál a kamera, megvan hogy mit is használ.
wallhack: az alap wh a falakat teszi átlátszóvá, vagy tünteti el teljes egésszében. mindenki ismeri, én sohasem használtam. borzasztóan zavaró volt számomra.
-wireframe world: wh egyik fajtája, a világnak csak a "vázát" látod
-XQZ: csak a játékosok, de azok teljesen átlátszanak a falakon
-bone wallhack: a játékosok váza látszik csak át a falakon
-radar byte patch: a radart modifikálja úgy, hogy minden egység látszódjon rajta
speedhack: felgyorsítja a játékos mozgását
bunnywork: megkönnyíti a bunnyzást
namestealer: másik ember nevét ellopja, így ha ki akarnak rugni 50% hogy nem te távozol
pistol rapid fire: a desert eagle is képes olyan gyorsan lőni mint egy ak..
stbstbstb. remélem tudtam segíteni
egyébként én örülök hogy ezen is átestem, mert gyerekjáték számomra kiszúrni a hackereket -
Xelo
addikt
emberek, a rendelt 500as wd vinyóm helyett egy százassal kisebbet hoztak.. de igérik jön az enyém is kedden.. de addig mit csinálok?? itt egy noti de ezen játék nem igazán fut.
addig is beszereztem egy ExactMat egérpadot, a QCKplusszomat eléggé elnyűttem, illetve új helyet kapott volna, oda meg nem fért
remélem G5 szeretni fogja
-
Xelo
addikt
válasz
Genius007 #4695 üzenetére
én abban nem lennék biztos. szar modem/routertől is simán kifagyhat a net... én is így jártam a "csúcsminőségű" netgearemmel, ma kis is hajítottam. már itt van az új d-link dgl-4300
kicsit drágább, de megérte. egyébként pénteken jön meg az új vinyóm, akkor új winfost felhúzom, ha elkészülök én is tudok csatlakozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged