-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
daruu
tag
mi folyik itt kérem?!
-
daruu
tag
Valakinek nincs véletlenül egy 2. féléves GDF-es aladó matricája, vagy nem tud valakit aki eladná?
-
daruu
tag
válasz
darál0w #10598 üzenetére
Már nekem is ez a 3.
ezt már nincs pofám visszavinni hogy cseréljék ki meg már a gari sincs rá mert 2008 11 valamikor cserélték ki utoljára xD
Az a baj hogy lehet nem kinn van megtörve mert már én is próbáltam mozgatni minden hol hanem benn a tokba csak azt meg nem tudom hogy lehet lepattintani , eltörni meg nem akarom ... valami ötlet?? -
daruu
tag
Valaki nem tudja hol javítanak Zalman Theater 6 fülest? Játszottam leraktam, mikor újra akartam használni (kb fél óra) a jobb fele azóta tök süket
Szóval tök nem értem miért dobta be az unalmast, mert vigyáztam rá és nem ordított soha szóval fuck -
daruu
tag
válasz
BLiNk3r #10488 üzenetére
hát a hever írt emailt, bár azt pontosan nem tudom hova , lehet szar helyre de nem válaszoltak neki, de ha ennyire nem hihető meg tudom adni a srác stem elérhetőségét vagy msn azt kérdezzétek meg tőle. Részemről téma lezárva mert nem fogom bizonygatni hogy igen is így volt...
-
daruu
tag
válasz
darál0w #10474 üzenetére
meg biztosabb is, mer haver még 1.6 ot vett boltba és már a kód ami benn volt a dvd mellet használatban volt így kidobott x ezret , plusza boltba se vették vissza mondták írjon emailt amire válasz nem jött, így kidobta a pénzt és végül is játéka meg nem volt.Szóval biztosabb ha steam-en intézed
-
daruu
tag
válasz
darál0w #10452 üzenetére
íhhh az elég húzós,lehet fizettél volna ennyit valami strébernek azt levizsgázott volna helyetted mindenből
Egyetem fősuli már csak erről szól hogy tudják a diákot minél jobban lehúzni.Java 2 -ből azért vágtam meg másodszorra mert a programszerkesztőből rosszul másoltam ki a programkódot( végül is a legelejéről maradt le egy i betű import helyett mport lett), ezt leszámítva teljesen jó volt, csak szarul másoltam ki, tanár meg annyit mondott várom a köv vizsgára persze +5000.....
Ennyit a fősulikról meg az egyetemekről..... -
daruu
tag
válasz
GabN73 #10356 üzenetére
Amúgy megkérdezhetem mit is dobsz ki a kukába?? Mert mit is lehet elérni ebben a játékban O.o? öhöm SEMMIT
Lesz egy videód grat , esetleg tényleg durva lesz és rengetegen fogják megnézni, de meddig két hétig kb..., utána úgyis mindenki elfelejti, ha meg mégse akkor se rád fognak emlékezni hanem egy nick-re (pl: [HUN]$w@T>>Józ$ikára)
Szerintem kompenzálni kéne mit is adnak fel egyesek ezért a szarért és mit lehet elérni 120 óra játszott idővel....
Ez csak egy HOBBI!Én biztos nem rohannék sehonnan haza azért hogy x órakor beüljek a gép elé mert huhadehíí ...
Nem bántani akartalak csak leírtam a véleményem erről a 3 évet kidobok a kukába dologról.. -
daruu
tag
Win7 fél óra alatt fenn van , a többi progi még egy fél óra és kész is xD. Bevallom nem szoktam az időt mérni míg újrarakom a gépet de akkor arra van szánva az időm szóval valamit valamiért , de ez mással is így van ... az ország másik végébe se lehet 2 perc alatt eljutni...
-
daruu
tag
most particionáltam újra a 200 as winyót
cs-t felrakom minden lowra leveszek mert úgy nekem jobb xD erre már nem tetszik neki valami:S
maxplayers set to 32
Heap: 256.00 Mb
Parsed 359 text messages
Couldn't find custom font file 'resource/HL2EP2.ttf'
Couldn't find custom font file 'materials/vgui/fonts/buttons_32.vbf'
execing config_default.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
2 CPUs, Frequency: 3.0 Ghz, Features: GenuineIntel SSE SSE2 MMX RDTSC CMOV FCMOV
execing valve.rc
cpu speed 3005 MHz Intel
4095 MB of system RAM
cpu speed 3005 MHz Intel
4095 MB of system RAM
Not playing a local game.
couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Changing resolutions from (1920, 1080) -> (1920, 1080)
Unable to remove e:\games\steam\steamapps\daruu\counter-strike source\cstrike\textwindow_temp.html!
couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfgvalaki ??
-
daruu
tag
Egyik se dobott hibát, bár most prime-ot nem futtattam az tegnap előtt megvolt, ugye medzsikfídzs xDDD, de nem hinném hogy a melegedés lenne a videó kari baja, mert riva tunerrel , meg van húzva a ventije .Szóval most lehet megin újra rakom a wint csak most az egész 200 as winyót leformázom meg újra particionálom jobb ötletem jelenleg nincs
Ha valakinek van ne fogja magát vissza xD -
daruu
tag
Hát kiderült, hogy nem a winnel volt a baj,beraktam a cfg-met ugyan úgy kifagyott, másikkal is csak ha nem raktam be semmit.Szóval aki ért a cfg-k hez nézze már át ezt!
echo
echo daruu's config loaded
echo//Játék beállításai
SV_CHEATS "1"
rate "25000"
cl_cmdrate "100"
cl_updaterate "100"
cl_crosshairscale "3000"
cl_crosshaircolor "4"
cl_crosshairusealpha "1"
cl_crosshairalpha "999"
cl_dynamiccrosshair "0"
net_graphpos "1"
net_graph "3"
cl_interpolate "1"
cl_lagcompensation "1"
cl_lagcomp_errorcheck "1"
cl_interp "0.01"
r_lod "-1"
r_occlusion "0"
tv_nochat "0"
sensitivity "2.5"
cl_ragdoll_physics_enable "1"
cl_smooth "1"
cl_smoothtime "0.1"
voice_enable "0"
cl_downloadfilter "nosounds"
cl_allowdownload "1"
sv_allowdownload "1"
hud_fastswitch "1"
zoom_sensitivity_ratio "0.95"fps_max "101"
//Vásárlás
bind "HOME" "buy ak47"
bind "END" "buy m4a1"
bind "KP_HOME" "buy mp5"
bind "KP_PGUP" "buy awp"
bind "KP_END" "buy usp"
bind "KP_DOWNARROW" "buy deagle"
bind "KP_INS" "buy vesthelm"
bind "KP_DEL" "buy vest"
bind "UPARROW" "buy defuser"
bind "DOWNARROW" "buy flashbang"
bind "LEFTARROW" "buy smokegrenade"
bind "RIGHTARROW" "buy hegrenade"
bind "MOUSE4" "use weapon_knife"
bind "INS" "buy galil"
bind "DEL" "buy famas"
bind "F10" "toggleconsole"// A többi...
r_lod "-1"
r_teeth "1"
r_eyes "1"violence_ablood "1"
violence_agibs "1"
violence_hblood "1"
violence_hgibs "1"bind "TAB" "+showscores"
bind "mwheeldown" "+jump"
bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"
bind "F10" "toggleconsole"
bind "a" "+moveleft"
bind "b" "buymenu"
bind "c" "radio3"
bind "d" "+moveright"
bind "e" "+use"
bind "f" "impulse 100"
bind "g" "drop"
bind "h" "commandmenu"
bind "i" "showbriefing"
bind "j" "cheer"
bind "m" "chooseteam"
bind "n" "nightvision"
bind "k" "buyequip"
bind "q" "lastinv"
bind "r" "+reload"
bind "s" "+back"
bind "u" "messagemode2"
bind "w" "+forward"
bind "x" "radio2"
bind "y" "radio1"
bind "z" "messagemode"
bind "ALT" "voice communication"
bind "CTRL" "+duck"
bind "SHIFT" "+speed"
bind "F1" "autobuy"
bind "F2" "rebuy"
bind "F4" "bug"
bind "F5" "jpeg"
bind "F6" "save quick"
bind "F7" "load quick"
bind "KP_HOME" "buy mp5"
bind "MOUSE1" "+attack"
bind "MOUSE2" "+attack2"SV_CHEATS "0"
//Nevek
bind "p" "name CLICK by daRuu"
bind "l" "name helloszia!"
bind "o" "name daRuu."
name "helloszia!"clear
echo Loaded.
A szerver beállításai meg az alias-ok hiányoznak belőle de nem hinném hogy az lőné ki...
-
daruu
tag
Hát nem akarja azt a fránya nuke mappot, javaslatok mit csináljak mert csak azon fagyok (meg 1.6 5-10 perc után de az nem nagyon érdekel)?
-
-
daruu
tag
nem, meg akkor más játéknál is csinálná.
-
daruu
tag
Helló!
Remélem tudok segíteni, olyan problémám van hogy egy bizonyos játék alatt kifagy a gépem (összeesik a kép vagy függőleges szürke csíkos lesz) és csak a gép rr segít.Az a bizonyos játék a CS:S és ott is általában csak 1 mappon csinálja (nuke), de ha rájön akkor már fagytam máson is így,ugyan ennek a játéknak az1.6 os verziójával kb 5-10 perc játék után ugyanígy fagyok.Már mindent próbáltam de nem jöttem rá mi lehet a baja mert csak ezeknél a játékoknál csinálja.
Lehet megy valami energiatakarékos faszág,és mivel a játék nem igen hajtja meg a GPU-t, lehet visszaveszi a feszt és órajelet is, és azért fagyok, mert rosszul van beállítva gyárilag???
Vagy alaplapon van valami szarul beállítva?Gépem:
ASUS P5K
Intel 8400
Sapphire4870
4*1066
Win7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest