- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
Unbaised-Ben #2986 üzenetére
én is vmi betöltési hibára gondoltam, mert a reconnect általában segít. Ha meg nem akkor nem játszok ott. Amúgy ezek a hibák nálam szinte mindig vmi aim_*, fy_* pályákon jönnek elő. Tehát csak custom mapoknál.
Bocsesz 2x ment
-
dilipok
veterán
válasz
Unbaised-Ben #2986 üzenetére
én is vmi betöltési hibára gondoltam, mert a reconnect általában segít. Ha meg nem akkor nem játszok ott. Amúgy ezek a hibák nálam szinte mindig vmi aim_*, fy_* pályákon jön elő. Tehát csak custom mapoknál.
-
dilipok
veterán
válasz
illusiON #2945 üzenetére
abban igazad vagy hogy 100 az kell a tényleg folyamatos játékhoz, DE ha a monitor 100 herzen frissít, akkor ha ennél több fpsed van, akkor vhol el fognak veszni képek... ezt pedig úgy látod hogy ha gyorsan fordulsz, akkor a képernyő felénél olyan csíkot fogsz látni mintha nem ugyanaz lenne a kép alsó meg felső fele, és középen kicsit mintha rosszul lenne összeíllesztve. Ez pedig nagyon fárasztja a szemet, vagyis jobban modnva az agyat.
-
dilipok
veterán
válasz
[pod]Diablo #2668 üzenetére
valóban elég hűje kérés -
dilipok
veterán
nem minden 9600xthez járt ám ilyen
Dombornyomott kártyán pedig a dombornyomott bankkártyát értjük. Ha nem tudod hogy az mi, akkor a www.bankkartya.hu-n nézz körül -
dilipok
veterán
-
-
dilipok
veterán
válasz
Armando_19 #2293 üzenetére
optimális esetben
de ez közel sem általános
-
dilipok
veterán
válasz
Szuperboci #2285 üzenetére
jah, persze azért a normális futással köszönőviszonyban sem volt a kártyán a játék. Nem is játszottam azzal a karival vele, addig ment az 1.6
-
dilipok
veterán
válasz
Szuperboci #2283 üzenetére
nem annyira vészes azért, van ám nekem is
még annó 1 9600xt karihoz kaptam ajándékba
nem jött azért olyan rosszul
-
dilipok
veterán
válasz
Szuperboci #2278 üzenetére
én nem mondtam, de ott melletted tuti lopkodnak, kérj párat
-
dilipok
veterán
válasz
Szuperboci #2276 üzenetére
küldj már nekem vagy 3at plííííííííííííííííííz
-
dilipok
veterán
válasz
bagyulajuve #2184 üzenetére
nekem meg nem
de mind1...
-
-
dilipok
veterán
ő most sztem nem is az FPS oldaláról közelítette meg a dolgot, hanem a MHZ felől. Viszont azt nem értem hogy miért nem jó a refreshlock? rendesen beállítottad? nem csak plug and play monitor van beállítva?
bozont: milyen villódzás? azért mert 75 hzen megy még nem kellene villódznia, maximum néha ''töredeznie'' a képnek.
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
igen, az lett volna a köv 5let: vírusírtó fel, full scan + spyware írtó fel, full scan. Bár ha a ping rendben van, akkor ott más lesz sztem.
Köv dolog: cs-ben a rate-ek be vannak lőve? mert azok is befolyásolhatják ám erősen a pinget.
Daweee: 1 elég kicsi szám ms értéknek. Normál esetben. Ha vmi nem stimmel akkor az ms nagyon felugruk akár 100 felé is. Ekkor már a késleltetés miatt nem sokat tucc jáccani. Mondjuk megint fontos hogy mit pingelsz, én általában az indexet szoktam, az általában jó
De a speedtest [link] is kiírja a pinget.
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
hogy őszinte legyek a kav nekem is szimpibb 1 kicsit, de sokkal jobban fogja a gépet mint a nod. Így kompromisszumként a nodot használom, az szinte semmit nem fog, és ugye játékra az így az ideális. Azért a valósághoz hozzátartozik hogy a nod sem engedett még át semmit (legalábbis nem tudok róla
)
-
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1652 üzenetére
én a nodra vagy a kasperskyre esküszöm. De izlések és pofonok
-
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1649 üzenetére
mindent le lehet tölteni megin
az más kérdés hogy nem kevés idő megint összeszedni
-
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1643 üzenetére
Jólvan, nincs harag
A problémára koncentrálva: Ha vírus akkor elvileg a win reinstallnak meg kellene oldania. Arra vigyázz hogy formázd azt a particiót amin a win van. És install után ne indíts el semmi egyéb régi paritcióról származó progit. Mondjuk ha már ilyen durva a helyzet, lehet megérni mindent letörölni a francba, és full formatot tolni. Ha nem akarsz mindent formázni, vhonnan szerezz 1 olyan vírusírtót amit lehet cd-ről bootolni. Esetleg megúszhatod win reinstall nélkül is, bár kis esélyét látom csak. A tuti biztos sztem a full format. Akkor írmagja sem marad a kis vírusnak -
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1641 üzenetére
Szerintem itt akik ide kommenteznek rendszeresen, próbálnak segíteni. Nem kellene így mellre szívni a dolgot szerintem. Nem akarok kötekedni, de te is vártad a segítséget és mikor nem kaptál szövegeltél. Akkor te is olyan vagy mint amit a végén írtál?
na mind1. részemről ezt lezártnak tekintem. Vegyük úgy, hogy az első hibánál tuttunk segíteni. A másodikról viszont nem igazán tudunk semmit. Tehát légyszi kérdezd meg a supportot hogy mi lehet a baj. Písz
-
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1639 üzenetére
már ne haraguggyál meg, de most nem igazán érzem hogy jogosan vagy felhávorodva. Segítettek, az hogy megjegyzést it tesznek az már hadd legyen a saját dolguk. Ha meg ennyire nagyon fáj hogy esetleg beszóltak a láthatóan ''jogtiszta'' oprendszeredre, akkor meg nem kell ilyen képet linkelni (legalább törölted volna le, satíroztad volna ki, akármi). És ha már itt tartunk hogy felhoztad hogy jogtiszta játékkal jáccol, akkor ahhoz jár support is, menj el kérdezd meg ott hogy mi a baj, és ne tőlünk várj segítséget ha ilyen a hozzáállásod
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
ezt 1 normális ember sose fogja megérteni. Aki arra veri a nyálát hogy milyen jó, miközben csal titokban, az mind vmi kisebbségi fóbiában szenvedő nyomorék genny. Már bocs a kifejezésért. Viszont azért nem szabad a csíterezéssel sem könnyen dobálózni, van amikor nekem is olyanokat ad be hogy én is csak pislogok, és nem szoktam csalni. 1x kipróbáltam, már csak azért is hogy lássam hogy néz ki, de nagyon a játékélmény rovására ment.
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
Screamer84 #1513 üzenetére
dolgozik?
-
dilipok
veterán
azt vágom hogy neked akkora az fps, de hát olyan géppel szégyen is lenne ha alacsonyabb lenne
Ha már úgyis lekorlátozod fpsmaxxal akkor mind1 lenne ha bekapcsolnád a vsyncet (de ez csak 1 5let)
Amit furcsáltam hogy Genius007-nek gyengébb konfiggal is több fps-e van mint nekem. Félre ne értsétek, nem az érdekel hogy neki több van, nekem meg kevesebb, csak ha ez tényleg így van, akkor érdekelne hogy ez hogy lehet. Amúgy meg nem fogok belehalni a 10 fps különbségbe
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
válasz
Ezekiel Ston #1244 üzenetére
már ne haragudj meg, de nem hiszem hogy ez a megfelelő hangnem
Amúgy meg sztem linuxus témába próbálkozz, mert itt mindenki windowsal nyomul. Ez sztem alap ha jáccani akarsz. Valamint a ez a Source topic, nem 1.6 szal ha nem válaszol neked senki, ne neked álljon feljebb. Mellesleg én nem vagyok biztos hogy 1általán lehet futtatni...
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
jólvan na, én őszintén megmondom hogy sose figyeltem hogy drasztikusan csökkent volna az fps vsync-el. Pont csak annyira drasztikusan hogy a max annyi volt amennyi, a min meg úgyis annyi volt mint előtte.
MOD: mellesleg nekem alapból be van lőve drájverben, mert nem szeretem ha ''szétesik'' a kép, fárasztja a szemem
mellesleg a 2. : akkor mégiscsak fps-t akarsz növelni...
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
-
dilipok
veterán
az mér jó ha kikapcsolja a vsyncet ha csak annyi fpst akar elérni amennyin a moncsi frissít?
A másik amit nem értek, hogy ha úgyis lemaxolja az fpst 60ban, minek akar fpst növelni? vagy ha nincs meg a 60, mert növelni akarja, akkor minek maxolja le?bocs de tényleg nem értem
[Szerkesztve] -
dilipok
veterán
a friends hálózat finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után, tehát 1 pillanatig se csodálkozz ha nem úgy vagy esetleg sehogy sem müxik.... az alap5let jó lenne, csak hát a megvalósítás.... és itt most nem azt akarom mondani hogy én esetleg jobban tudnám, csak azt hogy amíg nem müxik legalább elfogadhatóan, addig nem kéne eröltetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest