Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
válasz
BonFire #3397 üzenetére
Hogy lehet a vonalvastagsátot megváltoztatni?
F12 vagy a képen az ikonPróbáltam az új dokumentum létrehozásánál kiválasztani RGB/CMYK színmódot.
A teljes verzió, új dokisnál alapból úgy indul hogy feldob egy ablakot, lapméret és színmód beállítás.Próbáltam gombbal és vonszolással alakzatot többszörözni.
Ctrl+D létrehoz egy másolatot, vagy amit írtam korábban, elhúzod egérrel és közben nyomsz egy jobb klikket.Próbáltam reflexből eszközök között váltogatni, ahogy Illustratorban megszoktam.
Sok eszköznek van hotkey-e, szerencsétlen módon F billentyűsek.
Át lehet konfigolni minden. Ctrl+J > Customization > CommandsHogy lehet az UI-t rábírni, hogy ne fehér alapon fehér legyen, hanem változtatható háttér- és ikonszínnel?
Ez windows 10 óta ilyen, az X5-nél is.Már csak az a kérdés maradt, miért kérik a cégek a Coreles tapasztalatot, ahol nem opció az Illustrator?
Mert lényegesen olcsóbb volt mint az Adobe termékek. Amikor még a dobozos verzióknál tartottak, azt hiszem már átálltak ők is a "bérléses" fizetésre.
Lehet vele hatékonyan dolgozni, csak sok éves Illu használat után iszonyat szívás átállni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- ASUS routerek
- sziku69: Szólánc.
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest