- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Ejj asszem van csajom
On: Mióta CSS-ztek? Van egy ilyen klán, hogy PH? Vagy mi is ez? Ugye eredetin toljátok?
-
Xelo
addikt
válasz
Genius007 #4695 üzenetére
én abban nem lennék biztos. szar modem/routertől is simán kifagyhat a net... én is így jártam a "csúcsminőségű" netgearemmel, ma kis is hajítottam. már itt van az új d-link dgl-4300
kicsit drágább, de megérte. egyébként pénteken jön meg az új vinyóm, akkor új winfost felhúzom, ha elkészülök én is tudok csatlakozni
-
sNORh
addikt
vissza mennnyéééé..
-
illusiON
őstag
válasz
prolika #4686 üzenetére
na tehát van egy antolodzsid és használt a key? van 1 topic ahol [link] ebben a hsz-ben egy ugyanilyen esetet oldanak meg gyönyörüszépen részletesen leirva, kb ennyi a dolgod
ha valahol kérdés merül fel írj nemrég én is steam supporttal spanoltam kicsit accountügyben
snorh: milyen hétalvó, én fél1kor már fenn voltam csak rendezgetni kell lanpartyval a kapcsolatokat ki mikor mert itt hétágra szakad az eső
mindfreak: ja csodacsapat, vigyázz Kodi -
prolika
csendes tag
okés köszi
leírnátok röviden akkor hogy 2 nap alatt hogytudnam visszaszerezni??bár most megyek melózni 3 nap 12 órában
de maj utána megpróbálom.
-
illusiON
őstag
válasz
Genius007 #4681 üzenetére
való igaz, képpel mindennel küldtem egy mailt hogy ellopták az accountom - mindezt hajnali 5kor - és még aztnap délután 5kor már ott mosolygott az új pw
steam support jóó nembántani
MoonDoom esetleg ha látod azt a srácot fenn neten megkérded h érdekli-e még 1.6 a source-áért? jönne 1 lelkes haver lőnielőzőre: csontvázzal miujság? még nem is láttam fenn, azazhogy 1szer elméletileg
-
Genius007
őstag
Én este azon gondolkodtam, hogy akkor ki legyen az a stabil 5+1 ember, aki mindig itt van, Warozik, gyakorol, stb ...
IllusiON, sNORh, Djuree, Lmh, Genius007 + ?
Mert úgy kellene, hogy a taktikon és a Waron 5ermber van.
Nem úgy hogy most XY nincs, akkor jön helyette másik XY ember ... értitek! -
Djuree
félisten
na jó reggelt mindenkinek
hát igen a tegnapi nap baromi fárasztó volt
na ma leszek ha lesztek ti is. illusion nem lesz mert megy lan partyra de majd megoldjuk valahogy....
-
Genius007
őstag
válasz
prolika #4679 üzenetére
" ha a valvenek akarok írni az akár 2 hónap is lehet míg visszakapom, feltéve ha úgy gondolják hogy visszaadják "
Hékás, ácsi, áljunk meg egy szóra!
Én ezt megcáfolnám, mert nekem egyszer előfordult, hogy Letiltották az accountomat!
Írtam a Valve Help Support részére, és röpke 2nap alatt vissza kaptam az accountomat!
Szóval ne beszéljünk itt hónapokról kérem!
És ez még pénzbe sem került nekem! -
sNORh
addikt
válasz
prolika #4679 üzenetére
Vissza is küldheted az eredeti dobozt, az eredeti kódal, és resetelik
Amcsiba a Valvenak. vmi 600ft volt haveromnak a légiposta, ingyen visszaküldik, és asszem 2 hét alatt megjárta az egészet.
szal lesz egy origi kódod.
nekemis otthon az eredeti Anthology-m ellopva, csak lustavoltam feladni, de énis ezt az utat választom. -
prolika
csendes tag
sziasztok.
bocsi hogy ide írok de remélem tudtok segíteni. vettem egy cs anthologyt. azonban mikor aktiválni akarom azt az üzit kapom hogy duplikállt a kód. arra már rájöttem hogy lenyúlták a kódom
, de mit lehet enni az lenne a kérdésem?? így jártam vagy azért van egy kis remény hogy visszaszerezzem? ha a valvenek akarok írni az akár 2 hónap is lehet míg visszakapom, feltéve ha úgy gondolják hogy visszaadják. lényeg az hogy valami magyar vonatkozása nincs a valvenek akik tudnának segíteni? akiknek írom és kibannolják azt a fasztarisznyát aki lenyulta....... vagy ha bármi megoldás van érdekelne írjatok pls!!!
Előre is kösz!
-
sNORh
addikt
elaludtam...
-
illusiON
őstag
izzé haver is jönne sourceozni, ha még megvna valakinek esetleg a spanja aki 1.6ot source-ra cserélne azzal felvenném a kapcsolatott
-
satomee
senior tag
Istenem, hogy ti hogy tele vagytok problémával!
Csaj,szeró,anya,stb...
Azért HAJRÁ PH TEAM! -
Djuree
félisten
lol ma sem tudok lenni
itt a csaj és filmet kell nézni
habár éjféltől tudok lenni lehet...
-
Lmh
őstag
Kinek kellett source account??? ITT A NAGY LEHETŐSÉG!!!
-
Szuperboci
senior tag
Eladó egy Counter-Strike:Source account.Priviben lehet érdeklődni.
Üdv
-
Lmh
őstag
Uff! A PH! Team használatába bocsájtom az alábbi szervert: 87.229.24.240:27018
két pw fog váltakozni a szerón: pht illetve tph!!!
Rakjátok el szépen favouritesbe! glhf -
Djuree
félisten
na vége ennek a fosnak, még vissza kell mennem délután 2. körre
tegnap este nagyon behaltunk, de érdekes módon nem fáj a fejem
nem akartam nagyon piálni az interjú miatt de haverék rábeszéltek, hiába nem tudok ellent mondani nekikma este leszek és mehet ezerrel....
-
Genius007
őstag
Jó lenne ma taktikolgatni kicsit!
Aztán Waron meg tesztelni -
Vasinger!
nagyúr
Szeretnék pár IP-t közzé tenni!
A klánom szervere: 87.229.109.31:27175
És egy igen érdekes játékmód 2-3 hónapja van: 79.120.192.14:27025
ez az 1. magyar deathrun szeró. Sokat vagyok ott, meg ismerek mindenkit, jó a hangulat ott is.Nagyon jó szeró mind a 2, de a mienk jobb ha lőni akarsz
-
Lmh
őstag
eltüntek az emberek friendsböl
nem lesz war??
-
Djuree
félisten
üdvvv. hát én ma már nemigen állok neki játsznai, megittm 5 sört meg még fasz tudja mit ....majd holn ap csőőőőőőőőő
-
Genius007
őstag
Grat. mindkettőtöknek!
Akkor lesz lassan valami .. ?
-
Vasinger!
nagyúr
Csináltam video stress testet: 220 fps. 4x msaa és 16x AF. Új procival több lesz
Lmh: Grat
-
Lmh
őstag
jujdejó végre szintet léptem
lelkes újonc lettem
már meg is voltam kicsit sértödve, h fél éve ph-zom és még mindig csak újonc vagyok
-
sNORh
addikt
válasz
Vasinger! #4625 üzenetére
A hitbix lehet fix vagy változó ha fix, akkor egy konzol parancsal többé már nem ugrál, vagy ha alapon van akkor futáskor tágul, alaphelyzetbe közép, gugolva pedig kicsi, és a pontosságát jelzi.
Az fps a képfrissítést jelenti, a latenci meg aping a neted válaszidejére vonatkozik, minnél kisebb annál jobb.
Az átlag fps 60-200, 100 már elég jó. -
fpeter07
veterán
Érdekes ez a játék
vmikor 9-18-as a statom, vmikor 22-10-es, sőt volt már 4-0-s is
aqua a nevem most
-
Genius007
őstag
válasz
Vasinger! #4625 üzenetére
E8400-et mindenféleképpen megéri megvenni!
De mennyiért is vennéd ?
Mert iPonba az e8500 ami 3.16Ghz-n megy, az 35k most!
Elég jó áron van szerintemFPS részére meg azt mondom, hogy engem már az is zavart, ha asztali gépen 120fps alá ment. Olyan "stabil" 150fps-el nagyon nagyon szépen belelehet lőni az ellent!
Az e8500 + ATi 4850 jó párosítás!
(2x2GB 1066Mhz ram sem árt alá) -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Egy egy E8400 vevésén gondolkodom, de nemtudom megéri-e a CSS miatt. (persze nem csak azzal játszanék) Egy 4850-em van. Szerintetek érdemes megvenni az E8400-at a 2140-em helyett. Azért 6x annyi cache van benne, és 1 GHZ-cel többen futna.
Válaszotokat előre is
-
Genius007
őstag
válasz
#54630400 #4617 üzenetére
" Nem vettem észre,h. gyorsabb lett volna a csé,vagyis kihasználná a második magot.... "
Az nagy hiba, mert én már jó pár hónapja észrevettem, hogy kihasználja a második magot!
Toljál egy kis CSS-t, aztán lesd meg Feladatkezelöbe, hogy terheli-e vagy sem!
Nekem terhelte, és csak a Source futott!
(FPS is több lett annó ... csak azóta megint jöttek Update-ek ...) -
Lmh
őstag
Ok! Én kb 9-10re érek haza, szerverem is meglesz estére, uh 10től mehet a gyakorlás, 11től a war! nem is lehetne jobb XD cu on
-
Genius007
őstag
Én általába 23h körül tudok elkezdeni warozni! Mert akkor javul meg a pingem.
Van hogy előbb is jobb, de az elég ritka.
De ha 22h-tól gyakorlunk, akkor lehet az is jó, mert gyakorolni meg taktikokat beszéni lehet 200pingel is -
Djuree
félisten
ma nem sokáig tudok lenni mert holnap reggel megyek állásinterjúra. basszameg reggel 9-re hívtak be és kéne aludnom előtte többet. max. 1 -ig tudok lenni. ha 10-kor elkezdjük ez 3 óra.
-
Djuree
félisten
nah jó reggelt
igen sourceban rengeteg hely van a mapokon amit meg kell tanulni, ez létfontosságú. flash elől tényleg nem igazán lehet elfordulni mert a falakról is visszaverődik (ez nagy faszság) csak a földről nem.
-
-
Lmh
őstag
Az a lényeg,h emberileg mindenki normális. Ha meg tudunk beszélni gyakorlásra időpontokat akkor meglepően sokat ki lehet hozni egy nemrég összeállt csapatból is! Source-ban amennyire én látom kiemelten fontos a jó helyezkedés, a tereptárgyak, kemphelyek kihasználása! A Flash elöl nem igazán lehet elfordulni, smoke baromi sokat tud segíteni védekezésben, gránáttal úgy ölhetünk ellent, h az még meg sem látott minket.... Ezeket figyelembe véve kb gránátokkal lehet warokat nyerni, ha jól használjuk őket!
Szerintem kb ezekkel kéne majd kezdeni
Estére probálok szerót szerezni és akkor el is kezdhetjük
addig is [link]
-
-
Djuree
félisten
nah ez jó menet volt, ha összeszokunk még jó is lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest