- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuyarashi
őstag
válasz
#48613632 #2908 üzenetére
Még senki, de ha járt volna a boltban ellenőr, akkor kérhette volna.
Igen, régen még matrica is kellett.Mint írtam már, nemrég beszéltem a Microsofttal. Ők nem adták áldásukat a külföldi megvételére.
Az a baj, hogy nem tudod kettéválasztani a kettőt, azt hiszed, ha működik, akkor rendben van.
Árusítani, eladni és megvenni is 100%-ban legális (ezért sem hőzöngenek és perelnek a gyártók). Nem ezzel van a probléma.
Aki biztosra akar menni, az megveszi a vállalkozásába az új programot számlásan, aki otthonra szeretne 'legálisat', az meg vehet Ebayről, stb., de szerintem ez már nagyon nem a Corel topikba való, úgyhogy nem ismétlem magam és többet nem fűznék a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 11
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest