- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crazyhorse
csendes újonc
Köszönöm
hát igen Corelben nem igazán foglalkozom ilyesmivel. A Corel nekem egyfajta kisegítő szoftver. De amúgy jó én szeretem.
Egyébként van itt olyan aki érdekelt pólógrafikában vagy szokott ilyesmivel foglalkozni? És tud rajzolni? Vagy ismertek ilyen valakit? Szeretnék olyan valakivel beszélgetni, aki foglalkozik ilyesmivel, eszmecsere, ötletek, tapasztalatok meg hasonlók. Felvenném skype-ra ha mondjuk ő is úgy gondolja. Momentán sajnos nincs ilyen ismerősöm. Vagy ha gondolja össze is dolgozhatunk! Közös project stb.
-
Crazyhorse
csendes újonc
Az a baj hogy már nincs helyem
Lehet majd veszek egy maxell winchester-t. Vagy... majd megoldom a dolgokat valahogy. Lehet hogy azokat struktúrákat amiket csinálok külön külön csinálom majd meg, és a végén egyben megnyitom az egészet lehet hogy nem lesz jó ötlet
és úgy talán letudom majd menteni. Egyébként ha nincs háttér csak keret, és mondjuk 3000x2500 px-elekről beszélünk kicsit igénybe veszi a gépet
Bonyolult komplex dologról van szó és kell egy kis idő mire feldolgozza a gép.
ilyen jellegű anyagról van szó.
-
Crazyhorse
csendes újonc
Egyébként azért lenne fontos hogy bizonyos dolgokat át tudjak vinni az Illustrator-ból a Corel-be, mert néha olyan dolgokat csinálok amelyek nagyon leherhelik a memóriát. A múltkor is az Illustrator ilyen
1 400 000 byte ot vagy kilobyte-ot használt. Volt hogy le is fagyott
Viszont én úgy vettem észre hogy a Corel-ben nem nagyon van ez a "szaggatás" pl objektum mozgatás közben stb... Inkább exportálok az Illustratorból és beimportálom az anyagot a Corel-be.
-
Crazyhorse
csendes újonc
Hogyan lehet Ai-t vagy Eps-t beimportálni? Pdf et próbáltam azt írja ki vagy valami olyasmit hogy:
file is corrupted. Miután ezt kiírta egyébként lehet látni hogy valamit a munkaterületre tett, de láthatatlan. Tehát ha kijelölést csinálok az egérrel, kijelöl egy láthatatlan valamit -
Crazyhorse
csendes újonc
Nem tudja valaki hogyan lehet beállítani hogy munka közben megjelenjenek segédvonalak? Mint az Illustratorban? Mert ha próbálok illeszteni valamit akkor ezt szemmérték által csinálom. A beállításoknál ezt nem lehet beállítani? Mert alapértelmezetten nem jelennek meg guide-ok. Itt én most nem a sima négyzetrácsra gondolok
hanem olyan vonalakra amelyek időnként pl. illesztésnél megjelennek hogy egészen pontossá tegyék mondjuk két dolog összeillesztését. Amúgy X3 használok de ha ezért X5-öt vagy X6-ot kell feltelepíteni az nem gond.
-
Crazyhorse
csendes újonc
Sziasztok itt egy videó, megnézné nekem valaki? A végén látható mi a problémám a vonalak nem illeszkednek pontosan. Valaki tudja mi lehet a probléma? Köszönöm az esetleges segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Crypto Trade
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Renault, Dacia topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest