- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mindfreak #2906 üzenetére
A steam/steamapps/-ban a counter-strike source és társai .gcf-eket helyezd át onnan valami ideiglenes mappába, ha vannak, és utána próba.
Vagy töröld a steam könyvtárából a clientregistry és az appupdatestats.blob-ot. Aztán steam restart.
Valamit kiír egyébként, vagy csak nem kezdi el tölteni? Ha rányomsz a játékra, hogy indítsa el, mindenképp el kéne kezdenie letölteni.
-
Zefír
őstag
válasz
mindfreak #2898 üzenetére
Hát jah .
Most azon gondolkodtam hogy megvan rendelve egy ozc 2x1GB ram azokat beteszem, tuningot beállítom és felteszem a sima windows-t az játék szempontjából sokkal jobb.Képzeld el most az aggaszt igazán hogy most váltottunk net csomagot. Úgy hangzott el az ajánlat hogy megduplázódik a sebessége.Letöltésben télleg látszik, viszont honlapokat alig hoz be, az fps-em az meg maga a pokol..
-
Azazello-
senior tag
válasz
mindfreak #2882 üzenetére
akkor jol emlekeztem, koszi.
viszont a rate-et nem engedi 9999-nel nagyobbra allitani.
par eve teljesen lealltan a jatekkal, most vettem elo ujra, es mar nem remlek, hogy mit-hogyan is kell allitgatni.
az sem biztos, hogy ezeknek a beallitasoknak tudhato be, de miota ujra felraktam az 1.6-ot, szerverre csatlakozas utan gyakran ledob "connection error"-ral.
lehet valami mas baj esetleg?
-
Aygor
tag
válasz
mindfreak #2798 üzenetére
Lehet ....
De akármennyire is megpróbáltam kipucolni valami bennemaradhatott...
Na megjön az új Vista kiprosszantom.... Ha nem jön be .... másik partícióra felkerül az sp3 aztán szevasz....
apropó Van itt is blokkoló h nem lehet vista után ua ra a hddre alacsonyabb kategóriás windowst feltenni ? -
Spin
aktív tag
válasz
mindfreak #2750 üzenetére
Hm,kipróbáltam a drivert!Valamivel jobb lett a dolog,de most meg olyan mintha "belassult" volna a játék(szűrőket kikapcsoltam,és nagy teljesítményre lőttem a drivert,SŐT még húztam is egy picit a karin
)! Sajnos nem tudom,h mi lehet az oka...Végülis így játszom már 4 éve,tehát hozzászoktam,csak kíváncsi lennék az okára
Köszi a segítséget!
-
Aygor
tag
válasz
mindfreak #2722 üzenetére
Most melóhelyen vagyok de rémkép szerint ezeréves 100-200 max 237 megás a steamtelepítőm.
Azt futtatom, majd mindent utána ami neki kell leszed a netről, frissít stb.
cst,source-ot netről szedi.Steam.dll-t kreál magának, de csak a steam mappába.... azt átmásolva system 32-be sem javult a helyzet. nfs, w3 fut tehát nem hinném h probléma lenne konfiggal.... mindjárt javítom a konfi kiírásomat akkor azt is láthatjátok milyen vason futna ha lenne lába.... apropó w3 kani loader sem akar rendesen felmenni, de majd elszórakozok azzal is.... majd írok abba a topikba is
szerintem ott az a baj h átmásoltam a régi gépről kompletten.... és nem írja utólag át a registryket.... ezért nem akar rendesen a kanihoz csatlakozni még akkor sem ha a játék maga tökéletesen fut..... gateway nem segített....
Honnan lehet leszedni azt amiben a game is benne van?
Ha pesti vagy akár elslattyogok 1 cdvel h kiírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest