Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyhorse
csendes újonc
Köszönöm
hát igen Corelben nem igazán foglalkozom ilyesmivel. A Corel nekem egyfajta kisegítő szoftver. De amúgy jó én szeretem.Egyébként van itt olyan aki érdekelt pólógrafikában vagy szokott ilyesmivel foglalkozni? És tud rajzolni? Vagy ismertek ilyen valakit? Szeretnék olyan valakivel beszélgetni, aki foglalkozik ilyesmivel, eszmecsere, ötletek, tapasztalatok meg hasonlók. Felvenném skype-ra ha mondjuk ő is úgy gondolja. Momentán sajnos nincs ilyen ismerősöm. Vagy ha gondolja össze is dolgozhatunk! Közös project stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen,MS3971,100% Akksi,MS4091
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
hát igen Corelben nem igazán foglalkozom ilyesmivel. A Corel nekem egyfajta kisegítő szoftver. De amúgy jó én szeretem.