Hirdetés
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
1. Tök jó, hogy kifordítod a szavaimat (darál0w ez neked is szól), mert egyébként nem is neked lenne igazad.
2. Próbálj a nevem szólítani, mert már egyszer szóltak érte a mod.-ok, ha jól emlékszem.
3. Nem értem, miért kell egyből lefikázni, mert beraktam egy számomra új videót.
4. Az, hogy azt írtam, hogy nincs időm megnézni naponta 2000 videót, nem arra céloztam, hogy te tudsz, én arra céloztam, hogy nem vagyok olyan koczka, hogy ilyeneket nézegessek. Akkor inkább a bicikli. Másrészt, meg lesz@rom, hogy dolgozol e vagy suliba jársz.De még az a szerencse, hogy ezt off-ba is raktad.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy J6 - inkább A6 lite
- OLED TV topic
- Milyen program, ami...?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A Noctua felvázolta a terveit jövő nyárig bezárólag
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest